Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: deagles' map managemen plugin

Najbardziej trafne tematy dla "deagles' map managemen plugin"

1

Problem z Deagles' Map Management 2.10i

A więc tak ten mod służy do wybierania map przez graczy np w czasie gry wpiszą de_dust2 to dusta dodaje do votowania pod koniec mapy i np jak zmieni sie z dusta2 na nuke to znow mozna dodac dusta2 do votowania bardzo mnie to denerwuje jak zrobic ...

Odpowiedzi do Problem z Deagles' Map Management 2.10i :

Trafność: 50%

2

Deagles' Map Management 3.0

Witam mam problem ponieważ wszytko działa oprucz votowania jak sie wcoiska klawisz to nie pisze ze gracz ten i ten wybral mape ta i ta:) tylko lista map znika i jest nastepna z mapcycle;/ tutaj stronka plugina: ...

Odpowiedzi do Deagles' Map Management 3.0 :

3

Deagles' Map Management

Witam! MAm prośbe do Was cs'owcy :mrgreen: MAm prośbę, czy ktoś by mógł mi przerobic plugin deagles' map management 3.0 na pl ? Tak jak mapchooser po pl? tzn. wybieranie mapki. Oczywiście będzie ogromny ...

Odpowiedzi do Deagles' Map Management :

4

Problrm z Deagles' Map Management 3.0.

Witam. Otóż mam problem z deagles' map management 3.0. plugin zainstalowałem, porobiłem potrzebne plikie, dodałem na serwerze, i prawie wszytsko jest jak należy. Problem jest tylko z wyborem map w głosowaniu. Otóż gdy w głosowaniu zostanie wybrana ...

Odpowiedzi do Problrm z Deagles' Map Management 3.0. :

5

Plugin do map FUN

Witam, dam wiele za plugin (y) które: Usuwają licznik czasu rundy ( żeby była jedna runda która trwa 99999999min) Po śmierci natychmiast respawn ( coś jak w gungame) Z góry ...

Odpowiedzi do Plugin do map FUN :

6

Plugin

Moim zyczeniem jest dodanie do restzy pluginow xD plugin amx_ejl_nukem Jest to plugin na trzesienei ziemi mam go osobiscie na swoim komputerze i jest zarabisty bo sie sprawdza xD jak byscie chcieli to psizcie na gg 1781835 ...

Trafność: 25%

7

Rodzaje Map

Taktyka gry w CS'a Hostage Rescue Ten tryb rozgrywany jest na mapach cs_xxxxx (np. cs_militia). Zadaniem antyterrorystów jest odbicie zakładników przetrzymywanych w bazie terrorystów i doprowadzenie ich do punktu ratunkowego. Terroryści natomiast ...

Odpowiedzi do Rodzaje Map :

Trafność: 25%

9

[amxx] plugin csdm 2.1

Chcę uruchomić spawn editora, ale nie moge znaleźć komendy (jaka ona jest?) od razu mowie ze w plikach konfiguracyjnych odblokowalem ...

Odpowiedzi do [amxx] plugin csdm 2.1 :

10

Plugin który dodaje nowe bronie

Szukam plugina ktury dodaje nowe bronie np jak rewolwery,bazuki itp.POMUŻCIE!!! ...

Odpowiedzi do Plugin który dodaje nowe bronie :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "deagles' map managemen plugin"

1

Sciagnij plugin Deagles' Map Management

Sciagnij plugin deagles' map management 3.0 ...

Trafność: 75%

2

ops juz chyba wiem to mam jeszcze jeden problem. mam plugin Deagles' Map

ops juz chyba wiem to mam jeszcze jeden problem. mam plugin deagles' map management 3.0. i mam teraz taki problem ze czasem sie pojawiaja 4 mapy do wyboru czasem 2, czasem jedna. ja chcialbym zeby ciagle bylo 5 do wyboru. w mapcycle.txt mam tak: ...

3

Tu masz lepszy plugin odpowiedzialny za mapy: Deagles' Map Management 2.30b

Tu masz lepszy plugin odpowiedzialny za mapy: deagles' map management 2.30b Updated 10/28 - AlliedModders amx_extendmap_max (default of 90) - maksymalny czas przedłużenia ...

4

Shadow, Deagles' Map Management? Tzn chodzi ci aby po wpisaniu rockthevote

Shadow, deagles' map management? Tzn chodzi ci aby po wpisaniu rockthevote było ...

5

Najlepiej zainstaluj to: Deagles' Map Management 3.20 - AlliedModders

Najlepiej zainstaluj to: deagles' map management 3.20 - AlliedModders ...

6

Deagles' Map Management 3.20 - AlliedModders Po instalacji jako admin wpisz w

deagles' map management 3.20 - AlliedModders Po instalacji jako admin wpisz w konsole dmap_banlastmap 7 ...

7

zainstaluj to Deagles' Map Management 3.21 - AlliedModders

zainstaluj to deagles' map management 3.21 - AlliedModders ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "deagles' map managemen plugin"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam