Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: cs problemy z postawieniem server failed to contact game server

Najbardziej trafne tematy dla "cs problemy z postawieniem server failed to contact game server"

1

"Failed to contact game server" poradnik

Jezeli po wlaczeniu serwera gra ci sie niewczytuje i po kilku probach polaczenia pisze "failed to contact game server" to oznacza ze wprowadziles jakies zmieny wplywajace na twoj internet,aby to naprawic musisz cofnac swoj system do dnia w ...

Odpowiedzi do "Failed to contact game server" poradnik :

2

failed to contact game server

...

Odpowiedzi do failed to contact game server :

3

problem z cs 1.6 Could not contact master game server to...

cześć miał ktoś może taki problem że gdy klikam FIND servers to pokazyje mi coś takiego:,,Could not contact master game server to retrieve server list" Najdziwniejsze jest to że dzisiaj w ciągu dnia grałem normalnie a gdy pod wieczór znów ...

Odpowiedzi do problem z cs 1.6 Could not contact master game server to... :

4

Could not contact master game serwer to retrieve server list.

Mam problem, gdyz od jakiegos czasu nie moge w ogole wyszukac zadnego serwera w opcji "Find server" pojawia sie komunikat "Could not contact master game serwer to retrieve server list." przy probie polaczenia sie przez ...

Odpowiedzi do Could not contact master game serwer to retrieve server list. :

Trafność: 57.14%

5

Play-Game.pl NS Server

...

Trafność: 42.86%

6

Play-Game.pl NS Server

Z przyjemnością zapraszam wszystkich graczy na server Klanu P.G.S . Nazwa serwera:(P)(G)C @ gamepad.pl IP: 77.79.210.76:27357 Ilość slotów: 32 Hasło: Podam na GG:6862457 Badz na tombaz@o2.pl Tryb rozgrywki: Team Play Up Time: 24/7 - Chyba za dupny ...

Odpowiedzi do Play-Game.pl NS Server :

7

pr0.Game^ Clan Server

...

8
9

Guns^Team Game server 24/7 z amx :) PL !!!!

Nazwa serwera:Guns^Team game IP wraz z portem: 195.42.112.18:27062 Ilość slotów: 12 Godziny kiedy serv jest włączony: 24/7 Strona www: www.guns-team.yoyo.pl Kontakt z adminem :6357520 Oraz inne: AMX PO POLSKU!!! Hasło: ...

10

FAILED CONTACT TO GAME SERWER

witam Wlanczam CS wsztko jest Ladnie pieknie ..::STEAM::.. TEraz szukam serwerow Znajduje jaki chce ;P I teraz Zaczyna sie problem NIE MOGE SIE POLONCZYC Z ZADNYM SERWER Jest LAdowanie Ani jeden pasek nie pokazuje sie zulty potem jest rutrining 1 // ...

Odpowiedzi do FAILED CONTACT TO GAME SERWER :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "cs problemy z postawieniem server failed to contact game server"

1

wyskakuje mi komunikat Failed to contact game server. Wyskakuje to za kazdym

wyskakuje mi komunikat failed to contact game server. Wyskakuje to za kazdym razem jak chce zagrac z ...

Trafność: 71.43%

2

Eternal, failed to contact game server? Jak tak to zainstaluj patcha, tylko

Eternal, failed to contact game server? Jak tak to zainstaluj patcha, tylko upewnij się że robisz to do dobrego ...

3

TiNeX, tzn pisze retrying i później failed to contact game server?

TiNeX, tzn pisze retrying i później failed to contact game server? ...

4

Soldiers Of Glory :: Zobacz temat - "Failed to contact game server"

Soldiers Of Glory :: Zobacz temat - "failed to contact game server" poradnik super ale to moze dzialac w soldier of glory :/ a w 1.6 raczej ...

5

a mi ciągle wyskakuje Failed to cntact game server. Prosze o pomoc

a mi ciągle wyskakuje failed to cntact game server. Prosze o pomoc ...

6

Borat@pl, "Could not contact game server." Pierw używamy funkcji

Borat@pl, "Could not contact game server." Pierw używamy funkcji Szukaj, dopiero później zakładamy nowe tematy. ...

7

Ale macie problemy kupcie server to jest 50 zl na 10 osob to sie zrzucicie z

Ale macie problemy kupcie server to jest 50 zl na 10 osob to sie zrzucicie z kumplami i bedzie ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "cs problemy z postawieniem server failed to contact game server"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam