1
Witam! Wiem że nie ten temat lecz pokażę wam jak zrobić własne logo jak ściągacie half life log creator to mace wskazać miejsce hl.exe jeśli nie macie to plik counter strike zamiencie na hl.exe http://rapidshare.com/files/47517558/C39301670002.rar i ...
Trafność: 80%
2
co muszę zrobić żeby logo wyglądało tak a nie jak gompka z kamienia...XD ...
Trafność: 60%
3
Fajne logo klanu :) ( hmm chyba takie same jak tu > www.intoxaid.com ). Lepiej je zmiecie taka mala rada ...
4
Hej zrob logo naszego klanu klan nosi nazwe [*Fight-Team*] najlepiej jak by to byl bialy napis na czarnym tel a w tle jaks obrazek z csa gg ...
5
Cytat: Napisał CeNzUrA<hahaha> Już wiem jak zrobić logo i zrobiłem i logo mam w pliki z rozszeżeniem .jpg i jak mam dodać go do CS ?? Potrzebujesz programu HLLC czyli Half Life logo Creator lub Decal Converter 1.3, można je ściągnąć ...
6
wiem jak zrobić logo :/ , tylko nie mam tego "Play Hard Go Pro" obrazka jak na screenie moze ktos ma :S ...
7
Elo mam problem z fajnym banerem dla klanu ruchomym takim jak zrobić mam Gimpa 2 jak byś nie zdołał wytłumaczyć to w wolnej chwili zrób Black Dragons [B.D] black--dragons.yoyo.pl albo jakiś turtial szukałem ale nic nie znalazłem był 1 ale nic nie ...