Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: cs wychodzi mi z gry do serwerów

Najbardziej trafne tematy dla "cs wychodzi mi z gry do serwerów"

1

Gra wychodzi do listy serwerów!

Witam. Czasem da się wejść i zagrać, ale zdecydowanie najczęściej gra wychodzi do listy serverów... po wybraniu serwera chwila na obserwatorze i w pewnej chwili "ct/t win!"... pojawia się broń i widok pierwszej osoby... i od razu widzę ...

Odpowiedzi do Gra wychodzi do listy serwerów! :

Trafność: 66.67%

2

wywala mnie na początku gry z serwerów... nawet mojego !!!

Proszę o pomoc. Mam cs nonsteam i patch v26... wszystko działało i nagle przestało a nic nie robiłem... chodzi o to że po wejściu do gry mam od razu kicka (albo raczej tak jakbym sam wpisał disconnect) i nie ma żadnego komunikatu. Nie wyłącza cs'a ...

Odpowiedzi do wywala mnie na początku gry z serwerów... nawet mojego !!! :

3

Wychodzi z gry

Witam mam problem z CS Staema/Non Steam bez róznicy czy gram na tym czy na tym to i tak i tak wywala mnie tak okolo po 1 minucie chyba że siedzę w menu to wtedy mnie nie wywala :) Ale to nie na tym ta gra polega nie mam pojęcia co może być przyczyną ...

Odpowiedzi do Wychodzi z gry :

4

Wychodzi z gry i folderu

Witam mam taki problem odpalam cs'a normalnie sie uruchamia ale nawet nie zdarzy sie pokazac menu a juz wychodzi mi do windowsa, jak wchodze w folder counter-strike(w steamapps) to dzieje sie podobnie dobrze sie nie otworzy a juz znika...(jak ...

Odpowiedzi do Wychodzi z gry i folderu :

5

Siec serwerow maggnetic zasponsorujemy serwer ! Do gry

Witam sponsorujemy serwery gamesNET.PL 11 slotów w zamian za reklamę :) informacji weiciej na stronie MAGGNETIC TEAM @ SINCE 2008 :) zakładka sponsoring !! WAŻNE DO KOŃCA ROKU ...

Odpowiedzi do Siec serwerow maggnetic zasponsorujemy serwer ! Do gry :

6

Inne Gry

Gracie w cos innego? Jakies gry mmrpg? Osobiscie gram od dwoch roku w Tibie ; d Tak wiem glupia gra, ale jesli sie zacznie to trudno jest przestac ; d www.tibia.org.pl Jesli nie gracie to wlasnie tam mozecie sie dowiedziec troszke wiecej o tej grze ...

Odpowiedzi do Inne Gry :

Trafność: 33.33%

7

Stawianie serwerów non-steam na orginalnym CS

Mam pytanie: jak postawić serwer na NON-STEAM kiedy ma sie ORGINALNEGO CS razem z steam. Podobno trzeba ścięgnąć jakegoś patha (v23 ?) i go zainstalowac. I tu jest problem bo na steam nie ma prosto wydzielonego cs i nie wiem gdzie go zainstalowac. ...

Odpowiedzi do Stawianie serwerów non-steam na orginalnym CS :

8

Lista Serwerów Counter Strike

Z nudów zrobiłem prostą liste do której narazie sam będe dodawał serwery a potem zrobie skrypcik który automatycznie dodaje serwery do listy ...

Odpowiedzi do Lista Serwerów Counter Strike :

10

SZUKAM SERWEROW NON-STEAM GDZIE MOZNA POSKAKAC (BH)

Szukam serwerkow tam gdzie mozna poskakac np na bunny hopie. Napewno wiecie o co mi chodzi tam sie nie zabija tylko skacze po roznych miejscach na czas i takie bajery. Zna ktos jakis prosze o napisanie jesli tak ...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "cs wychodzi mi z gry do serwerów"

1

Cytat: Napisał Miłosierny Podczas gry słabo Ci to wychodzi, ale próbuj hahahah

Cytat: Napisał Miłosierny Podczas gry słabo Ci to wychodzi, ale próbuj hahahah xD pzodro;p rybak ...

2

hmm no na to wychodzi że hardware... ale inne gry dzialają normalnie... np. jak

hmm no na to wychodzi że hardware... ale inne gry dzialają normalnie... np. jak włączam managera 2007 procek pracuje tak srednio na 50 % heh nie mam pojecia co...bo to tak z dnia na dzien sie stalo...jeszcze dzien wczesniej grałem normalnie a na ...

3

sprawdź, czy podczas gry nie refresh'uje ci się lista serwerów... jeśli tak to

sprawdź, czy podczas gry nie refresh'uje ci się lista serwerów... jeśli tak to weź to zatrzymaj (Stop Refresh)... Jeśli dalej masz taki ping - radzę sprawdzić czy to nie wina dostawcy ...

4

Ja mam tak: 1.Komp do zakładania serwerów:GeForce 9800 2.Do gry :GeForce6200 TC

Ja mam tak: 1.Komp do zakładania serwerów:GeForce 9800 2.Do gry :GeForce6200 TC Polecam ...

5

Tzn. ja mam w cfg ustawione wiec konsola wychodzi z gry. ale jak na 1 serwerze

Tzn. ja mam w cfg ustawione wiec konsola wychodzi z gry. ale jak na 1 serwerze sie zmieni to potem wchodze na inny i mam zmieniony czy powraca do tego co ...

6

Opisz dokładniej sytuację, czy wychodzi Ci z gry, co pisze w konsoli po tym

Opisz dokładniej sytuację, czy wychodzi Ci z gry, co pisze w konsoli po tym zdarzeniu, wrzuć może jakieś screeny, w tym momencie ciężko powiedzieć. Być może masz problemy z połączeniem lub coś z ...

7

sverok, w tools to masz aplikacje do stawiania serwerów, nie gry.

sverok, w tools to masz aplikacje do stawiania serwerów, nie gry. ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "cs wychodzi mi z gry do serwerów"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam