6
Witam, chciałem zaprezentować nowo otwarty serwer publiczny dla graczy(od ok 10 miesięcy był tylko dla graczy Knight Online): ilość slotów: 1000 kodeki: GSM 16,4, Speex 16,3, Speex 19,5, Speex 25,9 adres: knightonlineworld.pl:8767 informacje i ...
Trafność: 25%
1
Ja ci proponuje program Banner Maker Pro 7 Jest darmowy przez 15 dni Instrukcja otwieraj obrazek przez Painta zaznacz kowalek zdjecia ktory ci sie pdoba i wklej do Banner Maker Pro 7 Jak by co to moge zrobic ci Pw lub ...
Trafność: 50%
2
darmowy to jest program?? ...
3
a właśnie co do flash'a jest to darmowy program czy musiał bym sie trochę wysilić ...
4
Cytat: ajajaj gimp to shit ; ) Gdzie tam shit. Bardzo dobry, darmowy program. Jeśli się umie, można w nim tworzyć cuda ...
5
Również polecam Spybota, bardzo skuteczny, darmowy program. Potrafi dobrze wykorzystać ustawienia przeglądarek, żeby znów nie złapać jakiegoś syfu. TeaTimer możesz wyłączyć, zjada ze 30 MB pamięci, a zabezpieczona przez Spybota przeglądarka i tak ...
6
A mógłbyś napisać jak pobrać ten program??? Bo po angielsku to dość trudno doczytać OCB. Doszedłem do jakiegoś formularza i nie mogę go ...
7
np tu do folderu C:\program Files\Valve\cstrike\maps - dla non steam, no i jezcze mogą być dodatkowe pliki np. sound to do folderu C:\program ...