Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Popularne słowa kluczowe: jak latac w cs source i nie byc adminem, instrukcja nie moze byc written

Wyniki szukania dla: cs steam problem nie moze byc written

Najbardziej trafne tematy dla "cs steam problem nie moze byc written"

1

Pamiec nie moze byc read

Mam css ns, patch 1.8, winde xp sp2, dx 9c Wchodze daje find servers, wylacza sie gra i wyskakuje to: ...

Odpowiedzi do Pamiec nie moze byc read :

2

Szukam klanu steam ale moze byc non steam

ELo jstem Sp!T_Fo[X] mam zamiar doloczyc do czyjegos klanu najlepiej steam mam 14 lat gram w cs 2 lata skill sam ocen ale naprawde dobry :arow: Oczekuje : :arow: Serwera 24/7 i adm na serwie :arow: Duzo treningow i saprow moze porzniej lige :arow: ...

Trafność: 50%

3

Problem z CS:S STEAM (nie wiem gdzie o tym pisać)

No to kupiłem se CSS'a wszystko spoks i ten tegez, ale mam kłopot, Jak wchodze w AUDIO to tam mam "Speakers " i pod nimi takie opcje: Headphones 2 Speakers 4 Speakers 5.1 Speakers 7.1 Speakers Mi działa tylko na "2 speakers". No ...

Odpowiedzi do Problem z CS:S STEAM (nie wiem gdzie o tym pisać) :

4

Nie można połączyć się z siecią steam. Może być to problem połączenia z internetem lub z serwerami steam. Więcej informacji na http://www.steampowered.com

dziś jak włączyłem steam'a, to kazali mi sie zalogować. jest to normalne, bo miałem to parę razy. ale.. gdy karzą Ci się tak od czasu do czasu zalogować no to musisz to zrobić. mam już wpisany nick i jeszcze hasło zostało. hasło wpisane, klikam ...

Odpowiedzi do Nie można połączyć się z siecią steam. Może być to problem połączenia z internetem lub z serwerami steam. Więcej informacji na http://www.steampowered.com :

6

Moze to nie podstawy ale musze spytac :D

Podajcie mi porty (upload) ktore sa potrzebne do grania w cs, i napiszcie mi jaki transfer jest potrzebny zeby gra dobrze smigala ;> mosh chyba ty sie na tym znasz wiec ...

Trafność: 33.33%

7

Problem z serverem non steam

zrobilem server przez hlds i wszysko dziala mam ip widze server i jego nazwe ale problem jest kiedy chce sie na niego weisc bo wyskakuje wtedy Invalid CD KEY a chcialem zeby mozna na nim garac na non steam szukalem w googlach jak zrobic to zeby dalo ...

Odpowiedzi do Problem z serverem non steam :

8

Problem z non-steam

Ostatnio ściągnąłem sobie nonsteam v .13. Jednak niestety nie widzę chatu. Tylko na niektórych serwerach jest dla mnie widoczny, ale na reszczie widze #Cstrike_chat itp... Wie ktoś co ...

Odpowiedzi do Problem z non-steam :

9

Problem z css non steam

Witam !! Zainstalowałem Css non steam i zrobilem upatche 1-16 a później do v17 i przy właczaniu gry pojawia sie komunikat Kod: nie znaleziono punktu wejscia procedury SetCVarif w bibliotece vstdlib.dll Co to może Znaczyć , jak temu ...

Odpowiedzi do Problem z css non steam :

10

Problem z Cs Source non-steam

A mianowicie: Instaluje CSS Digital zone . Potem patcha CSS.Patch.v7.FULL.DZ.Fr33k nie wiem co to ale skopiowałem nazwe :) bo miałem juz na plytce :) I wtedy włączam gre jestem napalony jak niewiem i klikam na find servers. Wyskakuje mi mnóstwo ...

Odpowiedzi do Problem z Cs Source non-steam :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "cs steam problem nie moze byc written"

1

tez mam ten problem. czym moze byc spowodowane steam connection lost ? cos nie

tez mam ten problem. czym moze byc spowodowane steam connection lost ? cos nie tak z netem czy co ...

Trafność: 83.33%

2

To sa najnowsze biblioteki z tego linku na non-steam. Moze byc ze to nie wina

To sa najnowsze biblioteki z tego linku na non-steam. moze byc ze to nie wina bibliotek tylko złego ustawienia server.cfg (przegiete tickraty ...

Trafność: 66.67%

3

eh na steam serwerze nei moze byc valve id bo ci nonsteamowiec nie wejdzie na

eh na steam serwerze nei moze byc valve id bo ci nonsteamowiec nie wejdzie na ten ...

4

ej mam ten sam problem tylkoze mi trzeszcza caly czas i nie wiem moze to byc

ej mam ten sam problem tylkoze mi trzeszcza caly czas i nie wiem moze to byc spoowodowane karta ...

5

Nom przeinstaluj steam moze byc jakis blad, mialem cos podobnego tyle ze nie

Nom przeinstaluj steam moze byc jakis blad, mialem cos podobnego tyle ze nie moglem zagrac w CS steam ale zainstalowalem odnowa i ...

6

Problem moze byc takze w tym, ze ma wewnetrzne ip, przez ktore nie moze

problem moze byc takze w tym, ze ma wewnetrzne ip, przez ktore nie moze postawic serwera ...

7

u mnie steam tez się nie łączy wiec problem jest pewnie po stronie valve...

u mnie steam tez się nie łączy wiec problem jest pewnie po stronie valve... zreszeta kiedy z nimi nie było problemów :/ pewnie za jakiś czas bedzie ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "cs steam problem nie moze byc written"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam