Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: cs poradnik serwera jak dodać boty

Najbardziej trafne tematy dla "cs poradnik serwera jak dodać boty"

1

jak usunac boty z serwera

Siema!! Siagnolem packa by litwinek i tam sa boty i chce je usunac ale nadal jak wlanczam serwa w konsli chyba z 1000 razy wyskakuje podbot.cfg File not found Executing podbot.cfg. Prosze szybka ...

Odpowiedzi do jak usunac boty z serwera :

2

jak usunac boty z serwera

Siema!! Siagnolem packa by litwinek i tam sa boty i chce je usunac ale nadal jak wlanczam serwa w konsli chyba z 1000 razy wyskakuje podbot.cfg File not found Executing podbot.cfg. Prosze szybka ...

Odpowiedzi do jak usunac boty z serwera :

3

Jak dodać boty??

Witajcie:) Mam pytanie, jak można dodać boty?? Czy można przez HLDS?? Czy trzeba ściągnąć AMX? Prosiłbym o dość dokładny opis:) PS. Szukałem w google, ale znalazłem ...

Odpowiedzi do Jak dodać boty?? :

4

Jak dodać boty do Csa?

gdzie znaleśc boty do CSa?? szukam bo jak mi czasami sie net wylonczy to niema w kim grac prosze podać linki i wytlumaczyć jak dodać do ...

Odpowiedzi do Jak dodać boty do Csa? :

5

Poradnik: Jak grać na Non Steam i Botami naraz?

Witam wszystkich! Wielu z Was zapewne zadaje sobie pytanie: jak zgrać razem CS 1.6, patch non steam (obojętna wersja) i boty? Jest na to rada! Męczyłem się z tym ładnych kilka godzin ale w końcu doszedłem co i jak. Do testów użyłem CS 1.6, patch non ...

Trafność: 40%

6

Boty co i jak?

jak grać z botami? Trzeba mieć własny server? Proszę o szczegółowe wyjaśnienie ...

Odpowiedzi do Boty co i jak? :

7

Jak wyłączyć boty

jak uruchomie serwa (np. na 6 osób) to zaraz sa na nim boty, i wtedy ja nie moge grac bo sa miejsca zajete przez boty, a jak zrobie botowi kicka to zaraz sie pojawia creating bot i zastepuje go drugi, jak zrobic zeby te głupie boty sie wogóle nie ...

Odpowiedzi do Jak wyłączyć boty :

9

JAK DODAĆ ULTIMATE SOUNDS ????????

j.w dodalem plugin dzwieki wstawilem do sounds/misc ale nie dzialaja co robic ??? [ Dodano: Czw 16 Sie, 2007 ] aha i jak mozna zrobic to ze jak ktos pisze w sayu timeleft to pisze zostalo jeszcze w huj czasu... albo jak ktos pisze w sayu nextmap to ...

Odpowiedzi do JAK DODAĆ ULTIMATE SOUNDS ???????? :

10

crash serwera jak zapobiec?

Witam mam takie pytanie jak mozna zapobiec crashowaniu serwa bo ktos mi non stop wyłacza. Moze jest jakiś patch to tego albo cos? serwer stoi na linuxie. Byłbym wdzieczny za opisanie instalacji i podanie linka. ...

Odpowiedzi do crash serwera jak zapobiec? :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "cs poradnik serwera jak dodać boty"

1

thetajkun, bo boty musisz dodać z konsoli serwera.

thetajkun, bo boty musisz dodać z konsoli serwera. ...

Trafność: 60%

2

Ok. Dzięki za radę. Jak dodać boty z konsoli?

Ok. Dzięki za radę. jak dodać boty z konsoli? ...

3

Kod: 1. Jak dodać do serwera pliku amxx Chodzi ci o plugin ?? Wklejasz go do

Kod: 1. jak dodać do serwera pliku amxx Chodzi ci o plugin ?? Wklejasz go do addons\amxmodx\plugins Kod: 2.jak zmienić napisy i dźwięki w radiu (jak sie wciska z, x i c) Bardzo proszę o pomoc . http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=490083 ...

4

do levvego: ja nie mam takiego serwera jak ty. balagan cziterzy lagi i boty!

do levvego: ja nie mam takiego serwera jak ty. balagan cziterzy lagi i boty! moj serw to nei jest taka bociarnia jak twoj serw! i nie odzywaj sie i nie pisz takich postow plz. do majora: ja moge zaplacic za oskryptowanie. a sam lay bys wykonal? ;] ...

5

Elo, tutaj jest fajny poradnik Seby Maksymalna wydajność serwera CS - czyli jak

Elo, tutaj jest fajny poradnik Seby Maksymalna wydajność serwera CS - czyli jak się pozbyć lagów ze serwera. JaCo możesz podzielić się tym configiem na ...

6

no ta.. ale milosierny to prawie jak rafoos jak go boty widza to same se killa

no ta.. ale milosierny to prawie jak rafoos jak go boty widza to same se killa wpisuja, a potem sie deinstaluja ...

7

Jak juz ci napisalem na gg przeinstaluj cs'a i zainstaluj boty ale tylko

jak juz ci napisalem na gg przeinstaluj cs'a i zainstaluj boty ale tylko raz!boty dzialaja na kazdej mapie ale ucza sie jej wpierw.jak by cos nie dzialczylo to wal tu albo na gg do mnie :D . ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "cs poradnik serwera jak dodać boty"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam