Wyniki szukania dla: dlaczego w serwerze do cs'a nie mam żadnych map |
Najbardziej trafne tematy dla "dlaczego w serwerze do cs'a nie mam żadnych map"
1
Witam, mam swój serwer na pukawce i adma ustawionego na steam id oraz na nick. Na serwerze jest ranking na nick. Działa on poprawnie wszystkim, tylko nie mi.... Ciągle jestem 3 miejsca od końca, niezależnie ile osób w tym rankingu dojdzie, czy ile ...
Odpowiedzi do Dlaczego na serwerze nie rankinguje tylko mnie? :
2
Tak jak w temacie nie mam żadnych serverów w zakładce internet ? co zrobić ? Jak dodaje jakiś inny do ulubionych, znaleźony (np.: przez wiaderko") też nie wchodzą żedne co to może być ? Bardzo prosze o szybką ...
Odpowiedzi do Nie mam żadnych serverów :
3
Cytat: nawet dobry serv, jak nie ma nic innego mozna pograac, same de_ , czasem cs_ i do chuja batona czytac regulamin ze zrozumieniem ...
Trafność: 33.33%
4
wchodze do gry po zainstalowaniu i klikam na find serwer i nic mi nie wyskakuje nie wiem czemu .pomuzcie ...
Odpowiedzi do elle nie mam wyswietlonych serwerów plz :
5
Witam, mam taki mały problemik... (dla was może banalny). Ok przejdźmy do rzeczy... mam serwer HLDS na którym mam AMXX na nim mam admina na IP (tzn. kazdy z mojego IP ma admina). Na HLDS admin działa, jak zrobie w grze new game (bo fajnie czasami z ...
Odpowiedzi do Mam admina, którego nie mam... :
6
Witam mam problem z mapą Crazyjump jak mi sie wczytuje to wyskakuje mi jakis blad chyba ze niemam jakiegos tam pliku czy cos niewiem i potrzebuje pomocy Z góry ...
Odpowiedzi do Mam problem z mapą crazyjump... :/ :
7
CZE! Wie ktoś jak zmienić żeby na przykład pisało zawsze 5 map kiedy jest glosowane: de_dust de_dust2 itp Bo mam teraz mapy jakie nie chce mięć na glosowaniu :D. Powiedzcie gdzie to zmienić bo nie wiem !!! Z góry dziękuje Pozdro ;) Nikt nie odpowie ...
Odpowiedzi do Vote Map <<< Pomocy nie wiem jak zmienic :
8
:roll: no więc jeśli chodzi o Steam to zainstalowałem csa i chcę grac w steamie, ale nie bardzo kapuje jak... juz kiedys grałem ale miałem reinstalke i zapomniałem... no wiec sciagnałem steama, i mam tam Counter Strike już, ale cos nie chodzi. pisze ...
Odpowiedzi do Mam pytanie, a jak nie odpowiecie to problem :P :
9
Jak wchodze na servery to mam pingi grubo ponad 200, a na niektorych nie moge nawet wejsc do teamu, bo jes jakies cl_flush_enity... czy cos takiego i niemoge sie ruszyc, i znikaja elementy mapy.. nie mam zadnych wirusow, wszystkie programy ...
Odpowiedzi do Mega pingi,nie mam wirusów, wszytkie programy wyłączone... :
10
Wyskakuje mi takie gówno :mad: the specified video mode is not supported. The game will now run in sowtware mode :mad: nie kumam o co chodzi prosze o pomoc :!: :!: :!: :!: ...
Odpowiedzi do Dlaczego nie moge grać na Open GL :/ :
Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "dlaczego w serwerze do cs'a nie mam żadnych map"
1
nie grałem na serwerze, ale mam pytanie dlaczego ten post jest podklejony? ... Trafność: 66.67%
2
A ja mam czas i bede to egzekwowal az mosh nie zrobi antyblluzgi...na serwerze. ... Trafność: 50%
3
bardzo mi sie spodobał ten klan nie wiem dlaczego i fajna nazwa , mam cały ekfipunek wienc morze mnie ... Trafność: 50%
4
ej, ja mam ten sam problem, dlaczego mi to nie idzie, moze ktos weim prosze ... Trafność: 50%
5
W votemap nie mam wszystkich map http://board.counter-strike.pl/viewt...r=asc&start=45 ten plugin mi nie działa w nim nie ma pliku .amxx EDIT : myślisz ze nie ustawilem adminom flagi B? ustawilem i nie moga wejsc!! jest 18/18 player pisze serwer ... Trafność: 50%
6
Ja mam pytanie (sorki za off top) gracie teraz na jakims serwerze?? bo nie mam gdzie wejsc.. nigdzie nie ma ludzi?? Jeszcze raz soka za ... Trafność: 50%
7
pisz do mnie na gadu gadu 364187 mam to na swoim serwerze ale nie wiem czy oto ci ... Trafność: 50%
Tagi powiązane z tematami szukania dla "dlaczego w serwerze do cs'a nie mam żadnych map"
|

Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u
zalogowani nie widzą reklam
Copyright © 2007-2008 Counter Strike wiaderko.com
|