1
Chodzi mi o to, że gdy na serwerze nie ma żadnego admina, serwer sam banuje najczęściej graczy steam i muszę 2 razy w ciągu dnia robić restart serwera. Napewno ten banconfig tak ...
Trafność: 60%
2
to dlaczego jak widze u pro graczy ze im sie celownik nie rusza? jesli oni tak maja to ija moge tak ...
Trafność: 40%
3
Witam! Mam taki sam problem. Jesli zrobie swoj serwer to od razu zaczynaja sie duze pingi... I nie wiem czemu. serwer robie przez HLDS. Czy moze ktos mi w tym pomoc ? Aha i mam Neostrade 1MB... Prosilbym o kontakt na gg. To moj numer 5871062. Z gory ...
4
ej, ja mam ten sam problem, dlaczego mi to nie idzie, moze ktos weim prosze ...
5
POMOCY dlaczego jak robie serwer przez hldc to w consoli pokazuje mie sie SteamStartValidatingUserIDTicket: No Valve Auth servers defined co to oznacza i co z tym moge ...
6
wszystkie pluginy i sam amxx był robiony z myślą dla graczy CS Steam... W ATAC'u (a dokładnie w configu trzeba zaznczać żeby panował przez IPa nie przez steam-id) również trzeba przetestować czy komenda amx_ban działa prawidłowo i banuje ...
7
Dzięki MaTTi :P jezeli bedzie duzo graczy powstanie 2gi serwer lub zwiekszymy ilosc ...