Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: dlaczego mnie wywala z serwera? cod2

Najbardziej trafne tematy dla "dlaczego mnie wywala z serwera? cod2"

1

Wywala mnie z serwera.

Witam, Wczoraj jesczcze wszystko był ok, ale dziś co nie wejdę na jakiś serwę zrobię 2 kroki i mnie wywala do menu w cs. W czym może być problem ? ...

Odpowiedzi do Wywala mnie z serwera. :

2

Jak ktoś zabije kogoś nożem wywala mnie z serwera i CS'a

Wbije na serwer ktoś zabije kogoś nożem i wyrzuca mnie z serwer i od razu z CS'a nie wiem co jest z tym:/ :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ...

Odpowiedzi do Jak ktoś zabije kogoś nożem wywala mnie z serwera i CS'a :

Trafność: 60%

3

Wywala mnie z każdego serwera

Witam, Mam pewnien problem, Wybieram serwer wszystko normalnie się dzieje do momentu wybieram team i czekam na rozgrywke gdy dojdzie że mam wybierać broń wywala mnie z serwera i to z każdego bez wyjątku. Odinstalowałem cs-a i zainstalowałem na nowo ...

Odpowiedzi do Wywala mnie z każdego serwera :

4

wywala mnie z serwera

witam.Mam taki problem w cs. Jak probuje wejsc na moj ulubiony serwer to jest ip:193.218.155.200:27025 to laduje sie chwile gdzis do polowy i wywala mnie z cs do windowsa bardzo prosze o pomoc , z gory dzieki!! aha zapomnialem dodac ze mam steama a ...

Odpowiedzi do wywala mnie z serwera :

5

Wyrzuca mnie z serwera za nic ;|

Pomocy :) Mam od dzisiaj cs 1.6 nonsteam i: Gdy wchodze na serwer wszystko ok wybieram strone , postać i jak sie robi nowa runda to odrazu mnie wywala :/ CHyba tylko raz zagrałem dłużej no może dwa :D ...

Odpowiedzi do Wyrzuca mnie z serwera za nic ;| :

Trafność: 40%

6

Wyrzuca mnie z serwera

Witam! Mam taki problem zainstalowałem AMXa i gdy wchodze na serwer wybieram postać [czyt.drużyne] to po kliknięciu rozłącza mnie z serwerem bez żadnego komunikatu .. Nie wiem co jest wcześniej tego nie było.Dodam,że na spect mogę siedzieć nie ...

Odpowiedzi do Wyrzuca mnie z serwera :

7

wyrzuca mnie z serwera

Witam! Mam problem: gdy wchodzę na jakiś serwer to od razu mnie wyrzuca ( bez zadnego komunikatu pojawia mi sie okno "Internet") ! nie wiem ocb........ Proszę o ...

Odpowiedzi do wyrzuca mnie z serwera :

8

wywala mnie na początku gry z serwerów... nawet mojego !!!

Proszę o pomoc. Mam cs nonsteam i patch v26... wszystko działało i nagle przestało a nic nie robiłem... chodzi o to że po wejściu do gry mam od razu kicka (albo raczej tak jakbym sam wpisał disconnect) i nie ma żadnego komunikatu. Nie wyłącza cs'a ...

Odpowiedzi do wywala mnie na początku gry z serwerów... nawet mojego !!! :

9

Chwile gry po czym mnie wywala

Yo all. Otoz mam pewien problem. Mam cs 1.6 non steam i na kazdy serw jaki wejde, po jakims czasie (1-7minut) mnie wywala do glownego menu. I tak w kolko. Na kazdym serwie. Kumpel mi powiedzial ze to moze przez pingi, ale nie wiem jak skoro moje ...

Odpowiedzi do Chwile gry po czym mnie wywala :

10

Po zainstalowaniu patcha v23 wywala mnie z cs. ;/

Witam. Mam zainstalowanego Cs. 1.6 non steam, i nie mogłe pisac czatu na róznych serwerach, kolega podpowidział mi zebym zainstalował patcha v.23, wiec zrobiłe to. Gdy próbuje włączyc gre wywala mnie z cs z takim błędem : Fatal Error!! ...

Odpowiedzi do Po zainstalowaniu patcha v23 wywala mnie z cs. ;/ :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "dlaczego mnie wywala z serwera? cod2"

1

jak moge dac jak mnie wywala z serwera?

jak moge dac jak mnie wywala z serwera? ...

2

no odpalilem sxe , potem odpalilem cs 1,6 (patch 23) i wywala mnie z serwera ze

no odpalilem sxe , potem odpalilem cs 1,6 (patch 23) i wywala mnie z serwera ze nie mam SXE ...

3

mam bez lagow ale z powodu wysokiego pingu wywala mnie z kazdego serwera

mam bez lagow ale z powodu wysokiego pingu wywala mnie z kazdego serwera ...

4

Dlaczego po wejsciu na serw mnie wywala?

dlaczego po wejsciu na serw mnie wywala? ...

5

Jestem na nie : ) Dlaczego? Poniewaz zmniejszyla by sie popularnosc serwera

Jestem na nie : ) dlaczego? Poniewaz zmniejszyla by sie popularnosc serwera ;> Wiaderko jest to najpopularniejszy serwer Non steamowy. Ale na Steamie masz wiele Polskich zajebistych serwerow ... Po drugie cena ... kto bedzie placil? Mosh? ; ...

6

Ja mam tak na niektórych serwach jestem na spectu wchodze do gry i mnie wywala

Ja mam tak na niektórych serwach jestem na spectu wchodze do gry i mnie wywala do głownego ...

7

jedno mnie zastanawia, hmm... dlaczego akurat wybrałeś hosting yoyo.pl ??

jedno mnie zastanawia, hmm... dlaczego akurat wybrałeś hosting yoyo.pl ?? mogłeś sobie wybrać inne chyba że lubisz yoyo.pl to nic do cebie nie ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "dlaczego mnie wywala z serwera? cod2"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam