Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: dlaczego server nie chce sie wlaczyc

Najbardziej trafne tematy dla "dlaczego server nie chce sie wlaczyc"

1

Pomocy problem z css steam nie chce mi sie wlaczyc gra l:(((

Witam na początku wakacj kupiłem sobie css steam i gralem z tydzien temu probowalem wlaczyc gre i wyskoczyl mi blad Counter -Strike Source: hl2.exe - Błąd aplikacji Instrukcja spod "0x10093e2c" odwołuje sie do pmięci pod adresem ...

Trafność: 66.67%

2

Dlaczego nie chce się skompilować?

...

3

Serwre steam nie chce sie przerobic na nonsteam :/

Wiem ze pisalem juz kiedys taki post ale nic nie pomoglo A teraz znajduje sie troche w nowej sytuacji otoz wykupilem serwer na gamesnet.pl i po pierwsze (postepujeac wedlug tej instrukcji http://www.wiaderko.com/cs/poczeklania/art/131) nie widze ...

Odpowiedzi do Serwre steam nie chce sie przerobic na nonsteam :/ :

Trafność: 50%

4

Nie chce sie wlonczyc :|

witam mam taki problem a mianowicie dzis co sie stalo ze nie moge wlonczyc cs'a nie wiem czemu mam juz go ponad rok a nic sie nie pieprzylo dopieru dzis wlanczam i po chwili sie sam zamyka :evil: moze wiecie dlaczego ? moze mieliscie kiedys podobnie ...

Odpowiedzi do Nie chce sie wlonczyc :| :

5

Co tszeba miec :+JAk-SIE-CHCE-MIEC SERVER HLDS NOnSteam @_@

:arrow: Co jest potrzebne do postawienia servera Nonsteam na hlds mam routera :!: żeby wszyscy z Nonsteam mogli sie dołaczyc Mam cs 1.6 Piszcie :!: :!: poniżej jest instrukcja z livebox Jak skonfigurować CS-a 1.6 i HLDS (NON STEAM) pod LIVEBOXA!!!!! ...

Odpowiedzi do Co tszeba miec :+JAk-SIE-CHCE-MIEC SERVER HLDS NOnSteam @_@ :

7

Cs nie chce sie uruchomić

Witam.Mam taki problem otóż. Ostatnio chciałem jak zwykle pograć sobie w CSa 1.6.Odpalam normalnie jak zawsze poprzez ikonkę na pulpicie i gra się uruchamia aż do momentu pojawienia się pierwszej planszy a poźniej jak gdyby nigdy nic się wyłącza nie ...

Odpowiedzi do Cs nie chce sie uruchomić :

10

Dlaczego szablony mi się nie ładują?

ściągnąłem sobie kilka fajnych szablonów, zrzuciłem na stronkę a gdy je włączam to albo nie ładują się niektóre elementy, albo ładuję się biała strona a na niej tylko tekst porozmieszczany tak jak powinien być porozmieszczany na szablonie, albo ...

Odpowiedzi do Dlaczego szablony mi się nie ładują? :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "dlaczego server nie chce sie wlaczyc"

1

Nie wiem dlaczego ale jak chce sie połączyć ze swoim serwem to niemoge w

nie wiem dlaczego ale jak chce sie połączyć ze swoim serwem to niemoge w users.ini przypisałem hasło i gdy wchodze na serwa wywala mnie i pisze że złe hasło.Invalid password..A przecież hasło jest takie same.. ...

2

server nie chce mi sie dodac do favorite wiec nie moge sie domyslic haslo

server nie chce mi sie dodac do favorite wiec nie moge sie domyslic haslo prosze o ...

3

A koedy chce wejsc na server nie w hl tylko w XTCS To wyswietla mi sie invalid

A koedy chce wejsc na server nie w hl tylko w XTCS To wyswietla mi sie invalid cd kay. dlaczego ...

4

No extra sciagnalem ale sie w ogole nie chce wlaczyc o.O <po zainstalowaniu

No extra sciagnalem ale sie w ogole nie chce wlaczyc o.O <po zainstalowaniu oczywiscie> [ Dodano: Wto 08 Kwi, 2008 ] Oo.. ale jak weszlo jest znow to samo eh... [ Dodano: Wto 08 Kwi, 2008 ] Jeszcze lepiej -.-' teraz to jak wlaczam pisze ze za ...

5

6//10 nie chce mi sie pisac dlaczego ale na pewno minus za muze

6//10 nie chce mi sie pisac dlaczego ale na pewno minus za muze ...

6

Kaman mi o to : że jak sie chce mieć swój własne server przez Internet a nie

Kaman mi o to : że jak sie chce mieć swój własne server przez Internet a nie przez Lan to chyba trzeba kupić jakieś ip ...

7

zal gra sie nie chce wlaczyc i zadnych ustawien nie przestawie

zal gra sie nie chce wlaczyc i zadnych ustawien nie przestawie ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "dlaczego server nie chce sie wlaczyc"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam