Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: dlaczego serwer sam banuje graczy

Najbardziej trafne tematy dla "dlaczego serwer sam banuje graczy"

1
2

LANHEROES szuka graczy! mamy swoj serwer!

Poszukujemy graczy! Posiadamy swoj 12 slotwy serwer! Oraz strone: ...

Odpowiedzi do LANHEROES szuka graczy! mamy swoj serwer! :

3

Klan Farba olejna szuka graczy ! oferujemy serwer + stronka

mamy serwer 12 slotów założony na www.pipni.cz tylko! ! ! nie mam pojęcia jak zainstalować amxa!! wiec szukam tez graczy , którzy pomogą ... mamy tez stronke http://www.farbaolejnaklan.yoyo.pl alee podania prosze skladac do mnie na gg : 383113 Skil ...

Odpowiedzi do Klan Farba olejna szuka graczy ! oferujemy serwer + stronka :

5

Problem z modem AMX - zepsuty? sam banuje x] prosze o pomoc!

amx sie zwalil i banuje . / niechcemy wymieniac bo stracimy rank etc. / mam immunited a mimo to dostalem bana , nie tylko ja. Pare osób zglosilo mi ze ma bana ;f nie umiem tego usunac ;] pomoze ktos? p.s byl restart ...

Odpowiedzi do Problem z modem AMX - zepsuty? sam banuje x] prosze o pomoc! :

7

Serwer klanu Guido zapraszam wszystkich dobrych graczy;]

serwer NoN STEAM Nazwa: Guido klan serwer@pukawka.pl IP: 193.33.176.31:27015 Pw: łatwo się domyśle bo to klan guido Pingi małe Mili admini Nie ma banów za free Mili ludzie na serwie i ogólnie atmosfera good;] [ Dodano: Sro 12 Gru, 2007 ] Zapraszam ...

Odpowiedzi do Serwer klanu Guido zapraszam wszystkich dobrych graczy;] :

Trafność: 40%

9

Serwer Sam na Sam - Badhead

Po pierwsze witam Was wszystkich, fanów kultowego już Counter Strike'a, który uczynił mnie jednocześnie fanem gier, który coś na tym może zyskać. Jako, że jetem tu pierwszy raz, grzechem byłoby się nie przywitać. Tak więc na imię mi Gracjan, gram w ...

Odpowiedzi do Serwer Sam na Sam - Badhead :

10

Klub graczy STER-gaming.pl zaprasza na serwer

I Wstęp W imieniu społeczności STER-gaming zapraszamy na publiczne oraz darmowe serwery gier Counter-Strike 1.6. Gwarantujemy wysoki poziom kultury oraz miłą atmosferę. Zapraszamy do gry i życzymy miłej zabawy. !! UWAGA !! Regularnie prowadzimy ...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "dlaczego serwer sam banuje graczy"

1

Chodzi mi o to, że gdy na serwerze nie ma żadnego admina, serwer sam banuje

Chodzi mi o to, że gdy na serwerze nie ma żadnego admina, serwer sam banuje najczęściej graczy steam i muszę 2 razy w ciągu dnia robić restart serwera. Napewno ten banconfig tak ...

Trafność: 60%

2

to dlaczego jak widze u pro graczy ze im sie celownik nie rusza? jesli oni tak

to dlaczego jak widze u pro graczy ze im sie celownik nie rusza? jesli oni tak maja to ija moge tak ...

3

Witam! Mam taki sam problem. Jesli zrobie swoj serwer to od razu zaczynaja sie

Witam! Mam taki sam problem. Jesli zrobie swoj serwer to od razu zaczynaja sie duze pingi... I nie wiem czemu. serwer robie przez HLDS. Czy moze ktos mi w tym pomoc ? Aha i mam Neostrade 1MB... Prosilbym o kontakt na gg. To moj numer 5871062. Z gory ...

4

ej, ja mam ten sam problem, dlaczego mi to nie idzie, moze ktos weim prosze

ej, ja mam ten sam problem, dlaczego mi to nie idzie, moze ktos weim prosze ...

5

POMOCY dlaczego jak robie serwer przez hldc to w consoli pokazuje mie sie

POMOCY dlaczego jak robie serwer przez hldc to w consoli pokazuje mie sie SteamStartValidatingUserIDTicket: No Valve Auth servers defined co to oznacza i co z tym moge ...

6

wszystkie pluginy i sam amxx był robiony z myślą dla graczy CS Steam... W

wszystkie pluginy i sam amxx był robiony z myślą dla graczy CS Steam... W ATAC'u (a dokładnie w configu trzeba zaznczać żeby panował przez IPa nie przez steam-id) również trzeba przetestować czy komenda amx_ban działa prawidłowo i banuje ...

7

Dzięki MaTTi :P jezeli bedzie duzo graczy powstanie 2gi serwer lub zwiekszymy

Dzięki MaTTi :P jezeli bedzie duzo graczy powstanie 2gi serwer lub zwiekszymy ilosc ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "dlaczego serwer sam banuje graczy"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam