Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: dodanie admina mani administrator plugin

Najbardziej trafne tematy dla "dodanie admina mani administrator plugin"

1

Logowanie na admina w Mani Admin Plugin.

Mam zainstalowany mani Admin plugin i mam plik clients.txt w folderze: cstrike/cfg/mani_admin_plugindy wpisuje w konsoli admin to wyskakuje "You are not authornized to run this command." A jak wpisze w grze @burn to pisze, że nie jestem ...

Odpowiedzi do Logowanie na admina w Mani Admin Plugin. :

Trafność: 60%

2

Dodanie admina

Po wielu probach nie udalo mi sie dodac sobie admina. Probowalem dac sobie admina na ip i na nick, nic to nie dalo. ; "Player" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "a" "87.105.209.144" "" ...

Odpowiedzi do Dodanie admina :

3

[PLUGIN] Zielony kolor nicka admina

Tak jak w temacie - zielony kolor nicka admina na czacie. plugin bardzo prosty, nie powinien sprawiać problemów - sam miałem go kiedyś na swoim serwerze. Instalacja polega na wrzuceniu go do addonsamxmodxplugins oraz dopisaniu jego nazwy do ...

Odpowiedzi do [PLUGIN] Zielony kolor nicka admina :

Trafność: 40%

4

Mani admin plugin

...

5

Non-Steam oraz Mani-Admin-Plugin

Witam. Posiadam wersję CS Non-Steam od DigitalZone. Obecnie na patchu 18. Jednak nie mogę odpalić serwera gdy mam wgranego mani Admin w wersji najnowszej, czyli 1.2. Działa tylko pod wersją 1.1 Nie jest to jakiś wielki problem, ale jak ktoś mógłby ...

Odpowiedzi do Non-Steam oraz Mani-Admin-Plugin :

6

Mani Admin Plugin v.1.2 R Problem

Mam problem z aplikacja pomagającą sterować serwerem mani Admin plugin v1.2 R Problem polega na tym że jak poustawiam wszystkie opcje i chcę już go odpalić to czekam aż się załaduje serwer i nagle się wyłancza Bez zadnego ostrzeżenia aplikacja się ...

Odpowiedzi do Mani Admin Plugin v.1.2 R Problem :

8

Prosze o pomoc, instrukcje, pliki... z Mani Admin Plugin!!!

Witam, nie wiem który raz już próbuje zainstalować tego plugina za każdym razem jest coś nie tak... odinstalowałem grę, zainstalowałem na nowo żeby na 100% nie było nic namieszane. Więc tak czytałem tutejszy tutorial, mase postów ale nie umiem ...

Odpowiedzi do Prosze o pomoc, instrukcje, pliki... z Mani Admin Plugin!!! :

9

dodanie admina do serva

Witam! Czytalem na waszym forum jak doda c admina ale nie ogranolem tego:P Podam wam caly text z users i czy moglibyscie mi podac gdzie wpisac admina?Bo robilem 2 razy jzu i nic.Z gory wielkie dzieki ; Users configuration file ; File location: ...

Odpowiedzi do dodanie admina do serva :

10

dodanie admina

Witam ponowie. Mimo iz przeczytalem nie malo artykułów nadal ne imoge dodac admina.wiecie co moge jeszcze zrobic zeby dodac?oto moj config oraz users ; Users configuration file ; File location: $moddir/addons/amxmodx/configs/users.ini ; Line ...

Odpowiedzi do dodanie admina :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "dodanie admina mani administrator plugin"

1

Włącz plugin miscstats.amxx w plugins.ini o ile się nie mylę to w menu admina 9

Włącz plugin miscstats.amxx w plugins.ini o ile się nie mylę to w menu admina 9 > 5 ...

2

mani admin plugin source mod

mani admin plugin source mod ...

3

Mani admin plugin v1.2

mani admin plugin v1.2 ...

4

sprawdz czy w ogole dziala ci ten plugin poprawnie jezeli nie ma admina, bo z

sprawdz czy w ogole dziala ci ten plugin poprawnie jezeli nie ma admina, bo z tego co widze wtedy kiedy jest admin to pokazywalo ta wiadomosc i zatrzymywalo pokazywanie menu etc, ja wpisalem zeby lecialo dalej czyli powinno dzialac, sprawdz czy ...

5

Specjalnie - w celu sprawdzenie czy bez Mani będzie ok - odinstalowałem plugin

Specjalnie - w celu sprawdzenie czy bez mani będzie ok - odinstalowałem plugin i wszystko jest w porządku. Mapki zmieniają się bez ...

6

Znam ten problem Powodem jest mani admin plugin Wyłącz rank i bedzie smigać

Znam ten problem Powodem jest mani admin plugin Wyłącz rank i bedzie smigać problemem jest uszkodzony plik mani_rank lub jakiś ...

7

Mody to są takie: Mani Admin Plugin http://www.mani-admin-plugin.com/ (mani

Mody to są takie: mani Admin plugin http://www.mani-admin-plugin.com/ (mani posiada już sporo dodatków, warto tylko skonfigurować) oraz Source Mod http://www.sourcemod.net/ (instlaujesz pluginy jak w amxmodx) jak zwykle działają pod metamodem ale ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "dodanie admina mani administrator plugin"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam