1
Na blogu(moj blog) jest moje hamachi ( screen) nie wiem czy tam dobrze jest wszystko... . A co sie robi jak robie serva to screen jest we wcześniejszym ...
Trafność: 75%
2
Wejdz w ikonke na pasku systemowym w gra moje gry Tam jest pokazane czy masz gotowosc 100% gry jesli nie to bedzie pisac zainstaluj czy sciagnij jakos tak i pytanie do ciebie czy aktywowales cd-key steam ...
3
Witam, mam neostrade czyli zmienne IP, czy jest jakas mozliwosc zeby zapisywaly mi sie pokemony ? bo co wejde to mam inne ... Prosze o odpowiedz, albo czy mozna zrobic zeby sie na nicku zapisywaly ...
4
u mnie steam tez się nie łączy wiec problem jest pewnie po stronie valve... zreszeta kiedy z nimi nie było problemów :/ pewnie za jakiś czas bedzie ...
Trafność: 50%
5
Adminów jest dośc a ze ty grasz o 4 rano to co spać nie mozesz czy jak ja pracuje lolku:) ...
6
Przepraszam czy ten asdfasdf:) jest analfabeta?czytam jego posty i wali byki jak trza:):):):):):) co ...
7
czy Ty w ogole widzisz co ja napisałem ?? ogarnij sie , za przeklinanie jest po 3 razach i na 15 min a nie na 5 , nie wiem gosciu skąd Ty jesteś , ale widac ze nie umiesz chyba czytac ...