Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: dedicated server cs source download

Najbardziej trafne tematy dla "dedicated server cs source download"

1

[PORADNIK] Rozwiązanie problem z Source Dedicated Server

Wiadomo, że od któregoś patcha nie działa srcds.exe, jednak znalazłem rozwiązanie jak to odpalić. 1. Wchodzimy do katalogu z CSS i robimy sobie skrót na pulpicie do srcds.exe 2. Na tym skrócie klikamy prawym myszki --> właściwości. 3. W okienku ...

Odpowiedzi do [PORADNIK] Rozwiązanie problem z Source Dedicated Server :

Trafność: 75%

2

Source Dedicated Server - SRCDS

source dedicated server - SRCDS - Jest to serwer dedykowany gry Half Life 2. Można na nim postawić takie serwery modów jak: *Counter Strike:source *Day of Defeat:source *Half-Life 2: Multiplayer Budową zbliżony jest do poprzedniej wersji serwerów ...

3

sciagniete mapy w source dedicated server

Witam, mam counter strike source ze steamem i sciagnalem z zakladki "narzedzia" source dedicated server zeby sobie grac z kolega na lanie, wszystko jest fajnie bo serwer dziala i mozemy sie postrzelac ale nie moge zmienic mapy na jakies ...

Odpowiedzi do sciagniete mapy w source dedicated server :

5

Dedicated Server - problem

Ściągnołem z internetu counter-strike 1.6 non steam z dedicated server. KIedy włączam to dedicated server to wpisuje tam wszystkie potszebne żeczy jak piszą w poradnikach i ... NIC :!: Może coś źle robie : niewiem... Co trzeba zrobić żeby działało ...

Odpowiedzi do Dedicated Server - problem :

Trafność: 50%

6

Dedicated Server na steam

No więc tak postanowiłem założyć serv wszystko pięknie, cacy, ale natrafiłem na problem... Do wybory są tylko stadardowe mapy... Da sie dodać, np. surf_ski2? Jeśli sie da byłbym wdzięczny o wytłumaczenie mi jak to ...

Odpowiedzi do Dedicated Server na steam :

7

problem z Dedicated server

Gdy zrobie serwer w dedicated server i gdy go znajde na favourites i probuje sie podlacaczyc to pisze: VALVE validation rejected. Co mam zrobic w tej ...

Odpowiedzi do problem z Dedicated server :

8

fatal error- dedicated server

"new message started when msg '23' has not been sent yet" Tak sie dzieje po okolo 20 min gry na wlasnym serwie... Problem mam od dzis. Wczoraj jeszcze wszystko dzialalo poprawnie ...

Odpowiedzi do fatal error- dedicated server :

9

Server Counter-Strike Source non stream

Wiem ze ten temat pojawial sie juz wiele razy i w kazdym temacie znaleźliscie rozwiazanie problemu. Natomiast ja w zadnych z tych tematow niemoglem znales rozwoazania na moj. Gdy stawiam server przez "Counter-Strike source server" gdy ...

10

Dedicated Server

Witam mam dedicated server i chciałbym zainstalować jakieś mody i zrobić admów bo nie chce mi się wychodzić za każdym razem do windowsa. Czy da sie w ogóle takie coś zrobić? Jeżeli się da to prosiłbym o jakiś dokładniejszy ...

Odpowiedzi do Dedicated Server :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "dedicated server cs source download"

1

jesli ściagałeś dedyka przez steama to plik server stwórz w .\source dedicated

jesli ściagałeś dedyka przez steama to plik server stwórz w .\source dedicated server\cstrike\cfg\server.cfg i tam wpisz hostname "nazwa ...

2

Czy ktoś poda link do Programu Source dedicated server ??

Czy ktoś poda link do Programu source dedicated server ?? ...

3

postawic dedicated server na lan jesli macie siec osiedlowa lub na internet

postawic dedicated server na lan jesli macie siec osiedlowa lub na internet jesli nie jestescie bezposrednio polaczeni aa no i najwazniejsze zebyscie sobie pograli przez neta ktorys z was musi miec dobre lacze no i zewnetrzne ip to na tyle ...

4

Normalnie odpalasz Dedicated Server .. robisz server .. podaj koledze IP i graj

Normalnie odpalasz dedicated server .. robisz server .. podaj koledze IP i graj ...

5

Cytat: Napisał Vilentretenmert Fatal error allocate dedicated server IP port

Cytat: Napisał Vilentretenmert Fatal error allocate dedicated server IP port 20716 To znaczy że port jest ...

6

odpaliam HLDS > pisze czy chce zalozyc DEDICATED server - ustawiam Counter

odpaliam HLDS > pisze czy chce zalozyc dedicated server - ustawiam Counter Strike daje Start Zakladka consola wyglada tak: Your server is out of date. Please update and restart Wlanczam gre ponownie i to samo ;/;/ a co mi z tego jak ja zaloze ...

7

zrobilem tak , zalozylem serwer przez dedicated server zrobilem zmiane mapy

zrobilem tak , zalozylem serwer przez dedicated server zrobilem zmiane mapy przez kosole komenda /map cs_assault zmienilem mape i okazalo sie ze nie moge np kupicc broni nie bylo botow bo amxx mam z ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "dedicated server cs source download"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam