Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: dlaczego w serwerze do cs'a nie mam żadnych map

Najbardziej trafne tematy dla "dlaczego w serwerze do cs'a nie mam żadnych map"

1

Dlaczego na serwerze nie rankinguje tylko mnie?

Witam, mam swój serwer na pukawce i adma ustawionego na steam id oraz na nick. Na serwerze jest ranking na nick. Działa on poprawnie wszystkim, tylko nie mi.... Ciągle jestem 3 miejsca od końca, niezależnie ile osób w tym rankingu dojdzie, czy ile ...

Odpowiedzi do Dlaczego na serwerze nie rankinguje tylko mnie? :

2

Nie mam żadnych serverów

Tak jak w temacie nie mam żadnych serverów w zakładce internet ? co zrobić ? Jak dodaje jakiś inny do ulubionych, znaleźony (np.: przez wiaderko") też nie wchodzą żedne co to może być ? Bardzo prosze o szybką ...

Odpowiedzi do Nie mam żadnych serverów :

3

[kraj - nie mam pojecia] 82.199.103.85:27015 - Blood Ghost

Cytat: nawet dobry serv, jak nie ma nic innego mozna pograac, same de_ , czasem cs_ i do chuja batona czytac regulamin ze zrozumieniem ...

Trafność: 33.33%

5

Mam admina, którego nie mam...

Witam, mam taki mały problemik... (dla was może banalny). Ok przejdźmy do rzeczy... mam serwer HLDS na którym mam AMXX na nim mam admina na IP (tzn. kazdy z mojego IP ma admina). Na HLDS admin działa, jak zrobie w grze new game (bo fajnie czasami z ...

Odpowiedzi do Mam admina, którego nie mam... :

7

Vote Map <<< Pomocy nie wiem jak zmienic

CZE! Wie ktoś jak zmienić żeby na przykład pisało zawsze 5 map kiedy jest glosowane: de_dust de_dust2 itp Bo mam teraz mapy jakie nie chce mięć na glosowaniu :D. Powiedzcie gdzie to zmienić bo nie wiem !!! Z góry dziękuje Pozdro ;) Nikt nie odpowie ...

Odpowiedzi do Vote Map <<< Pomocy nie wiem jak zmienic :

8

Mam pytanie, a jak nie odpowiecie to problem :P

:roll: no więc jeśli chodzi o Steam to zainstalowałem csa i chcę grac w steamie, ale nie bardzo kapuje jak... juz kiedys grałem ale miałem reinstalke i zapomniałem... no wiec sciagnałem steama, i mam tam Counter Strike już, ale cos nie chodzi. pisze ...

Odpowiedzi do Mam pytanie, a jak nie odpowiecie to problem :P :

9

Mega pingi,nie mam wirusów, wszytkie programy wyłączone...

Jak wchodze na servery to mam pingi grubo ponad 200, a na niektorych nie moge nawet wejsc do teamu, bo jes jakies cl_flush_enity... czy cos takiego i niemoge sie ruszyc, i znikaja elementy mapy.. nie mam zadnych wirusow, wszystkie programy ...

Odpowiedzi do Mega pingi,nie mam wirusów, wszytkie programy wyłączone... :

10

Dlaczego nie moge grać na Open GL :/

Wyskakuje mi takie gówno :mad: the specified video mode is not supported. The game will now run in sowtware mode :mad: nie kumam o co chodzi prosze o pomoc :!: :!: :!: :!: ...

Odpowiedzi do Dlaczego nie moge grać na Open GL :/ :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "dlaczego w serwerze do cs'a nie mam żadnych map"

1

Nie grałem na serwerze, ale mam pytanie dlaczego ten post jest podklejony?

nie grałem na serwerze, ale mam pytanie dlaczego ten post jest podklejony? ...

Trafność: 66.67%

2

A ja mam czas i bede to egzekwowal az mosh nie zrobi antyblluzgi...na serwerze.

A ja mam czas i bede to egzekwowal az mosh nie zrobi antyblluzgi...na serwerze. ...

Trafność: 50%

3

bardzo mi sie spodobał ten klan nie wiem dlaczego i fajna nazwa , mam cały

bardzo mi sie spodobał ten klan nie wiem dlaczego i fajna nazwa , mam cały ekfipunek wienc morze mnie ...

4

ej, ja mam ten sam problem, dlaczego mi to nie idzie, moze ktos weim prosze

ej, ja mam ten sam problem, dlaczego mi to nie idzie, moze ktos weim prosze ...

5

W votemap nie mam wszystkich map

W votemap nie mam wszystkich map http://board.counter-strike.pl/viewt...r=asc&start=45 ten plugin mi nie działa w nim nie ma pliku .amxx EDIT : myślisz ze nie ustawilem adminom flagi B? ustawilem i nie moga wejsc!! jest 18/18 player pisze serwer ...

6

Ja mam pytanie (sorki za off top) gracie teraz na jakims serwerze?? bo nie mam

Ja mam pytanie (sorki za off top) gracie teraz na jakims serwerze?? bo nie mam gdzie wejsc.. nigdzie nie ma ludzi?? Jeszcze raz soka za ...

7

pisz do mnie na gadu gadu 364187 mam to na swoim serwerze ale nie wiem czy oto

pisz do mnie na gadu gadu 364187 mam to na swoim serwerze ale nie wiem czy oto ci ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "dlaczego w serwerze do cs'a nie mam żadnych map"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam