Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: cs source connection problem pomocy

Najbardziej trafne tematy dla "cs source connection problem pomocy"

1

WARNING: Connection Problem- czit

Siema! jego status niestety bez steama wiec nie wiem czy cos po czasie zrobicie : #18 "WARNING: connection problem" 8352 STEAM_ID_LAN 23 14:33 63 3 link demka: http://s002.wyslijto.pl/?file_id=00181084313635734680 ...

Odpowiedzi do WARNING: Connection Problem- czit :

2

WARNING: Connection Problem

WARNING: connection problem link do demka: problem steam id nie mam bo uciek w mig jak zaczeli go wyzywać od czitów data:03.01.2007 nowy rok a ile już czitów godzina:11:35 szkoda że go nie ...

Odpowiedzi do WARNING: Connection Problem :

3

Problem, pomocy

Witam!! Niedawno odpaliłem cs'a i już mam problem z podłączeniem sie od serwera jeśli klikam na serwer chwilkę sie ładuje po czym pojawia sie komunikat: Your .dll [d-dlls\client.dll] differs from theserver's. Co mam zrobić ...

Odpowiedzi do Problem, pomocy :

4

Problem z CS Pomocy!

Witam Mam taki problem, ze, gdy włączam CS 1.6 (nonsteam oczywiście) to mi się komp restartuje. Proszę o pomoc i pozdrawiam. Z poważaniem ...

Odpowiedzi do Problem z CS Pomocy! :

5

Problem z Cs Source non-steam

A mianowicie: Instaluje CSS Digital zone . Potem patcha CSS.Patch.v7.FULL.DZ.Fr33k Nie wiem co to ale skopiowałem nazwe :) bo miałem juz na plytce :) I wtedy włączam gre jestem napalony jak niewiem i klikam na find servers. Wyskakuje mi mnóstwo ...

Odpowiedzi do Problem z Cs Source non-steam :

6

Problem z Cs Source non-steam

A mianowicie: Instaluje CSS Digital zone . Potem patcha CSS.Patch.v7.FULL.DZ.Fr33k Nie wiem co to ale skopiowałem nazwe :) bo miałem juz na plytce :) I wtedy włączam gre jestem napalony jak niewiem i klikam na find servers. Wyskakuje mi mnóstwo ...

Odpowiedzi do Problem z Cs Source non-steam :

Trafność: 50%

7

Problem!! Pomocy!!

Mam problem :cry: a mianowicie przy odpalaniu serva moge wybrac LAN albo Internet. Kiedy wybiore LAN kiedy ktos chce wejsc na serva wyskakuje "VALVE validation rejected". Jak wybiore Internet logowanie na serva sie zacina :neutral: Co ...

Odpowiedzi do Problem!! Pomocy!! :

8

Mam problem z postawieniem serwera HLDS!!!POMOCY

Mam radiuwke 512 i stawiam serwer i jak kolega chce zemno grac to niewidac mojego serwera .Daje jemu ip które jest napisane w HLDS i jemu niewidac!! ...

Odpowiedzi do Mam problem z postawieniem serwera HLDS!!!POMOCY :

9

[PORADNIK] Rozwiązanie problem z Source Dedicated Server

Wiadomo, że od któregoś patcha nie działa srcds.exe, jednak znalazłem rozwiązanie jak to odpalić. 1. Wchodzimy do katalogu z CSS i robimy sobie skrót na pulpicie do srcds.exe 2. Na tym skrócie klikamy prawym myszki --> właściwości. 3. W okienku ...

Odpowiedzi do [PORADNIK] Rozwiązanie problem z Source Dedicated Server :

10

Mam problem z dołaczeniem sie do servera- POMOCY!!!!!

witam mam taki problem, gdy dołaczam sie do jakiegos servera to w płowie wczytywania wyskakuje mi takie co - Cannot continue without script events/createexplo.sc, disconnecting. i nie moge sie dołaczyc co jest ...

Odpowiedzi do Mam problem z dołaczeniem sie do servera- POMOCY!!!!! :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "cs source connection problem pomocy"

1

Hello all Ja mam problem typu: "Failed to set data 'hldir'" Pomocy :/

Hello all Ja mam problem typu: "Failed to set data 'hldir'" pomocy :/ :/ (mam nadzieję, że ktoś odwiedza jeszcze ten temat i mi ...

2

KuZIAk, tonie się hlds wypierdala, a oni mają connection problem - bo z czym

KuZIAk, tonie się hlds wypierdala, a oni mają connection problem - bo z czym mają się łączyć? ...

3

Witam! Jestem nowy i potrzebuje pomocy. Mianowicie mam problem z serwerami.

Witam! Jestem nowy i potrzebuje pomocy. Mianowicie mam problem z serwerami. Otoz jestem przylaczony do dwoch roznych sieci internetowcyh (w dwoch roznych miastach) i na jednej sieci wszystko jest ok, zas jak sie podlaczam do drugiej nie pokazuje mi ...

4

ja mam poradnik w głowie jezu co za problem zainstalować metamoda source według

ja mam poradnik w głowie jezu co za problem zainstalować metamoda source według INSTRUKCJI na ich stronie www.sourcemm.net i potem zainstalować PLUGINY (do każdego pluginu jest opis instalacji) ludzie myślcie troche i czytajcie :/ ...

5

Tak, bo to Ty masz problem a nie my i to Ty chcesz pomocy a nie my chcemy na

Tak, bo to Ty masz problem a nie my i to Ty chcesz pomocy a nie my chcemy na silę pomóc tobie... :roll: To jest wkurzające jak ktoś pisze prosze o pomoc piszcie na gg... ...

6

POMOCY Tez mam problem z sXe-I 4.6. :cry: gdy je odpalam wyskakuje mi błąd

pomocy Tez mam problem z sXe-I 4.6. :cry: gdy je odpalam wyskakuje mi błąd "W aplikacji wystąpił wyjątek unknown software exception (0xc0000005) pod adresem 0x00407a5b" Mam Viste 64-bitową proszę pomóżcie ...

7

Mam podobny problem mam zainstalowany zmod pod source moda,ściągnołem go z

Mam podobny problem mam zainstalowany zmod pod source moda,ściągnołem go z alliedmodsa Wszystko działa pięknie oprócz jednego szczegółu :P,otóz gdy zakładam serv na create server to jak już załaduje się i wybiore team to siedze na spec mode niemoge ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "cs source connection problem pomocy"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam