Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: cs wychodzi mi z gry

Najbardziej trafne tematy dla "cs wychodzi mi z gry"

1

Wychodzi z gry

Witam mam problem z CS Staema/Non Steam bez róznicy czy gram na tym czy na tym to i tak i tak wywala mnie tak okolo po 1 minucie chyba że siedzę w menu to wtedy mnie nie wywala :) Ale to nie na tym ta gra polega nie mam pojęcia co może być przyczyną ...

Odpowiedzi do Wychodzi z gry :

Trafność: 100%

2

Wychodzi z gry i folderu

Witam mam taki problem odpalam cs'a normalnie sie uruchamia ale nawet nie zdarzy sie pokazac menu a juz wychodzi mi do windowsa, jak wchodze w folder counter-strike(w steamapps) to dzieje sie podobnie dobrze sie nie otworzy a juz znika...(jak ...

Odpowiedzi do Wychodzi z gry i folderu :

3

Inne Gry

Gracie w cos innego? Jakies gry mmrpg? Osobiscie gram od dwoch roku w Tibie ; d Tak wiem glupia gra, ale jesli sie zacznie to trudno jest przestac ; d www.tibia.org.pl Jesli nie gracie to wlasnie tam mozecie sie dowiedziec troszke wiecej o tej grze ...

Odpowiedzi do Inne Gry :

Trafność: 50%

4

Restart kompa podczas gry

Co może być przyczyną resetowania kompa podczas gry? Sytuacja wyglada tak, że zagram 5 min i sie ...

Odpowiedzi do Restart kompa podczas gry :

5

Zacina się podczas gry ; / heeeelp :P

Witam. Kiedy zaczynam rozgrywkę, po przejściu kilku kroków osoba, którą gram zacina się (dosłownie tego słowa znaczeniu) musze odczekać chwilę zaczym moge się ponownie ruszyć : / i tak cały czas. - . aż mnie zabiją :l Jak byście mogli podsunąć mi ...

Odpowiedzi do Zacina się podczas gry ; / heeeelp :P :

6

|Team Elektryk| zaprasza do gry !!!

Bardzo zapraszam na nowy serwer klanu |Team Elektryk| niestety swieci pustkami wiec bardzo prosze zebyscie go odwiedzali. Serwerowi nieczego nie brakuje ma wszystko co powinien. Sprawdz przekonaj sie. 62.181.5.5:27019 hasło ...

Odpowiedzi do |Team Elektryk| zaprasza do gry !!! :

7

Nie moge właczyć gry !!

Mam problem ponieważ nie mogę włączyć cs'a 1.6. wgrałem patcha wszystko ok. Włączam pojawiają sie te dwa kolosy jeden kuca drugi stoi i nic dalej sie nie dzieje. Pomóżcie proszę !!!! Czekam na odpowiedź i ...

Odpowiedzi do Nie moge właczyć gry !! :

8

Problem z uruchomieniem gry

Witam. Mam nastepujacy problem . Odpalam csa wyskakuje mi jakis obrazek z napisem Sesaura 3DPA czemu towrzyszy taki dziwny przeciagly dziwek i buba :( Nic nie moge zrobic bo mi sie zaraz gra zawiesza. Przeinstalowalem i jest to samo. W czm moze ...

Odpowiedzi do Problem z uruchomieniem gry :

9

Wasz idealny zestaw do gry w cs'a...

...czyli myszka,podkładka ewentualnie klawiatura! Ja mam myszke Logitech MX 400. Jestem z niej bardzo zadowolony chociaz jeszcze nie w pełni się w nią wczułem :)) :P :D (Jest nowa :D :P). Podkładka to Steelpad,a klawiature mam zwykłą tracer'a i dla ...

Odpowiedzi do Wasz idealny zestaw do gry w cs'a... :

10

sXe Injected - Wywalanie z gry

[CS 1.6 NS v26] + [sXe Injected 3.9] Problem jest następujący. Kiedy wchodzę na serwer, na którym nie ma sXe, wszystko jest fajnie, śmiga. A kiedy próbuję wejść na serwer, który ma sXe (mam je odpalone też w tle), to w momencie pokazania się okienka ...

Odpowiedzi do sXe Injected - Wywalanie z gry :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "cs wychodzi mi z gry"

1

Cytat: Napisał Miłosierny Podczas gry słabo Ci to wychodzi, ale próbuj hahahah

Cytat: Napisał Miłosierny Podczas gry słabo Ci to wychodzi, ale próbuj hahahah xD pzodro;p rybak ...

2

hmm no na to wychodzi że hardware... ale inne gry dzialają normalnie... np. jak

hmm no na to wychodzi że hardware... ale inne gry dzialają normalnie... np. jak włączam managera 2007 procek pracuje tak srednio na 50 % heh nie mam pojecia co...bo to tak z dnia na dzien sie stalo...jeszcze dzien wczesniej grałem normalnie a na ...

3

Tzn. ja mam w cfg ustawione wiec konsola wychodzi z gry. ale jak na 1 serwerze

Tzn. ja mam w cfg ustawione wiec konsola wychodzi z gry. ale jak na 1 serwerze sie zmieni to potem wchodze na inny i mam zmieniony czy powraca do tego co ...

4

Opisz dokładniej sytuację, czy wychodzi Ci z gry, co pisze w konsoli po tym

Opisz dokładniej sytuację, czy wychodzi Ci z gry, co pisze w konsoli po tym zdarzeniu, wrzuć może jakieś screeny, w tym momencie ciężko powiedzieć. Być może masz problemy z połączeniem lub coś z ...

5

Przetłumaczyłem ten błąd i wychodzi cos takiego : TYLKO JED WYPADEK GRY MOŻE

Przetłumaczyłem ten błąd i wychodzi cos takiego : TYLKO JED WYPADEK gry MOŻE BYĆ BIEGANIEM (PRZESUWANIE SIĘ) PRZY JED CZAS (OBLICZAĆ) Nie wiem o co chodzi :| ( ja bym zrobił reinstal CS:S ...

6

taktyki i tak nikt nie stosuje w czasie gry...taktyka wychodzi w czasie

taktyki i tak nikt nie stosuje w czasie gry...taktyka wychodzi w czasie meczu...pewnie ze musisz trenowac ale obeznanie mapy .. a co ci da ze wiesz gdzie kto ma stac skoro nie ma skilla ...

7

Hmmm. Ja też kiedyś chciałem zrobić serv. Nie wychodziło to mam to w dupie. I

Hmmm. Ja też kiedyś chciałem zrobić serv. Nie wychodziło to mam to w dupie. I radze tobie też :D Graj na Wiaderku i już ( wiaderko jest zaJOBiste) ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "cs wychodzi mi z gry"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam