Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: czemu mam takie pingi w cs source

Najbardziej trafne tematy dla "czemu mam takie pingi w cs source"

3

Mega pingi,nie mam wirusów, wszytkie programy wyłączone...

Jak wchodze na servery to mam pingi grubo ponad 200, a na niektorych nie moge nawet wejsc do teamu, bo jes jakies cl_flush_enity... czy cos takiego i niemoge sie ruszyc, i znikaja elementy mapy.. nie mam zadnych wirusow, wszystkie programy ...

Odpowiedzi do Mega pingi,nie mam wirusów, wszytkie programy wyłączone... :

Trafność: 40%

4

Mam takie nietypowe pytanie :]

Elo. Postanowiłem zrobić forum, ale nie tak jak każdy tu o CS'ie, ale ogólno-tematyczne. Forum znajduje się pod adresem www.youmusttalk.fora.pl i ty nasuwa się moje pytanie. Jakie działy chcielibyście znaleźć na takim forum (o CS'ie oczywiście ...

Odpowiedzi do Mam takie nietypowe pytanie :] :

5

Pingi 100+ i nie wiem czemu?

...

6

[kraj - nie mam pojecia] 82.199.103.85:27015 - Blood Ghost

Cytat: nawet dobry serv, jak nie ma nic innego mozna pograac, same de_ , czasem cs_ i do chuja batona czytac regulamin ze zrozumieniem ...

Trafność: 20%

7

NiceSkiLL czemu BAN!?

Witam dzisiaj sobie wszedłem na server i gram pierwsza mape staty miałem cienke 13-11 no ale zmienili mape na Weeswud ( moja ulubiana ) noto grałem na pcozatku byłem 3 ale opotem bylo stac mi na awp i zabijałem conajmniej 3 na runde... staty miałem ...

Odpowiedzi do NiceSkiLL czemu BAN!? :

8

Iron Twierdzi że mam Wh ze go podejrzewaj to czmeu ja ??

GRałem wczoraj na serwerze Iron jak zawsze był na spekcie. I otusz stwierdzi ze mam Wh/ESp. Gram w cs 4 prawie 5 rok/.i nigy jesze ni mialem czitow i gram oczywsie na niezbanowanym STEAM.Wyp[raszam sobie oskarzanie mnie o Czitowanie skoro nie ...

Odpowiedzi do Iron Twierdzi że mam Wh ze go podejrzewaj to czmeu ja ?? :

9

Mam problem:/

chcialem dzisaj se pograc w CS 1.6 i jak wlanczam CS'a to wystepuje blad:nieprawidlowe polaczenie ze steamem oczywiscie po angielsku przeinstalowalem i to samo:/ ...

Odpowiedzi do Mam problem:/ :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "czemu mam takie pingi w cs source"

1

hm... zrobilem to co tam mowili i kur** dalej mam takie pingi ze szok :cry:

hm... zrobilem to co tam mowili i kur** dalej mam takie pingi ze szok :cry: ...

Trafność: 60%

2

JA tez mam tak czasami ale mi to jest tak jak mam pingi hmm 90-100?chyba takie.

JA tez mam tak czasami ale mi to jest tak jak mam pingi hmm 90-100?chyba takie. I mi sie wydaje ze dlatego zobacz jakie masz pingi w cs ...

3

pingi takie jak tam, a ile slotów to nie mam pojęcia... ale Ty lepiej kup sobie

pingi takie jak tam, a ile slotów to nie mam pojęcia... ale Ty lepiej kup sobie na sloty, ja bym brał VPS'a bo... lubię mieć konsole serwera ...

4

wyskakuje mi takie cos jak wlaczam cs source... ale nie mam zainstalowanych

wyskakuje mi takie cos jak wlaczam cs source... ale nie mam zainstalowanych zadnych patchy... POMOŻE KTOŚ Moje gg 372553??? Trzeba jakies patche sciagnac?? Grałem w cs 1.6 Ściagam patch v16 pomoze cos ten patch??? ...

5

panowie mam pytanko czemu mi nie chce wejsc na waszego serva napiszcie mi ten

panowie mam pytanko czemu mi nie chce wejsc na waszego serva napiszcie mi ten serv i haslo do niego to bede bardzo wdzieczny bo bym chcial zagrac. Napiszcie na ...

6

ping to zlo dodam ze na innych serverach,co nie znaczy lepszych mam pingi kolo

ping to zlo dodam ze na innych serverach,co nie znaczy lepszych mam pingi kolo 40 ...

7

Siema :) a ja mam takie 2 pytanka :D 1.grajac czesto w cs-a widze jak kolesie

Siema :) a ja mam takie 2 pytanka :D 1.grajac czesto w cs-a widze jak kolesie maja loga w bardzo dobrej jakosci :) a gdy ja ztobie logo to jest niewyrazne :( wiem ze jesli bede chcial zrobic logo z duzego obrazka to tak sie bedzie dzialo ale gdy ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "czemu mam takie pingi w cs source"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam