Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Popularne słowa kluczowe: jak zamówic cd key steam przez sms

Wyniki szukania dla: cs source jak połączyć się z serwerem przez konsole

Najbardziej trafne tematy dla "cs source jak połączyć się z serwerem przez konsole"

1

Wyłączyły się pluginy-Jak je znowu włączyć?

Otóż: przez amxmodmenu wyłączyłem wszystkie pluginy, bo się zorientowałem, że jakiś plugin powoduje bug, tylko nie pamiętałem jaki, więc wyłączyłem wszystkie pluginy (w tym amxmodmenu xd) i teraz nie wiem jak je włączyć skoro amxmodmenu nie działa ...

Odpowiedzi do Wyłączyły się pluginy-Jak je znowu włączyć? :

Trafność: 42.86%

3

Nie można połączyć się z serwerem MySQL

Witam mam pewien problem. Wczoraj stronka ładnie chodziła a dzisiaj... Wchodze a tu taki komunikat: Wersja webSPELL: 4.01.02 Wersja PHP: 4.4.4-8+etch4yoyo1 Wersja MySQL: BŁĄD: Nie można połączyć się z serwerem MySQL For support visit webspell.org ...

Odpowiedzi do Nie można połączyć się z serwerem MySQL :

4

Nie moge połączyć się z żadnym serwerem

Mam problem otóż nie moge połączyć się z żadnym serwerem gdy prubóje pojawia mi się tylko komunikat "Failed to contact game server" Mam zainstalowanego patch'a v23. Ale problem pojawił się po tym jak zmieniłem dostawce internetu (z ...

Odpowiedzi do Nie moge połączyć się z żadnym serwerem :

5

[WEBSPELL]Poradnik Jak polaczyc sie przez ftp i zmienic Theme

Pokaże jak za pomocą Programu Total Commander możemy sie połączyć z nasza strona i zmienić themę w webspellu. 1. Włączamy TC ( Total Commander) i klikamy FTP połączenie 2. Klikamy na Nowe Połączenie 3. Wypelniamy pola: Sesja: Obojętnie co np nazwa ...

Odpowiedzi do [WEBSPELL]Poradnik Jak polaczyc sie przez ftp i zmienic Theme :

6

Cheater jak się patrzy

więc na serwerze gra cheater slaby*mp3 na nonsteam HASHJAMA wpiszecie /top 15 to zobaczycie go na 1 miejscu -.-' taki mój ...

Trafność: 28.57%

7

Jak powinno się rzucać granaty na TP :D

No właśnie tak :D:D:D ...

Odpowiedzi do Jak powinno się rzucać granaty na TP :D :

8

Jak grac przez neta w cs1.6

Hej, sciagnąłem sobie csa 1.6. Nie moge wejsc na rzadem server no steam. Wpisuje w konsolce connect ip servera i wywala mi błedy: Invalid Cdkey albo Failed co contack game server. Co mam zrobic? jakies patche zainstalowac? czekam na ...

Odpowiedzi do Jak grac przez neta w cs1.6 :

9

Jak postawić serwer na linux'ie przez ssh non-steam?!

Mam wielkie pytanie ;p Czy wie ktoś jak postawić serwer non-steam na linux przez ssh bo jak nawet w googlach szukałem to jak postawiłem to wszystkie były steam ;/ Prosze o pomoc, jak ktoś wie niech napisze mi jakiś poradnik ;p ...

Odpowiedzi do Jak postawić serwer na linux'ie przez ssh non-steam?! :

Trafność: 28.57%

10

Jak wyłączyć boty

jak uruchomie serwa (np. na 6 osób) to zaraz sa na nim boty, i wtedy ja nie moge grac bo sa miejsca zajete przez boty, a jak zrobie botowi kicka to zaraz sie pojawia creating bot i zastepuje go drugi, jak zrobic zeby te głupie boty sie wogóle nie ...

Odpowiedzi do Jak wyłączyć boty :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "cs source jak połączyć się z serwerem przez konsole"

1

No i dodaj ten serwer a jak nie działa to przez konsole spróbuj sie połączyć

No i dodaj ten serwer a jak nie działa to przez konsole spróbuj sie połączyć ...

Trafność: 71.43%

2

jak robi sie serwer przez konsole???

jak robi sie serwer przez konsole??? ...

Trafność: 57.14%

3

jaro.16, ale jak ręcznie podasz mu to możesz się połączyć z serwerem tak?

jaro.16, ale jak ręcznie podasz mu to możesz się połączyć z serwerem tak? ...

4

a jak podłączyłeś się przez komandera ? bo ja nie moge sie podłczyć :/

a jak podłączyłeś się przez komandera ? bo ja nie moge sie podłczyć :/ ...

5

Próbowałem się łączyć przez konsole do servera który był na pewno online, bo

Próbowałem się łączyć przez konsole do servera który był na pewno online, bo mój znajomy na nim przed chwilą grał a to jest server jego klanu. ...

6

Ale jak to zrobić bo ja na tym sie nie znam tylko umiem połączyć sie przez ftp.

Ale jak to zrobić bo ja na tym sie nie znam tylko umiem połączyć sie przez ftp. I mam tam pare indexów. P.S Może mam dopisać jakąś linijke lub zmienić linijke ...

7

Raczej to przez to. Bo jak wszyscy mają lan to nie problem się podłączyć.

Raczej to przez to. Bo jak wszyscy mają lan to nie problem się podłączyć. ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "cs source jak połączyć się z serwerem przez konsole"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam