Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: dlaczego w cs pisze invalid cd key?

Najbardziej trafne tematy dla "dlaczego w cs pisze invalid cd key?"

1

Invalid CD-Key

Witam. Ściągnąłem najpierw wersję z www.velvet.ovh.org, a potem patcha 28 ze strony podanej w jakimś temacie na tym forum. Po wpisaniu IP serwera nie mogę się podłączyć, widzę komunikat invalid cd-key... co ...

Odpowiedzi do Invalid CD-Key :

2

Invalid Cd Key PROBLEM!!!!!!!

Wiem że taki temat już był no ale nie wiele się z niego dowiedziałem... Otóż mój problem polega na tym że mam Cs 1.6 non steam no i nie moge wejść na żaden serwer bo jak wpisuje w konsoli connect i IP to mi wyskakuje albo invalid Cd key albo Failed ...

Odpowiedzi do Invalid Cd Key PROBLEM!!!!!!! :

Trafność: 50%

4

problem z cd key invalid

Witam. niedawno ściągnolem patcha do cs'a 1.6 bo niechciał mi działać SXE I, od tej pory zaczoł mi wyskakiwać błąd próby dołączenia się do jakiegoś serwera gdy chce się połączyć wyskakuje mi cd-key invalid. Myślałem że to przez tego patcha ...

Odpowiedzi do problem z cd key invalid :

5

Invalid cd key

Siemka dziś chciałem sobie popykać w cs'a1.6 i jak chce się połączyc z serverem pisze invalid cd key! co mam zrobic zeby znów działało mi wszystko w porządku? robiłem już reinstal! ...

Odpowiedzi do Invalid cd key :

6

XTreme-CStrike (XTCS) 1.6 Final Release - INVALID CD-key!

XTreme-CStrike (XTCS) 1.6 Final Release - sciagnolem to zgodnie z tym co napisano tutaj http://www.wiaderko.com/cs-1.6-non-s...a-cs-non-steam All działa ok. I jak wchodze na serwer to zawsze jest invalid CD-key a jak wchodzilem normlanym cs-em nie ...

Odpowiedzi do XTreme-CStrike (XTCS) 1.6 Final Release - INVALID CD-key! :

8

Invalid cd-key..

witam byłem u kolegi na sylwka i ściągneliśmy cs-a z http://www.wiaderko.com/cs-1.6-non-s...steam/art/1366 i po zainstalowaniu po pierwsze broń w lewej ręce nie da sie zmienić jak chce wbic na serwer klanu GROM on jest nonsteamowy pisze że invalid ...

Odpowiedzi do Invalid cd-key.. :

9

Invalid Cd key

Witam:) Może zacznę od początku... Pewnego pięknego dnia wpadłem na pomysł zeby pograc troche w CS no to sciagnalem. Zainstalowałem lecz była to jakaś dziwna wersja poniewaz w zakładce internet wyszukiwało mi tylko 80-90 serwerow(trwało to strasznie ...

Odpowiedzi do Invalid Cd key :

10

Invalid CD Key

Mam XTCS Counter-Strike 1.6 Final Release i na prawie żaden serwer nie moge wbic bo jak prubuje mnie połaczyc to pisze "invalid Cd key" i nie moge wejsc....:(:( Wie ktoś co można z tym zrobić ? ...

Odpowiedzi do Invalid CD Key :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "dlaczego w cs pisze invalid cd key?"

1

Niee Na serverach steamowych pisze mi " Invalid CD Key" a tutaj pisze

Niee Na serverach steamowych pisze mi " invalid CD key" a tutaj pisze w konsoli SteamGetEncryptedNewValveCDkey Feiled (1) a już wczesniej mialem Nonsteama a teraz mi Kuzyn usunol i niemoge zainstalowac..... i dodam ze gralem w cs 6 ...

Trafność: 75%

2

heh wasz serwer chyba jest Steam... pisze mi Invalid Cd-key..

heh wasz serwer chyba jest Steam... pisze mi invalid Cd-key.. ...

3

Digitalzone jest do dupy. a jeżeli pisze Ci: Invalid CD-Key to to oznacza że

Digitalzone jest do dupy. a jeżeli pisze Ci: invalid CD-key to to oznacza że nie masz steama. A jeżeli próbujesz wejśc na serwer nonsteam i dalej nie możesz wejść to coś masz z Counterem ...

4

nonsteam ? to czemu mi wszędzie pisze Invalid CD Key ? :>

nonsteam ? to czemu mi wszędzie pisze invalid CD key ? :> ...

5

poprostu sie nei da tak ustawić a to że pisze invalid cd-key to nserwer jest

poprostu sie nei da tak ustawić a to że pisze invalid cd-key to nserwer jest steam musisz napisać do nich na e-maila o prośbę przerobienia serwera na non-steam to już będzie ...

6

zazwyszaj na steamie pisze Invalid CD-Key, a na non steamie wejdziesz

zazwyszaj na steamie pisze invalid CD-key, a na non steamie wejdziesz bez ...

7

tak tam zmieniłem z sv_lan 0 na sv_lan 1. Ale dalej pisze invalid cd key. Ale

tak tam zmieniłem z sv_lan 0 na sv_lan 1. Ale dalej pisze invalid cd key. Ale dobrze zrobiłem chyba bo przed wpisaniem sv_lan 1 to pisalo secure a teraz pisze not secure czyli juz jest na non steam. Ale dalej jest invalid cd key. Prosze o pomoc [ ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "dlaczego w cs pisze invalid cd key?"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam