Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: cs podczas ładowania serwera wylacza sie do windowsa

Najbardziej trafne tematy dla "cs podczas ładowania serwera wylacza sie do windowsa"

1

CS wyłącza mi się podczas ładowania na server. HELP!

CS wyłącza mi się podczas ładowania na server. W ten sam dzień na nim grałem i nic sie nie działo. Dzieje się też tak z innymi serverami. Ładują się do połowy i ...

Odpowiedzi do CS wyłącza mi się podczas ładowania na server. HELP! :

2

Cs podczas gry sie wylacza ;[

Elo! Mam problem, a polega on na tym, ze podczas gry w cs nieoczekiwanie wylacza mi sie cs 9bez zadnego komunikatu). Mam Steama. Z gory THX na pomoc ...

Odpowiedzi do Cs podczas gry sie wylacza ;[ :

4

Zacina się podczas gry ; / heeeelp :P

Witam. Kiedy zaczynam rozgrywkę, po przejściu kilku kroków osoba, którą gram zacina się (dosłownie tego słowa znaczeniu) musze odczekać chwilę zaczym moge się ponownie ruszyć : / i tak cały czas. - . aż mnie zabiją :l Jak byście mogli podsunąć mi ...

Odpowiedzi do Zacina się podczas gry ; / heeeelp :P :

Trafność: 33.33%

5

sXe Injected kikuje po podlaczeniu sie do serwera pomocy

Witam serdecznie Pisze do was poniewarz mam pewien problem mianowicie po zainstalowaniu prawidlowo Anty Cheata sXe Injected jak wchodze na serwer gra uruchamia sie normalnie wybieram sobie CT lub T i po doslownie 20 seckundach pojawia mi sie ...

Odpowiedzi do sXe Injected kikuje po podlaczeniu sie do serwera pomocy :

6

Jak pozbyć się lagów z własnego serwera.

Witam. Nie dawno nauczyłem się robić własny serwer Non Steam . Problem jest w tym że wystarczy żeby dwie osoby weszły i już pingi skaczą do 300 :shock: . Mam neostrade 512 kb/s . Prosze pomózcie mi. Z gory thanx. ...

Odpowiedzi do Jak pozbyć się lagów z własnego serwera. :

7

Wyłanczanie się serwera?

Witam, jestem posiadaczem serwera CS 1.6 Nonsteam, na serwerze dedykowanym. Dedyk pracuje bez przerwy, żadnych restartów. Ja natomiast mam problem, bo zdaje mi się że nie powołana osoba z zewnątrz ma możliwość wyłączenia mojego serwera, mimo że nie ...

Odpowiedzi do Wyłanczanie się serwera? :

8

Witam mam problem zpolonczeniem sie do serwera

Więc tak mam CSS DIGITALZONE mam patcha : CSS_Patch_comprehensive_16_DZ CSS_Patch_v17_04-04-2007-DZ Czyli v17. Włanczam CSS wchodze w "FIND SERWERS" i kiedy próbuje sie połonczyć z serwerem laduje sie 2 kreski I NIC KOMPLETNIE NIC 2 ...

Odpowiedzi do Witam mam problem zpolonczeniem sie do serwera :

9

GRA sama sie wylacza (CS)

Jest taki moment co jakies 5 minut na kazdym serwie gdzie by nie bylo wywali mnei do menu a przed tym na sekunde gra sie zatnie... Jezeli ktos mi pomoze bede bardzo wdzieczny Wgralem patcha v23 i tez nie pomoglo bez patcha moge dluzej grac sciagalem ...

Odpowiedzi do GRA sama sie wylacza (CS) :

10

Cs sie sam wylacza

No to nadal mam ten problem wszysktie patche itd nie pomagaja Zmianialem configa to pomogl na troche ale znow to samo nieraz to wyskoczy blad (raportowanie bledow) Bede bardzo wdzieczny za ...

Odpowiedzi do Cs sie sam wylacza :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "cs podczas ładowania serwera wylacza sie do windowsa"

1

w 1.3 i 1.5 jak sie miało czarny ekran/kursor windowsa podczas gry to sie po

w 1.3 i 1.5 jak sie miało czarny ekran/kursor windowsa podczas gry to sie po minimalizacji i maksymalizacji robiło escape a potem 'resume game' i było w porządku, spróbuj z tym ...

Trafność: 50%

2

Dzieje się to podczas podłączania do tego samego serwera, czy przy

Dzieje się to podczas podłączania do tego samego serwera, czy przy innych ...

3

Kurde,znalazlem Visual C++Runtime ale wylacza sie podczas instalacji moze ma

Kurde,znalazlem Visual C++Runtime ale wylacza sie podczas instalacji moze ma ktos sprawdzony ...

4

Jestem na nie : ) Dlaczego? Poniewaz zmniejszyla by sie popularnosc serwera

Jestem na nie : ) Dlaczego? Poniewaz zmniejszyla by sie popularnosc serwera ;> Wiaderko jest to najpopularniejszy serwer Non steamowy. Ale na Steamie masz wiele Polskich zajebistych serwerow ... Po drugie cena ... kto bedzie placil? Mosh? ; ...

5

cl_dynamicroshair 0 daje ze podczas bieganai kucania itp :) nie zmniejsza sie

cl_dynamicroshair 0 daje ze podczas bieganai kucania itp :) nie zmniejsza sie ani nie zwieksza :) a przy strzelaniu nigdy nie widzialem zeby byl celownik jednakowy :)) albo nie znam komendy albo nie ma ...

6

A gdzie wrzucić Ten plugin żeby leciała muzyczka podczas łączenia sie z

A gdzie wrzucić Ten plugin żeby leciała muzyczka podczas łączenia sie z serwerem ? i jeszcze jedno czy moge wrzucić jakiś kawałek od siebie z dysku i podczas łączenia będzie leciał i do jakiego formatu trzeba przekonwertować - wav ...

7

cl_dynamicroshair 0 to daje że podczas biegania i kucania nie zmienia sie ale

cl_dynamicroshair 0 to daje że podczas biegania i kucania nie zmienia sie ale to dużo nie ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "cs podczas ładowania serwera wylacza sie do windowsa"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam