Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: dlaczego nie mam pilki w socerjam

Najbardziej trafne tematy dla "dlaczego nie mam pilki w socerjam"

1

[kraj - nie mam pojecia] 82.199.103.85:27015 - Blood Ghost

Cytat: nawet dobry serv, jak nie ma nic innego mozna pograac, same de_ , czasem cs_ i do chuja batona czytac regulamin ze zrozumieniem ...

Trafność: 40%

3

Mam admina, którego nie mam...

Witam, mam taki mały problemik... (dla was może banalny). Ok przejdźmy do rzeczy... mam serwer HLDS na którym mam AMXX na nim mam admina na IP (tzn. kazdy z mojego IP ma admina). Na HLDS admin działa, jak zrobie w grze new game (bo fajnie czasami z ...

Odpowiedzi do Mam admina, którego nie mam... :

4

Mam pytanie, a jak nie odpowiecie to problem :P

:roll: no więc jeśli chodzi o Steam to zainstalowałem csa i chcę grac w steamie, ale nie bardzo kapuje jak... juz kiedys grałem ale miałem reinstalke i zapomniałem... no wiec sciagnałem steama, i mam tam Counter Strike już, ale cos nie chodzi. pisze ...

Odpowiedzi do Mam pytanie, a jak nie odpowiecie to problem :P :

5

Mega pingi,nie mam wirusów, wszytkie programy wyłączone...

Jak wchodze na servery to mam pingi grubo ponad 200, a na niektorych nie moge nawet wejsc do teamu, bo jes jakies cl_flush_enity... czy cos takiego i niemoge sie ruszyc, i znikaja elementy mapy.. nie mam zadnych wirusow, wszystkie programy ...

Odpowiedzi do Mega pingi,nie mam wirusów, wszytkie programy wyłączone... :

6

Dlaczego nie moge grać na Open GL :/

Wyskakuje mi takie gówno :mad: the specified video mode is not supported. The game will now run in sowtware mode :mad: nie kumam o co chodzi prosze o pomoc :!: :!: :!: :!: ...

Odpowiedzi do Dlaczego nie moge grać na Open GL :/ :

7

Mam pytanie- tym razem nie kasujcie

mam prosbe. mam plugin, chyba autorstwa Seby, oto jego kod: Kod: /* Plugin generated by AMXX-Studio */ #include <amxmodx> #include <amxmisc> #define PLUGIN "Death Sound" #define VERSION "1.0" #define AUTHOR ...

Odpowiedzi do Mam pytanie- tym razem nie kasujcie :

8

Nie mam dźwieku choc powinien byc

Witam. Wszystkie opcje glosnosci w counter-strike mam na full i glosniki sa napewno sprawne poniewaz mam glos w innych grach. dlaczego wiec nie mam glosu prosze o ...

Odpowiedzi do Nie mam dźwieku choc powinien byc :

9

Nie mam kurwa broni!

...

10

Mam nie jeden problem.

mam kilka problemow z Cs'em mianowicie: 1.Jak ustawiam grafike na mniejsza rozdzielczosc niz 800*600 to mi ucina prawy bok ekranu. Przy wiekszej rozdzielczosci celownik mi sie strasznie wolno zchodzi. =( 2.Kolejny problem tyczy sie listy serverow ...

Odpowiedzi do Mam nie jeden problem. :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "dlaczego nie mam pilki w socerjam"

1

bardzo mi sie spodobał ten klan nie wiem dlaczego i fajna nazwa , mam cały

bardzo mi sie spodobał ten klan nie wiem dlaczego i fajna nazwa , mam cały ekfipunek wienc morze mnie ...

Trafność: 60%

2

ej, ja mam ten sam problem, dlaczego mi to nie idzie, moze ktos weim prosze

ej, ja mam ten sam problem, dlaczego mi to nie idzie, moze ktos weim prosze ...

3

dlaczego nie mam czatu w cs non steam w czasie gry ?? jaka latka

dlaczego nie mam czatu w cs non steam w czasie gry ?? jaka latka jest ...

4

Cytat: Napisał radas2 dlaczego nie mam czatu w cs non steam w czasie gry ??

Cytat: Napisał radas2 dlaczego nie mam czatu w cs non steam w czasie gry ?? jaka latka jest potrzebna?? Patch ...

5

Mam pytanko do ciebie seba : Dlaczego ten server nie jest w najlepszych,

mam pytanko do ciebie seba : dlaczego ten server nie jest w najlepszych, przecież spełnia wszystkie twoje wymogi jest ponad 1000 wyświetleń więc ...

6

taaaaaaaaaa ja mam to samo :| i nie mam pojęcia dlaczego tak jest, ale co sobie

taaaaaaaaaa ja mam to samo :| i nie mam pojęcia dlaczego tak jest, ale co sobie dodam to mi znikają i co gorsze jak są to nie moge zrobic refresh w ogole. musze wchodzic do gry zeby zobaczyc czy server działa czy nie :|| pfff ...

7

ja mam podobnie i nie wiem dlaczego robi się reset przy odpalaniu 4.3 sry za

ja mam podobnie i nie wiem dlaczego robi się reset przy odpalaniu 4.3 sry za powielanie ale chciałbym pograć a tu lipa ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "dlaczego nie mam pilki w socerjam"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam