1
no mojemu klanowi pasował by ten drugi turniej po wakacjach ponieważ wszyscy wyjechali a po 5 lepiej sie gra niż po 3 : ...
Trafność: 100%
2
super pomysł,ale kilka pytan/sugestii mama :D 1. Czy turniej rozgrywalibyśmy tylko miedzy graczami/uzytkownikami wiadra????? czy można robić drużyny z zewnątrz??? 2. Wydaje mi się że wpisowe to dobry pomysł, jaka każdy by 5zł dał to od teamu by było ...
3
w takim razie turniej napewno bedzie ale jeszcze nei wiem kiedy bede mial czas zeby go zoorganizowac :P Wypadlo mi kilka spraw teraz.. ale jak tylko bedzie czas, bnedzie odpowiednie ogloszenie ;) aha, przydałaby sie na pewno pomoc: - jeden lub ...
4
elo elo dobre pomysy! Tak btw, jezli turniej ma byc steam to amx_off jak dla mnie. Regulamin mozna podejrzec na hlc bo clakiem ciekawy maja. 32 bity itp. Na poczatku kazdego meczu screene smoke'ow. A jak obslugiwac serwery bez amxa ? Przed meczem ...
5
Cytat: jakie są nagrody i czy turniej będzie sponsorowany :) ? mosh na to odpisywał już... że coś on tam wymyśli, ale za wiele się nie spodziewać... sponsorowany? Niee... tylko uruchomione dodatkowe serwery na ten ...
6
PS. turniej jest steam. W profilu masz napisane nonsteam wiec nie mozesz wziac udzialu. @Offtopic Noob~ CHLOPAKI a nie CHLOPACY ;) Tak na ...
7
Cytat: Napisał x4b PS. turniej jest steam. W profilu masz napisane nonsteam wiec nie mozesz wziac udzialu. @Offtopic Noob~ CHLOPAKI a nie CHLOPACY ;) Tak na przyszlosc IRONIA ps; Ty jestes z nimi w klanie Gapus ...