Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: dolnym górnym czy prawym moze lewym którym strzelać w cs

Najbardziej trafne tematy dla "dolnym górnym czy prawym moze lewym którym strzelać w cs"

1

Napisy in, out w prawym dolnym rogu w trakcie gry

Jak wchodzi sie na serwer to w prawym dolnym rogu jest predkosc wchodzenia sciaganie IN, Out i jak gram jestem na serwerze to nadal mi zostaje jak to ...

Odpowiedzi do Napisy in, out w prawym dolnym rogu w trakcie gry :

2

czy moze ktos wytlumaczyc....

moze mi kto jak wgrac muzyki aby po kazdej rundzie byla jakas? chodzi mi o to aby po kazej kolejnej rundzie byla muzyk ale nie wiem jak wgrac muzyki i nie mam pluginow... bardzo prosze o pomoc a jezeli byl taki temat z dokladnym tego opisem to ...

Odpowiedzi do czy moze ktos wytlumaczyc.... :

3

Sony Ericson k800i czy samsung D900i a moze Nokia N73

siemano kończy mi się umowa w mixie (plus na karte) i mam dylemat jak wziąć telefon Sony ericssona K800i samsunga D900i czy Nokie N73 moje kryteria do telefonu to: apart przynajmniej 2 mb, lamka przy aparacie dostrajająca, wejście na karte pamięci, ...

Odpowiedzi do Sony Ericson k800i czy samsung D900i a moze Nokia N73 :

Trafność: 25%

4

D3xTeRrr poszukuje dobrze ogar teamu zapisanego do turnieju czy ligi! moze byc bez stalego serwa!

permalink 1. Nick w csie. =mam 2 D3xTeRrr lub Smerff 2. Ile masz lat. =14 3. Od jak dawna grasz w csa? =uhuhu sporawo ale na oko 3lata? 4. czy byłes w jakims klanie? W kilku! niepamietam nazw bo niewarto poprostu LAMY! 5, Jak grasz xD ? =w skali 1-6 ...

Odpowiedzi do D3xTeRrr poszukuje dobrze ogar teamu zapisanego do turnieju czy ligi! moze byc bez stalego serwa! :

5

ban na id czy moze cos innego

a wienc tak posiadam swój serwer w cs 1.6 i graja na nim czity. niestety mam radiówke i z moich okolic własnie duzo ludzi gra na czitach i na moim serwie nie moge ich banowac poprzez amx_ban lkub w amxmodmenu poniewaz maja to samo ip co ja i mnie ...

Odpowiedzi do ban na id czy moze cos innego :

6

czy moze ktos wie...

Czesc wszystkim :) czytam wlasnie artykul o sztucznych inteligencjach, znacie moze jakies numerki na gadulca, ew. jakies programy symulujace sztuczne AI? Wiem, ze WOSP odsprzedala swoj numer 16 dla AI, ale ciekaw jestem, czy takich numerow jest ...

7

czy moze ktos wie...

Czesc wszystkim :) czytam wlasnie artykul o sztucznych inteligencjach, znacie moze jakies numerki na gadulca, ew. jakies programy symulujace sztuczne AI? Wiem, ze WOSP odsprzedala swoj numer 16 dla AI, ale ciekaw jestem, czy takich numerow jest ...

9

A Moze jakis temat o opisie cs nosteama?

Sadze iz powinien byc jakis opis dla poczatkujacych gracz counter-strike 1.6. Prosze o posty kto jest za a jesi nie to o uspawiediwienie. Trzeba nauczyc grac inne pokolenie i napisac pare taktyk,sztuczek,opis broni ,postac ...

Odpowiedzi do A Moze jakis temat o opisie cs nosteama? :

10

Moze to nie podstawy ale musze spytac :D

Podajcie mi porty (upload) ktore sa potrzebne do grania w cs, i napiszcie mi jaki transfer jest potrzebny zeby gra dobrze smigala ;> mosh chyba ty sie na tym znasz wiec ...

Trafność: 12.5%

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "dolnym górnym czy prawym moze lewym którym strzelać w cs"

1

Ja Poprosze Logo : Najlepiej na Tle W Prawym dolnym rogu napis vTM w Lewym

Ja Poprosze Logo : Najlepiej na Tle W prawym dolnym rogu napis vTM w lewym górnym rogu napis ...

Trafność: 37.5%

2

ogolnie przez csa szumi przez micro moze wejdz w prawym dolnym rogu taki

ogolnie przez csa szumi przez micro moze wejdz w prawym dolnym rogu taki glosniczek klikasz 2x opcje>wlasciwosci i musisz miec zaznaczone dzwiek mikrofonu i w tej tabelce masz dzwiek mikrofonu przeciagnij do gory moze cos ...

Trafność: 37.5%

3

Ale co ja powiedzialem ?! kurde wez daj jakiegos screena czy cos bo moze jestem

Ale co ja powiedzialem ?! kurde wez daj jakiegos screena czy cos bo moze jestem niepoczytalny ale dzisiaj ani wczesniej nic nie mowlem do admina. teraz jak gralme to tylko sie przywitalem ze wszystkimi i gralem juz potem nic nie mowiac. Ajesli ...

4

Czy moze ktos sie zainteresowac moim postem??prosze

czy moze ktos sie zainteresowac moim postem??prosze ...

5

Kupa bo moze byc Kupa Gnoju a Gowno Smierdzi :D Ucho Czy Oko ??

Kupa bo moze byc Kupa Gnoju a Gowno Smierdzi :D Ucho czy Oko ?? ...

6

Huj bo moze byc wielki i malutki :D Pytong czy anakonda ??

Huj bo moze byc wielki i malutki :D Pytong czy anakonda ?? ...

7

Ala bo moze byc niezla laska ;p Cichacz czy glosny??(piardddd)xDxDxD

Ala bo moze byc niezla laska ;p Cichacz czy glosny??(piardddd)xDxDxD ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "dolnym górnym czy prawym moze lewym którym strzelać w cs"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam