Wyniki szukania dla: dlaczego nie mam pilki w socerjam |
Najbardziej trafne tematy dla "dlaczego nie mam pilki w socerjam"
1
Cytat: nawet dobry serv, jak nie ma nic innego mozna pograac, same de_ , czasem cs_ i do chuja batona czytac regulamin ze zrozumieniem ...
Trafność: 40%
2
wchodze do gry po zainstalowaniu i klikam na find serwer i nic mi nie wyskakuje nie wiem czemu .pomuzcie ...
Odpowiedzi do elle nie mam wyswietlonych serwerów plz :
3
Witam, mam taki mały problemik... (dla was może banalny). Ok przejdźmy do rzeczy... mam serwer HLDS na którym mam AMXX na nim mam admina na IP (tzn. kazdy z mojego IP ma admina). Na HLDS admin działa, jak zrobie w grze new game (bo fajnie czasami z ...
Odpowiedzi do Mam admina, którego nie mam... :
4
:roll: no więc jeśli chodzi o Steam to zainstalowałem csa i chcę grac w steamie, ale nie bardzo kapuje jak... juz kiedys grałem ale miałem reinstalke i zapomniałem... no wiec sciagnałem steama, i mam tam Counter Strike już, ale cos nie chodzi. pisze ...
Odpowiedzi do Mam pytanie, a jak nie odpowiecie to problem :P :
5
Jak wchodze na servery to mam pingi grubo ponad 200, a na niektorych nie moge nawet wejsc do teamu, bo jes jakies cl_flush_enity... czy cos takiego i niemoge sie ruszyc, i znikaja elementy mapy.. nie mam zadnych wirusow, wszystkie programy ...
Odpowiedzi do Mega pingi,nie mam wirusów, wszytkie programy wyłączone... :
6
Wyskakuje mi takie gówno :mad: the specified video mode is not supported. The game will now run in sowtware mode :mad: nie kumam o co chodzi prosze o pomoc :!: :!: :!: :!: ...
Odpowiedzi do Dlaczego nie moge grać na Open GL :/ :
7
mam prosbe. mam plugin, chyba autorstwa Seby, oto jego kod: Kod: /* Plugin generated by AMXX-Studio */ #include <amxmodx> #include <amxmisc> #define PLUGIN "Death Sound" #define VERSION "1.0" #define AUTHOR ...
Odpowiedzi do Mam pytanie- tym razem nie kasujcie :
8
Witam. Wszystkie opcje glosnosci w counter-strike mam na full i glosniki sa napewno sprawne poniewaz mam glos w innych grach. dlaczego wiec nie mam glosu prosze o ...
Odpowiedzi do Nie mam dźwieku choc powinien byc :
10
mam kilka problemow z Cs'em mianowicie: 1.Jak ustawiam grafike na mniejsza rozdzielczosc niz 800*600 to mi ucina prawy bok ekranu. Przy wiekszej rozdzielczosci celownik mi sie strasznie wolno zchodzi. =( 2.Kolejny problem tyczy sie listy serverow ...
Odpowiedzi do Mam nie jeden problem. :
Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "dlaczego nie mam pilki w socerjam"
1
bardzo mi sie spodobał ten klan nie wiem dlaczego i fajna nazwa , mam cały ekfipunek wienc morze mnie ... Trafność: 60%
2
ej, ja mam ten sam problem, dlaczego mi to nie idzie, moze ktos weim prosze ... Trafność: 60%
3
dlaczego nie mam czatu w cs non steam w czasie gry ?? jaka latka jest ... Trafność: 60%
4
Cytat: Napisał radas2 dlaczego nie mam czatu w cs non steam w czasie gry ?? jaka latka jest potrzebna?? Patch ... Trafność: 60%
5
mam pytanko do ciebie seba : dlaczego ten server nie jest w najlepszych, przecież spełnia wszystkie twoje wymogi jest ponad 1000 wyświetleń więc ... Trafność: 60%
6
taaaaaaaaaa ja mam to samo :| i nie mam pojęcia dlaczego tak jest, ale co sobie dodam to mi znikają i co gorsze jak są to nie moge zrobic refresh w ogole. musze wchodzic do gry zeby zobaczyc czy server działa czy nie :|| pfff ... Trafność: 60%
7
ja mam podobnie i nie wiem dlaczego robi się reset przy odpalaniu 4.3 sry za powielanie ale chciałbym pograć a tu lipa ... Trafność: 60%
Tagi powiązane z tematami szukania dla "dlaczego nie mam pilki w socerjam"
|

Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u
zalogowani nie widzą reklam
Copyright © 2007-2008 Counter Strike wiaderko.com
|