Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: dodanie tekstu na zdjęcie

Najbardziej trafne tematy dla "dodanie tekstu na zdjęcie"

2

Dodanie admina

Po wielu probach nie udalo mi sie dodac sobie admina. Probowalem dac sobie admina na ip i na nick, nic to nie dalo. ; "Player" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "a" "87.105.209.144" "" ...

Odpowiedzi do Dodanie admina :

3

dodanie botow poprzez h

mam problem bo jak wciskam h i dodaje boty to nie dochodza do druzyn a moj kolega tak robi i dziala a nic nie sciagal nie wiem o co ...

Odpowiedzi do dodanie botow poprzez h :

Trafność: 33.33%

4

dodanie admina do serva

Witam! Czytalem na waszym forum jak doda c admina ale nie ogranolem tego:P Podam wam caly text z users i czy moglibyscie mi podac gdzie wpisac admina?Bo robilem 2 razy jzu i nic.Z gory wielkie dzieki ; Users configuration file ; File location: ...

Odpowiedzi do dodanie admina do serva :

5

dodanie admina

Witam ponowie. Mimo iz przeczytalem nie malo artykułów nadal ne imoge dodac admina.wiecie co moge jeszcze zrobic zeby dodac?oto moj config oraz users ; Users configuration file ; File location: $moddir/addons/amxmodx/configs/users.ini ; Line ...

Odpowiedzi do dodanie admina :

8

Znasz język polski oraz angielski ? Tłumaczenie tekstu

Witam. Ot tak wpadłem na pomysł przetłumaczenia: Mani Admin Plugin (konkretnie na razie konfigów) Chodzi tutaj o poprawę translatora lub przetłumaczenie!! Party 1,2, są w trakcie tworzenia !!! Do zrobienia są 3,4,5,6,7 oraz Quake sounds Więc ...

Odpowiedzi do Znasz język polski oraz angielski ? Tłumaczenie tekstu :

9

Dodanie napisu na grafike

Witam. Mam proźbe o dodanie napisu Be Cool Team na środku grafiki tej co dałem proszę o kilka propozycji proszę żeby loga były w formacie ...

Odpowiedzi do Dodanie napisu na grafike :

10

Prosba o dodanie napisu

...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "dodanie tekstu na zdjęcie"

1

Nie chodzilo mi o to zebyscie ze mnie krecili beke tylko o zdjecie bana,nie

Nie chodzilo mi o to zebyscie ze mnie krecili beke tylko o zdjecie bana,nie wiem czy mam do czynienia z powaznymi ...

2

ja chciłabym logo zdjęcie kaczyńskiego a nad nim napis pojeb tylko na

ja chciłabym logo zdjęcie kaczyńskiego a nad nim napis pojeb tylko na buiałym ...

3

Tak dobry pomysł. Cytat: rozszerzenie profilu (edytowalny podpis, dodanie info

Tak dobry pomysł. Cytat: rozszerzenie profilu (edytowalny podpis, dodanie info o wersji cs w jaką sie wymiata, info o serwerze na którym, się najczęsicej gra, info o klanie (jak się ma), status: szukam klanu/mam klan/mój klan ma nabór ... itp. ...

4

Ja bym prosil o jakies zdjecie fajne dusta2 ale jakeis kozackie bo to na strone

Ja bym prosil o jakies zdjecie fajne dusta2 ale jakeis kozackie bo to na strone klanowa , i na niej napis : Pr0*.*NooB . Prosze ...

5

a ja sobie zycze teraz zdjecie glowy po strzale z shotguna tylko autentyczne

a ja sobie zycze teraz zdjecie glowy po strzale z shotguna tylko autentyczne nie zadne animowane albo z bajki ...

6

Za tanio ? Pozatym na WWW nie ma tekstu tylko są obrazki

Za tanio ? Pozatym na WWW nie ma tekstu tylko są obrazki ...

7

Ja proszę zdjęcie jakiegoś typa z terro i koło niego Smutny

Ja proszę zdjęcie jakiegoś typa z terro i koło niego Smutny ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "dodanie tekstu na zdjęcie"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam