1
Hello all Ja mam problem typu: "Failed to set data 'hldir'" pomocy :/ :/ (mam nadzieję, że ktoś odwiedza jeszcze ten temat i mi ...
Trafność: 50%
2
KuZIAk, tonie się hlds wypierdala, a oni mają connection problem - bo z czym mają się łączyć? ...
3
Witam! Jestem nowy i potrzebuje pomocy. Mianowicie mam problem z serwerami. Otoz jestem przylaczony do dwoch roznych sieci internetowcyh (w dwoch roznych miastach) i na jednej sieci wszystko jest ok, zas jak sie podlaczam do drugiej nie pokazuje mi ...
4
ja mam poradnik w głowie jezu co za problem zainstalować metamoda source według INSTRUKCJI na ich stronie www.sourcemm.net i potem zainstalować PLUGINY (do każdego pluginu jest opis instalacji) ludzie myślcie troche i czytajcie :/ ...
5
Tak, bo to Ty masz problem a nie my i to Ty chcesz pomocy a nie my chcemy na silę pomóc tobie... :roll: To jest wkurzające jak ktoś pisze prosze o pomoc piszcie na gg... ...
6
pomocy Tez mam problem z sXe-I 4.6. :cry: gdy je odpalam wyskakuje mi błąd "W aplikacji wystąpił wyjątek unknown software exception (0xc0000005) pod adresem 0x00407a5b" Mam Viste 64-bitową proszę pomóżcie ...
7
Mam podobny problem mam zainstalowany zmod pod source moda,ściągnołem go z alliedmodsa Wszystko działa pięknie oprócz jednego szczegółu :P,otóz gdy zakładam serv na create server to jak już załaduje się i wybiore team to siedze na spec mode niemoge ...