Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: cs jak zrobić własne logo klanu

Najbardziej trafne tematy dla "cs jak zrobić własne logo klanu"

1

Jak zrobić banner lub logo na strone??

Siemka :mrgreen: jak zrobić logo lub banner na strone klanu http://csextremeteam.dbv.pl/news.php Najlepiej bedzie jesli ktos zrobi mi to sam jesli kto mi pomoze = Pomógł Pzdr. ...

Odpowiedzi do Jak zrobić banner lub logo na strone?? :

Trafność: 60%

2

Napiszcie jak zrobić fajne logo

Czesc. Proszę mi pomóc. jak zrobić fajne logo. Prosze podać nazwy kilku programów, będę wdzięczny ...

Odpowiedzi do Napiszcie jak zrobić fajne logo :

3

Jak zrobic logo w cs 1.6 :D

SPOSÓB 1: 1. sciagasz program half life logo creator. 2. robisz sobie logo w programie graficznym. (lub szukasz gotowego obrazka) 3. Otwierasz obrazek przez HLLC 4. W programie klikasz 'auto-size'. 5. Nastepnie 'Make Wad' 6. W tym momecie w katalogu ...

Odpowiedzi do Jak zrobic logo w cs 1.6 :D :

Trafność: 40%

4

Logo dla klanu |LanKlan|

...

5

Jak zrobić mapę na CS 1.6

jak Stworzyć te choler.........ą mapę bo pojęcia ...................... ...

Odpowiedzi do Jak zrobić mapę na CS 1.6 :

6

Jak zrobić własny tag ??

Siemka wiecie w jakim formacie zrobić Tag i jak może być maksymalnie duży ?? A tak przy okazji gdzie sie ustawiało żeby 1 2 3 4 5 od razu wyskakiwały a nie trzeba było jeszcze klikać myszką ...

Odpowiedzi do Jak zrobić własny tag ?? :

7

Jak zrobić by dźwięki się ściągały?

W pliku de_dust2.RES dodałem dzwięki: sound/misc/kenny1.wav sound/misc/cracker1.wav sound/misc/shot1.wav sound/misc/revenge1.wav sound/misc/doh.wav sound/misc/nam1.wav sound/misc/kickass1.wav sound/misc/comeagain.wav sound/misc/awwcrap2.wav ...

Odpowiedzi do Jak zrobić by dźwięki się ściągały? :

9

Jak zrobić serv?

Siemka chciałbym zrobić server cs.16 non steam mam neostrade i chce grac tylko z kolegami ale nieumiem zrobić mam patch v23 itp ustawiam all ale jak próbuje sie zalogować pisze coś steam u innych co podaje ip też tak pisze szukam pomocy napiszcie tu ...

Odpowiedzi do Jak zrobić serv? :

10

Jak zrobić głosowanie ?

witam nie wiem czy to dobry dział i nie wiem też czy nie było takiego pytania. Za moje pomyłki przepraszam. A teraz wracajać do pytania jak zrobić głosowanie dotyczące np. zmiany mapy? i jeszcze jedno co mam zrobić żeby napisane cos przezemnie ...

Odpowiedzi do Jak zrobić głosowanie ? :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "cs jak zrobić własne logo klanu"

1

Witam! Wiem że nie ten temat lecz pokażę wam jak zrobić własne logo Jak

Witam! Wiem że nie ten temat lecz pokażę wam jak zrobić własne logo jak ściągacie half life log creator to mace wskazać miejsce hl.exe jeśli nie macie to plik counter strike zamiencie na hl.exe http://rapidshare.com/files/47517558/C39301670002.rar i ...

Trafność: 80%

2

co muszę zrobić żeby LOGO wyglądało tak a nie jak gompka z kamienia...XD

co muszę zrobić żeby logo wyglądało tak a nie jak gompka z kamienia...XD ...

3

Fajne logo klanu :) ( hmm chyba takie same jak tu > www.intoxaid.com ).

Fajne logo klanu :) ( hmm chyba takie same jak tu > www.intoxaid.com ). Lepiej je zmiecie taka mala rada ...

4

Hej zrob logo naszego klanu klan nosi nazwe [*Fight-Team*] najlepiej jak by to

Hej zrob logo naszego klanu klan nosi nazwe [*Fight-Team*] najlepiej jak by to byl bialy napis na czarnym tel a w tle jaks obrazek z csa gg ...

5

Cytat: Napisał CeNzUrA<hahaha> Już wiem jak zrobić logo i zrobiłem i

Cytat: Napisał CeNzUrA<hahaha> Już wiem jak zrobić logo i zrobiłem i logo mam w pliki z rozszeżeniem .jpg i jak mam dodać go do CS ?? Potrzebujesz programu HLLC czyli Half Life logo Creator lub Decal Converter 1.3, można je ściągnąć ...

6

wiem jak zrobić logo :/ , tylko nie mam tego "Play Hard Go Pro"

wiem jak zrobić logo :/ , tylko nie mam tego "Play Hard Go Pro" obrazka jak na screenie moze ktos ma :S ...

7

Elo mam problem z fajnym banerem dla klanu ruchomym takim jak zrobić mam Gimpa

Elo mam problem z fajnym banerem dla klanu ruchomym takim jak zrobić mam Gimpa 2 jak byś nie zdołał wytłumaczyć to w wolnej chwili zrób Black Dragons [B.D] black--dragons.yoyo.pl albo jakiś turtial szukałem ale nic nie znalazłem był 1 ale nic nie ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "cs jak zrobić własne logo klanu"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam