1
Cytat: Napisał hayper i czy mozna zrobic cos takiego na servie 1.6 non steam?? Cytat: Tylko coś mi się tak wydaje , że jemu nie chodzi o plugin tylko o to , że wchodzi na obojętnie jakiego serwa wpisuje elo i U NIEGO jest głos czesia dzieńdobry. To ...
Trafność: 71.43%
2
czy moze mi ktos powiedziec jak zrobic serwer na non steam bo tez wykupilem wlasnie ze Shhoters.pl ale zrobili mi na steam serwer i napisali ze nie stawiaja non steam bo jest niezgodne z prawem. no i mowiac krotko ZDENERWOWALEM SIE I PROSZE O POMOC ...
Trafność: 57.14%
3
a VAC dobry jest ?? ?? ?? czy moge go ustawic gdy mam server non steam Może HLG jest zle ustawiony ze nie lapie czitów albo nie banuje ?? ...
4
Aha steam czy non steam server ?:D ...
5
a może mi dać jakiś działający server non steam a ja wam powiem czy sie dodał ...
6
Cytat: Napisał goryl_159 Mam pytanie, a mianowicie czy cs'a 1.6 non steam tak samo można zainstalować na linux'ie tak jak na windowsie? hmm raczej zmień forum bo widze ze tutejsi uzytkownicy tylko ogladaja posty :D a co do CS to oczywiscie ze tak ...
Trafność: 42.86%
7
Cytat: Napisał Clever czy moze mi ktos powiedziec jak zrobic serwer na non steam bo tez wykupilem wlasnie ze Shhoters.pl ale zrobili mi na steam serwer i napisali ze nie stawiaja non steam bo jest niezgodne z prawem. no i mowiac krotko ...
Trafność: 42.86%