1
Cytat: Napisał Miłosierny Podczas gry słabo Ci to wychodzi, ale próbuj hahahah xD pzodro;p rybak ...
Trafność: 100%
2
hmm no na to wychodzi że hardware... ale inne gry dzialają normalnie... np. jak włączam managera 2007 procek pracuje tak srednio na 50 % heh nie mam pojecia co...bo to tak z dnia na dzien sie stalo...jeszcze dzien wczesniej grałem normalnie a na ...
3
Tzn. ja mam w cfg ustawione wiec konsola wychodzi z gry. ale jak na 1 serwerze sie zmieni to potem wchodze na inny i mam zmieniony czy powraca do tego co ...
4
Opisz dokładniej sytuację, czy wychodzi Ci z gry, co pisze w konsoli po tym zdarzeniu, wrzuć może jakieś screeny, w tym momencie ciężko powiedzieć. Być może masz problemy z połączeniem lub coś z ...
5
Przetłumaczyłem ten błąd i wychodzi cos takiego : TYLKO JED WYPADEK gry MOŻE BYĆ BIEGANIEM (PRZESUWANIE SIĘ) PRZY JED CZAS (OBLICZAĆ) Nie wiem o co chodzi :| ( ja bym zrobił reinstal CS:S ...
6
taktyki i tak nikt nie stosuje w czasie gry...taktyka wychodzi w czasie meczu...pewnie ze musisz trenowac ale obeznanie mapy .. a co ci da ze wiesz gdzie kto ma stac skoro nie ma skilla ...
7
Hmmm. Ja też kiedyś chciałem zrobić serv. Nie wychodziło to mam to w dupie. I radze tobie też :D Graj na Wiaderku i już ( wiaderko jest zaJOBiste) ...
Trafność: 50%