Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: czy moje ip jest zmienne?

Najbardziej trafne tematy dla "czy moje ip jest zmienne?"

1

Dostalem bana za free czy to jest sprawiedliwe ?

Siemano...... moj nick to levY! zapewne mnie znacie .... gram w cs-a 1.6 od sylwestra 2006 wczesniej jekaies 4 lata gralem w 1.5 gdzie dostawalem bany za czity chodz ich nie posiadam...gram na hashjamie wystarczajaco eby kazdy admin wiedzial ze ja ...

Odpowiedzi do Dostalem bana za free czy to jest sprawiedliwe ? :

Trafność: 50%

8

sxe czy jest taki plugin?

witam all mam pytanko czy istnieje trakie cos jak: na serwerze znajduje sie sxe (na moim jeszcze nie ma dopiero instaluje) ale dokladnie mi chodzi o to czy jakie taki plugin co po wejsci gracza na serwer pojawia mu sie czarny obraz i kickuj go i ...

Odpowiedzi do sxe czy jest taki plugin? :

9

Czy jest taki mod?

Witam! W związku z tym, że chciałbym pograć na multiplayer z kumplami w jakiś horror (najlepiej Counter-Strike Source) czy istnieje taki mod w którym chodzimy razem i zabijamy przeciwników (np. zombie), ale i równocześnie będziemy się bać! ...

Odpowiedzi do Czy jest taki mod? :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "czy moje ip jest zmienne?"

1

Na blogu(moj blog) Jest moje hamachi ( screen) nie wiem czy tam dobrze jest

Na blogu(moj blog) jest moje hamachi ( screen) nie wiem czy tam dobrze jest wszystko... . A co sie robi jak robie serva to screen jest we wcześniejszym ...

Trafność: 75%

2

Wejdz w ikonke na pasku systemowym w gra moje gry Tam jest pokazane czy masz

Wejdz w ikonke na pasku systemowym w gra moje gry Tam jest pokazane czy masz gotowosc 100% gry jesli nie to bedzie pisac zainstaluj czy sciagnij jakos tak i pytanie do ciebie czy aktywowales cd-key steam ...

3

Witam, mam neostrade czyli zmienne IP, czy jest jakas mozliwosc zeby zapisywaly

Witam, mam neostrade czyli zmienne IP, czy jest jakas mozliwosc zeby zapisywaly mi sie pokemony ? bo co wejde to mam inne ... Prosze o odpowiedz, albo czy mozna zrobic zeby sie na nicku zapisywaly ...

4

u mnie steam tez się nie łączy wiec problem jest pewnie po stronie valve...

u mnie steam tez się nie łączy wiec problem jest pewnie po stronie valve... zreszeta kiedy z nimi nie było problemów :/ pewnie za jakiś czas bedzie ...

5

Adminów jest dośc a ze ty grasz o 4 rano to co spać nie mozesz czy jak ja

Adminów jest dośc a ze ty grasz o 4 rano to co spać nie mozesz czy jak ja pracuje lolku:) ...

6

Przepraszam czy ten asdfasdf:) jest analfabeta?czytam jego posty i wali byki

Przepraszam czy ten asdfasdf:) jest analfabeta?czytam jego posty i wali byki jak trza:):):):):):) co ...

7

czy Ty w ogole widzisz co ja napisałem ?? ogarnij sie , za przeklinanie jest po

czy Ty w ogole widzisz co ja napisałem ?? ogarnij sie , za przeklinanie jest po 3 razach i na 15 min a nie na 5 , nie wiem gosciu skąd Ty jesteś , ale widac ze nie umiesz chyba czytac ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "czy moje ip jest zmienne?"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam