Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Popularne słowa kluczowe: jak odbanowac strone w google, css key nie dostalem, jak odbanowac w cs 1.6 anthology, jak sprawdzić czy strona ma bana

Wyniki szukania dla: dostalem bana w cs i jak mam odbanowac ?

Najbardziej trafne tematy dla "dostalem bana w cs i jak mam odbanowac ?"

1

Pisze ze mam bana a dostalem unbana

Wchodze na server i pisze You have been banned from this server chociaz dostalem ubana. O co chodzi ...

Odpowiedzi do Pisze ze mam bana a dostalem unbana :

2

Jak zapisać bana na forum.

Jeżeli zbanowałeś kogoś i od razu chcesz to tu napsiać, pisz to tak: Temat: [data] Kto A w poście: Nick: Data: Godzina: Za co: Kto zbanował: Dokumentacja: Link1 Link2 jakiś porzadek musi być ...

Odpowiedzi do Jak zapisać bana na forum. :

3

Dostalem bana nie wiem za co...

a wiec tak był sobie jakis noob który robił caly czas TK "HUHUHUHUHUHUHUHUHUHUHU" to byl jego nick. Ja w nastepnej rundzie napisale mu ze jeszcze raz to zrobi to go ubije on sie smial ze mnie a po chwili mnie zabil a wiec mu napisalem ...

Odpowiedzi do Dostalem bana nie wiem za co... :

4

DOSTALEM BANA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kolo godz 14 40 gralem sobie na wiaderku a tu nagle bez zadnych ostrzezen bana dostalem.Poprostu od tak jakis pajac mnie zbanowal.Admina nie znam bo sie ujawnic nie chcial podczas gry. 1.za co ? 2.od kogo ? 3. prosze o ściagniecie ...

Odpowiedzi do DOSTALEM BANA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :

5

Dostalem bana za free czy to jest sprawiedliwe ?

Siemano...... moj nick to levY! zapewne mnie znacie .... gram w cs-a 1.6 od sylwestra 2006 wczesniej jekaies 4 lata gralem w 1.5 gdzie dostawalem bany za czity chodz ich nie posiadam...gram na hashjamie wystarczajaco eby kazdy admin wiedzial ze ja ...

Odpowiedzi do Dostalem bana za free czy to jest sprawiedliwe ? :

Trafność: 40%

8

Dostalem bana? ;(

Otoz od kilku dni nie dziala mi hj#1 i #2 a od wczoraj rozwniez #3 :( Chcialem sie zapytac w zwiazku z tym czy dostalem bana? Gram na dwoch nickach: -pendzom cyce po betonie -zesral sie golabek :D:D:D Ogolnie nigdy nikogo nie wyzywalem, nie mialem ...

Odpowiedzi do Dostalem bana? ;( :

9

Mam pytanie, a jak nie odpowiecie to problem :P

:roll: no więc jeśli chodzi o Steam to zainstalowałem csa i chcę grac w steamie, ale nie bardzo kapuje jak... juz kiedys grałem ale miałem reinstalke i zapomniałem... no wiec sciagnałem steama, i mam tam Counter Strike już, ale cos nie chodzi. pisze ...

Odpowiedzi do Mam pytanie, a jak nie odpowiecie to problem :P :

Trafność: 40%

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "dostalem bana w cs i jak mam odbanowac ?"

1

Seba, a jak mam bana na forum to jak sie zarejestruje

Seba, a jak mam bana na forum to jak sie zarejestruje ...

Trafność: 60%

2

Dostalem Bana Na tydzien za SPAM i wlasnie Chce wiedziec jak spamowalem Bo NIE

dostalem bana Na tydzien za SPAM i wlasnie Chce wiedziec jak spamowalem Bo NIE SPAMOWALEM!!!! na czacie Wiec Chce Sie Dowiedziec ZACO ...

3

Mam problem. Za kazdym razem jak daje bana jest on parmanentalny.. :mad: Nawet

mam problem. Za kazdym razem jak daje bana jest on parmanentalny.. :mad: Nawet jak dam bana na 1 min ...

4

Cytat: Napisał JaCo Mam problem. Za kazdym razem jak daje bana jest on

Cytat: Napisał JaCo mam problem. Za kazdym razem jak daje bana jest on parmanentalny.. :mad: Nawet jak dam bana na 1 min u mnie plugin działa w 100% ...

5

Cytat: Napisał .Andr3 Mam problem. Za kazdym razem jak daje bana jest on

Cytat: Napisał .Andr3 mam problem. Za kazdym razem jak daje bana jest on parmanentalny.. :mad: Nawet jak dam bana na 1 min :cry: mam to samo ...

6

Ten komunikat powoduje sXe. Też tak miałem, że mi wyswietliło, że mam bana jak

Ten komunikat powoduje sXe. Też tak miałem, że mi wyswietliło, że mam bana jak chciałem sobie kiedyś wejść pograć. U mnie pomógł restart ...

7

Problem polega na tym że mam mini_bans i jak daje np bana na 5 minut lub na

Problem polega na tym że mam mini_bans i jak daje np bana na 5 minut lub na godzine lub dzien i tak zapisuje ze dalem na tydzien wiec chce je jakos zedytowac zeby móc je usunąc kiedy zechce a nie zeby gracz mial bana na ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "dostalem bana w cs i jak mam odbanowac ?"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam