3
Witam, chciałem zaprezentować nowo otwarty serwer publiczny dla graczy(od ok 10 miesięcy był tylko dla graczy Knight Online): ilość slotów: 1000 kodeki: GSM 16,4, Speex 16,3, Speex 19,5, Speex 25,9 adres: knightonlineworld.pl:8767 informacje i ...
Trafność: 66.67%
1
No najlepiej wjeba.... strone na jakiś darmowy serwer np : yoyo.pl ugu.pl albo na vgh.pl na vgh jest juz gotowa strona wystarczy ja uzupełnic tak jak nam sie podoba , a nie lepiej zacząć wszystko samemu od początku kupić serwer na stronkę ?? I ...
2
Cytat: Napisał lerek serwer 24h przez SMS o ile wiem to żadna firma nie prowadzi takiej tranzakcij więc serva za sms nie kupisz.Jeśli o to Ci chodziło ...
3
Możesz polecić jakiś dobry szybki darmowy serwer na nuked klan??:D bo mam www.fast-death.yoyo.pl ale czasem strasznie ...
4
http://game.ts2-sponsoring.org/spiel.php?id=8058 darmowy serwer cs. do wygrania w ...
5
darmowy szablon, darmowy serwer, 3/10 ...
6
boże ja prosiłem o ocenę człowieku. darmowy serwer bo sponsora mamy ty byś niechciał darmowego serwera ...
7
Cytat: darmowy serwer bo sponsora mamy lol sponsora maja dlatego darmowy hahah a strona słaba nie będę oceniał bo nie ma ...