Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Popularne słowa kluczowe: turnieje otwarte cs

Wyniki szukania dla: cs turniej 5on5

Najbardziej trafne tematy dla "cs turniej 5on5"

1

Turniej 5on5

Będąc w klanie Furious Warriors wpadłem na pomysł aby zorganizowac turniej w trybie 5on5, czyli pięciu na pięciu. Trwają narazie przygotowania do owego turnieju, prawdopodobnie rozpocznie się on w przyszły weekend; mam nadzieję że do tego czasu się ...

Trafność: 100%

2

Turniej 5on5 NAGRODY!!!!! (zostało 6 miejsc na 6 drużyn!!!)

http://www.proagressivecup.fora.pl/ turniej 5on5 Counter-Strike 1.6 Non-Steam. Nagrody są już załatwione !! Zapisywać ...

Odpowiedzi do Turniej 5on5 NAGRODY!!!!! (zostało 6 miejsc na 6 drużyn!!!) :

3

Turniej Counter-Strike 1.6 STEAM 5on5

Liga STEAM 5on5 System: MR15 Forum/Strona: http://turniej-cs.uk.pl Nagrody: 1 miejsce: 1) Prywatny serwer Counter-Strike 1.6 na okres 1 miesiąca 2) domena w postaci .pl, .net, .org, .com, .info, .biz 2 miejsce: 1) Serwer TeamSpeak 50 slotów 3 ...

Odpowiedzi do Turniej Counter-Strike 1.6 STEAM 5on5 :

4

Turniej Counter-Strike 1.6 STEAM 5on5 II edycja

LIGA STEAM 5on5 System: MR15 ZAPISY: http://turniej-cs.uk.pl Informacje: Jest to już II edycja turnieju Counter-Strike 1.6 STEAM organizowanego przeze mnie. W poprzedniej edycji bardzo szybko znaleźliśmy 16 drużyn i mocno walczyli o podium. Nagrody ...

6

Turniej 5on5 [NAGRODY!]

Witam. turniej organizowany 4fun. Oczywiscie 5on5, MR15. Przewidywane miejsce dla 16 klanow. Mecze rozgrywane na jednej mapie wylosowanej przez adminow ligi. http://forum-cs.pl/ <--tam znajdziecie wiecej info nt. turnieju. Dla zwyciezcy nagroda w ...

7

TURNIEJ 5on5, NAGRODY, Serwer do meczy turniejowych ON

DRUGA edycja turnieju organizowanego przez ChillOut League - nagrody - serwer do rozgrywania meczy - Krótko pisząc, 5on5, 16 drużyn, nagrody, serwer do meczy turniejowych, 2 edycja. Zapisy trwają wszystko jest tutaj, Zapisy (druga edycja - ...

Odpowiedzi do TURNIEJ 5on5, NAGRODY, Serwer do meczy turniejowych ON :

8

Turniej mCk Cup 5on5 Zapraszam!!

Witam. Chciałbym ogłosić turniej 5na5. Kontakt www.mck.4.pl lub gg: 3402395, 2181686. Serdecznie zapraszam do zapisów!! ...

Odpowiedzi do Turniej mCk Cup 5on5 Zapraszam!! :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "cs turniej 5on5"

1

Zagramy sapra od 1on1 do 5on5 Zapraszamy na nasz server bL!nd server

Zagramy sapra od 1on1 do 5on5 Zapraszamy na nasz server bL!nd server 80.86.84.51:27077 pw:bl ...

Trafność: 50%

2

Zagramy sapra od 1on1 do 5on5 Zapraszamy na nasz server bL!nd server

Zagramy sapra od 1on1 do 5on5 Zapraszamy na nasz server bL!nd server 80.86.84.51:27077 pw:bl ...

3

no mojemu klanowi pasował by ten drugi turniej po wakacjach ponieważ wszyscy

no mojemu klanowi pasował by ten drugi turniej po wakacjach ponieważ wszyscy wyjechali a po 5 lepiej sie gra niż po 3 : ...

4

super pomysł,ale kilka pytan/sugestii mama :D 1. Czy turniej rozgrywalibyśmy

super pomysł,ale kilka pytan/sugestii mama :D 1. Czy turniej rozgrywalibyśmy tylko miedzy graczami/uzytkownikami wiadra????? czy można robić drużyny z zewnątrz??? 2. Wydaje mi się że wpisowe to dobry pomysł, jaka każdy by 5zł dał to od teamu by było ...

5

w takim razie turniej napewno bedzie ale jeszcze nei wiem kiedy bede mial czas

w takim razie turniej napewno bedzie ale jeszcze nei wiem kiedy bede mial czas zeby go zoorganizowac :P Wypadlo mi kilka spraw teraz.. ale jak tylko bedzie czas, bnedzie odpowiednie ogloszenie ;) aha, przydałaby sie na pewno pomoc: - jeden lub ...

6

heh oglądałem ich mecze na hltv i powiem wam ze powinniscie cos grac w esl 5on5

heh oglądałem ich mecze na hltv i powiem wam ze powinniscie cos grac w esl 5on5 moze akurat wam wyjdzie ! chciałbym wnieść coś do dobrego klau i widze ze macie kiepawe logo wiec napisz 8509350 w poniedziałek moge zrobić nowe, na poziomie ...

7

elo elo dobre pomysy! Tak btw, jezli turniej ma byc steam to amx_off jak dla

elo elo dobre pomysy! Tak btw, jezli turniej ma byc steam to amx_off jak dla mnie. Regulamin mozna podejrzec na hlc bo clakiem ciekawy maja. 32 bity itp. Na poczatku kazdego meczu screene smoke'ow. A jak obslugiwac serwery bez amxa ? Przed meczem ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "cs turniej 5on5"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam