1
I na steamie też czitują. Zobaczcie sobie tutaj: http://steamid.canet.pl/lista.php?where=lsteamid, ile ludków na steamie czituje. A wracając do tematu, najlepszy antycheat to dobry admin obecny na ...
Trafność: 50%
2
Mam na steamie i normalnie bez bana ani nic. ...
3
Cortez nie chodzi mi o to by postawic serwer na non steamie na swoim kompie. Chce wykupic serwer i zrobic zeby byl non steam. Wytlumaczy mi ktos jak to ...
4
to jest tz AIMbot żal mi takich.. co go używają. Dobrze że na steamie tego nie ma ...
5
Cytat: Napisał Polakm4a1 chodzi o to ze moj kolega ma server na non steamie a zna sie na tym jak i ja:P (joke) mianowicie dowiedzial sie ze ktos na steamie gral na serverze na czitach no i sie dowiedzial jak zablokowac steam id na serverze ale nie ...
6
No to ja też mam pytanie. 1. W steamie jak to zrobić? 2. Przetem miałem Non-Steam i jak robiłem logo to tylko ja je widziałem, a inni duże "B". Ocb? 3. Innym sposobem w NS jest edytowanie już gotowego loga lecz tło ma być czarne a to ma ...
7
Cytat: Napisał Rozek W steamie jak to zrobić? Wrzucasz do katalogu cstrike :] c:\program files\steam\steam apps\nazwa konta\cstrike o ile dobrze ...