Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: dla steam początkujących ligi w cs 1.6

Najbardziej trafne tematy dla "dla steam początkujących ligi w cs 1.6"

1

Dla początkujących

Counter Strike to gra egenda. Jest to pierwsza gra multiplayer, która przyciągnęła, aż tak ogromne rzesze graczy. Do dziś, pomimo silnej konkurencji jest to najpopularniejszy shooter online. Treść gry opiera się na zmaganiach dwóch drużyn - ...

Odpowiedzi do Dla początkujących :

2

Yakuza :: Xtreme --- Klan dla początkujących

Zaczynasz przygodę z Counter Strikiem? Grasz niedłużej niż 6 miesięcy? Gdy chcesz się dostać do jakiegoś klanu mówią Ci, że jesteś zbyt słaby? OTO COŚ dla CIEBIE!!! YAKUZA :: XTREME STAWIA NA PRZYSZŁOŚĆ!!!! WIEMY, ŻE KAŻDY GRACZ SIĘ ROZWIJA!!! I ...

Odpowiedzi do Yakuza :: Xtreme --- Klan dla początkujących :

Trafność: 80%

3

Podstawowy język CSa - Dla początkujących

A więc : 1.Noob - Skrót od "Newbie", czyli początkujący gracz. Najczęściej takiego "osobnika" możemy spotkać na każdym serwie typu FFA, 4fun... na TP nieraz trudniej rozroznic nooba od normalnego gracza (koło. 3 - 6 miesięcy ...

Odpowiedzi do Podstawowy język CSa - Dla początkujących :

4

Słownik dla początkujących

Cześć. Był już taki słownik ale ten służy jako dopełnienie :p A więc zaczynamy.. Pewnie wiele razy gdy graliście w CS'a spoglądając na chat nie wiedzieliście co oznaczają niektóre skróty... Wiec pomyślałem że napiszę temacik dla początkujących.. ...

Odpowiedzi do Słownik dla początkujących :

5

http://kokoszka.net - kurs dla początkujących mapperów

Czy nie myślałeś kiedyś o stworzeniu własnej mapy do CSa? A może wydaje Ci się, że jest to zbyt trudne? Nic podobnego - ze stroną kokoszka.net mapping stanie się dla Ciebie czystą przyjemnością. Swoją pierwszą działającą mapę będziesz w stanie ...

Odpowiedzi do http://kokoszka.net - kurs dla początkujących mapperów :

6

Counter Strike - poradnik dla początkujących

Counter Strike to gra Klient Multiplayer Klient gry multiplayer jest klientem serwera gry. Najczęściej jest to sama gra, która umożliwia podłączenie do serwera. Klientami można również nazwać różne programy korzystające z interface serwera, np. ...

7

Filmik dla początkujących

...

8

Nieszanowanie, dyskryminacja początkujących/młodych graczy.

Witam. Zauważyłem, że większość osób które już całkiem całkiem pocinają w CS uwaza się za wielkich pr0, wyśmiewają graczy uczących się gracz czy młodych którzy czasami rozmawiają przez mikrofon - dając informacje o miejscu gdzie leży paka itp. Wiem, ...

Odpowiedzi do Nieszanowanie, dyskryminacja początkujących/młodych graczy. :

Trafność: 60%

9

Przyjme każdego!! początkujących i nie tylko!

Witam! Chciałbym ogłosić nabór do nowego klanu o nazwie Power Rangers tag: |P|R|nick Klan jest nowopostaly i prosze sie zgłaszać raczej wszystkich przyjme aha bym zapomnial pisac na ten numer gg:1734740 Zgłaszać się wszystkich ...

Trafność: 60%

10

Kolejne pytanie początkującego

Witam. Mam pytanie : Co musimy zrobić (ja i kumple) aby pograć sobie przez sieć w CS'a 1.6 ? Mamy zainstalowaną wersję non steam i patcha v26. Gdy biorę "New Game" to kumple nie widzą mojego serva. Co robić.. ? Proszę o wyrozumiałość dla ...

Odpowiedzi do Kolejne pytanie początkującego :

Trafność: 40%

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "dla steam początkujących ligi w cs 1.6"

1

Moviemaker dla początkujących, video vegas dla zaawansowanych. No nie tak

Moviemaker dla początkujących, video vegas dla zaawansowanych. No nie tak bardzo ...

2

Ja poradziłbym Ci program dla początkujących ( niech nie kieruje Cię to tym, że

Ja poradziłbym Ci program dla początkujących ( niech nie kieruje Cię to tym, że wychodzą słabe loga) Kod: Banner Maker Pro 6 . Instrukcja do niego? Gdy go otworzysz, na samej górze pojawią się zakładki Size itp. Klikasz na nie po kolei, a to pomaga ...

3

jeżeli jesteś nowa w cs - to poczytaj poradniki dla początkujących :)

jeżeli jesteś nowa w cs - to poczytaj poradniki dla początkujących :) http://www.pifpaf.pl/article/74/4/Dolacz_do_gry.html problem jednak może tkwić albo w patchu (możesz go nie mieć) albo w złym wpisaniu adresu (uważaj na spacje na końcu, sprawdź ...

4

Moim zdaniem to najlepiej w GIMP 2.4.4 - łatwy program dla początkujących.

Moim zdaniem to najlepiej w GIMP 2.4.4 - łatwy program dla początkujących. Ściągnij go sobie i sam przetestuj. ...

5

Ja polecam GIMP 2.4.5 dla początkujących ;)

Ja polecam GIMP 2.4.5 dla początkujących ;) ...

6

Cytat: Napisał Kyrtap Ja polecam GIMP 2.4.5 dla początkujących ;) Nom trzeba

Cytat: Napisał Kyrtap Ja polecam GIMP 2.4.5 dla początkujących ;) Nom trzeba na tym potrenować :) a potem ...

7

Sam się odpali. Poczytaj FAQ dla początkujących adminów [poszukaj]

Sam się odpali. Poczytaj FAQ dla początkujących adminów [poszukaj] ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "dla steam początkujących ligi w cs 1.6"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam