Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Popularne słowa kluczowe: darmowy 8 slotowy server 24/7 cs 1.6 non steam

Wyniki szukania dla: darmowy 8 slotowy server 24/7 cs 1.6 non steam

Najbardziej trafne tematy dla "darmowy 8 slotowy server 24/7 cs 1.6 non steam"

1

Darmowy 8 slotowy server 24/7 Cs 1.6 Non Steam

Witam!!! Misiek napisal wszystko ladnie i pieknie ale po wejsci na stronke ktora podal www.pipni.cz gdy chce sie zarejstrowac pisze ze niema takiej stronki, ale nietylko ja mam problem z rejstracja tam artykul: ...

Odpowiedzi do Darmowy 8 slotowy server 24/7 Cs 1.6 Non Steam :

Trafność: 83.33%

2

Nowy 24 slotowy Server Non Steam !!!

Intense Energy Zaprasza Wszystkich graczy do gry !!! Dobbzi Admini miła atmosfera to wszsytko znajdziesz na intense energy ! Zero Cheaterow !! IP : 77.79.210.68:27093 Pw : energy Zapraszamy Wszsytkich !!! Do gry ...

Odpowiedzi do Nowy 24 slotowy Server Non Steam !!! :

3

Server Non Steam 12 slotowy ZAPRASZA !!!

Witam ! Chcialbym wam przedstawic bardzo fajny serwerek 12 slotowy non steam NAZWA: =[GigaByTe]= Team @Shooters.pl IP:62.181.0.201:27037 PW: (nie będe łamał regulaminu :P , ale mysle ze sie domyslicie co powiniscie zrobic ) Kontakt : GG: 3522532 ...

Odpowiedzi do Server Non Steam 12 slotowy ZAPRASZA !!! :

5

(Polska) -=Public|Non Steam|Server|=- 62.179.42.236:27015

jest to serv bardziej for fun ale tez gramy na powaznie :d serv ma 3 adminow w kazdym tygodniu staram sie oddac nowe mapki. na serverze ejst odgroma pluginow :D:D wbijajcie to sie przekonacie :D zapraszam i czekam na opinie sloty-10 pingi- do male, ...

Odpowiedzi do (Polska) -=Public|Non Steam|Server|=- 62.179.42.236:27015 :

6

Server CS 1.6 Non Steam

Ip. 195.114.0.28:27045 server jest postawiony na haslo w GAME PAD wiec jest zabronione publikowanie hasla :) Ale natomiast w opisie admina jest haslo :))) O to jego nr. GG - 7055971 Zapraszam WSZYSTKICH !! server jest nowy ...

Trafność: 50%

9
10

CS 1.6 Black List 3G. - Non Steam Server : 194.63.134.10

CS 1.6 Black List 3G. - non steam server : 194.63.134.10:27015 Amx Niskie pingi :) i pare innych ...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "darmowy 8 slotowy server 24/7 cs 1.6 non steam"

1

nie wiem..nie wiem jak sie robi server na non steam zeby ktos inny mogl

nie wiem..nie wiem jak sie robi server na non steam zeby ktos inny mogl wejsc..tylko sposonb na hamachi ...

2

Jaka bedzie optymalna liczba slotów na server cs 1.6 Non Steam, który bedzie

Jaka bedzie optymalna liczba slotów na server cs 1.6 non steam, który bedzie chodzil pod kompem o takim configu: Cytat: 1 GB RAM DDR2 Dysk: 250 GB SATA Samsung Procesor Dual Core 2x 3.00 GHz Lącze: Neostrada 1Mb/s Co do systemu, to jest obojętne bo ...

3

Tak.;/ @Edit Ale gdy wlaczam CSa Non Steam i tworze server tez mi sie wylacza

Tak.;/ @Edit Ale gdy wlaczam CSa non steam i tworze server tez mi sie wylacza tak ...

4

Polecam server non steam, z hamachi Sieć: PCWYM hasło PCW

Polecam server non steam, z hamachi Sieć: PCWYM hasło PCW Ip: ...

5

a VAC dobry jest ?? ?? ?? Czy moge go ustawic gdy mam server Non Steam Może HLG

a VAC dobry jest ?? ?? ?? Czy moge go ustawic gdy mam server non steam Może HLG jest zle ustawiony ze nie lapie czitów albo nie banuje ?? ...

6

zrobilem to co mowiliscie i nadal nie ma server non steam!!!!

zrobilem to co mowiliscie i nadal nie ma server non steam!!!! ...

7

michalek jestes the best pomogles mi bardzo dales mi server non steam jestem ci

michalek jestes the best pomogles mi bardzo dales mi server non steam jestem ci super ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "darmowy 8 slotowy server 24/7 cs 1.6 non steam"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam