Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: cs turniej

Najbardziej trafne tematy dla "cs turniej"

1

Turniej CS-NS

...

Trafność: 100%

2

TURNIEJ CSA W SZKOLE

Chcialbym zoorganizowac turniej csa w szkole tylko nie wiem jak sie do tego zabrac co zrobic prosze o jakies madre osoby o przekazanie mi istotnych informacji!!!! od czego zaczac jak szukac sponsorow co i ...

Odpowiedzi do TURNIEJ CSA W SZKOLE :

3

turniej 1 vs 1

sory że to tu pisze że to turniej a nie liga ale nie mogłem nic innego znaleść... zapraszam na turniej 1 vs 1 na www.counter-strike.47.pl więcej szczegółów na tym właśnie ...

Odpowiedzi do turniej 1 vs 1 :

4

I Turniej Counter-Strike 1.6 - *Deagle Challenge*

Miał to być turniej z kolegami, ale jak tu można reklamować to proszę bardzo może ktoś zechce: I turniej Counter-Strike 1.6 - *Deagle Challenge* cs_deagle5[/b] INFO 1. Rozgrywki toczą się na mapie cs_deagle5 2. Rozgrywki toczą się w drużynach ...

Odpowiedzi do I Turniej Counter-Strike 1.6 - *Deagle Challenge* :

5

Turniej 1v1

Witam Wszystkich Z Przyjemnoscia Moge oglosic ze Klan DELTA FORCE Organizuje turniej 1vs1 !! [ fun map ] Zapraszam Wszystkich Chetnych na Odwiedzenei Forum Tego turnieju Forum turnieju !!!!! Zapraszam Wszystkich Chetnych PS Przewidzielismy Male ...

Odpowiedzi do Turniej 1v1 :

6

turniej 2 vs 2

zapraszam na turniej 2 vs 2 na counter-strike.47.pl szczegóły właśnie na tej ...

7
8

Turniej 5on5

Będąc w klanie Furious Warriors wpadłem na pomysł aby zorganizowac turniej w trybie 5on5, czyli pięciu na pięciu. Trwają narazie przygotowania do owego turnieju, prawdopodobnie rozpocznie się on w przyszły weekend; mam nadzieję że do tego czasu się ...

9

Turniej 5on5 NAGRODY!!!!! (zostało 6 miejsc na 6 drużyn!!!)

http://www.proagressivecup.fora.pl/ turniej 5on5 Counter-Strike 1.6 Non-Steam. Nagrody są już załatwione !! Zapisywać ...

Odpowiedzi do Turniej 5on5 NAGRODY!!!!! (zostało 6 miejsc na 6 drużyn!!!) :

10

Turniej

Klan Conqerors zaprasza na turniej.Zapisy i więcej informacji na stronie http://conquerors.pun.pl/forums.php w temacie ...

Odpowiedzi do Turniej :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "cs turniej"

1

no mojemu klanowi pasował by ten drugi turniej po wakacjach ponieważ wszyscy

no mojemu klanowi pasował by ten drugi turniej po wakacjach ponieważ wszyscy wyjechali a po 5 lepiej sie gra niż po 3 : ...

2

super pomysł,ale kilka pytan/sugestii mama :D 1. Czy turniej rozgrywalibyśmy

super pomysł,ale kilka pytan/sugestii mama :D 1. Czy turniej rozgrywalibyśmy tylko miedzy graczami/uzytkownikami wiadra????? czy można robić drużyny z zewnątrz??? 2. Wydaje mi się że wpisowe to dobry pomysł, jaka każdy by 5zł dał to od teamu by było ...

3

w takim razie turniej napewno bedzie ale jeszcze nei wiem kiedy bede mial czas

w takim razie turniej napewno bedzie ale jeszcze nei wiem kiedy bede mial czas zeby go zoorganizowac :P Wypadlo mi kilka spraw teraz.. ale jak tylko bedzie czas, bnedzie odpowiednie ogloszenie ;) aha, przydałaby sie na pewno pomoc: - jeden lub ...

4

elo elo dobre pomysy! Tak btw, jezli turniej ma byc steam to amx_off jak dla

elo elo dobre pomysy! Tak btw, jezli turniej ma byc steam to amx_off jak dla mnie. Regulamin mozna podejrzec na hlc bo clakiem ciekawy maja. 32 bity itp. Na poczatku kazdego meczu screene smoke'ow. A jak obslugiwac serwery bez amxa ? Przed meczem ...

5

Cytat: jakie są nagrody i czy turniej będzie sponsorowany :) ? mosh na to

Cytat: jakie są nagrody i czy turniej będzie sponsorowany :) ? mosh na to odpisywał już... że coś on tam wymyśli, ale za wiele się nie spodziewać... sponsorowany? Niee... tylko uruchomione dodatkowe serwery na ten ...

6

PS. Turniej jest steam. W profilu masz napisane nonsteam wiec nie mozesz wziac

PS. turniej jest steam. W profilu masz napisane nonsteam wiec nie mozesz wziac udzialu. @Offtopic Noob~ CHLOPAKI a nie CHLOPACY ;) Tak na ...

7

Cytat: Napisał x4b PS. Turniej jest steam. W profilu masz napisane nonsteam

Cytat: Napisał x4b PS. turniej jest steam. W profilu masz napisane nonsteam wiec nie mozesz wziac udzialu. @Offtopic Noob~ CHLOPAKI a nie CHLOPACY ;) Tak na przyszlosc IRONIA ps; Ty jestes z nimi w klanie Gapus ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "cs turniej"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam