Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: duzo pluginów rr cs1.6

Najbardziej trafne tematy dla "duzo pluginów rr cs1.6"

1

Niezwykly server 16 slotow shooters !! Duzo Pluginow !!

Witam Chcialbym Zaprosic Do Nowo Otawrtego Server Non Steam !!! Nazwa: PiS=Potwory I Spółka Pingi: 10-25 ip: 62.181.5.8:27015 Admini POwyzej 17 lat !!! Do Wykupienia Admin Za 10 zl Na Serverze Jest duzo Pluginow Np : Muzyczka Na Koniec Rundy , ...

Trafność: 66.67%

2

Serwer bez cziterow? Otóz tak!!Duzo pluginow ,super klimat!!

Witam , chcialbym przedstawic serwer klanu Actimel Team 24/7 (AT) Wymagany SXE injected , mozna go pobrac na stronie klanu!! Oczywiscie serwer bez Z A D N Y C H cziterow :):) Super admini. duzo pluginow!! Super klimat!! Super muzyczki!! gg na ktorym ...

4

szukam duzo pluginow

1, szukam pluga ze jak mam bron m4 to po lewej jest zielona miniaturka 2, jesli mam nozowke np. 35 sekund to chce zeby przez te 35s. leciala muza leci i jak jest do konca nozowki 3 seklundy to jest odliczanie i potem normlanie gramy bez muzy ...

Odpowiedzi do szukam duzo pluginow :

5

[PL] Miechow - NonSteam Cs1.6 Serwer FFA ; IP: 82.177.45.11

[PL] Miechow - NonSteam cs1.6 Serwer FFA ; IP: 82.177.45.11:27015 Administracja: Profesjonalna Lącze: 20 mb/s Sloty: 24 ! Mapy: Wybierane przez graczy ...

Odpowiedzi do [PL] Miechow - NonSteam Cs1.6 Serwer FFA ; IP: 82.177.45.11 :

6

Jak grac przez neta w cs1.6

Hej, sciagnąłem sobie csa 1.6. Nie moge wejsc na rzadem server no steam. Wpisuje w konsolce connect ip servera i wywala mi błedy: Invalid Cdkey albo Failed co contack game server. Co mam zrobic? Jakies patche zainstalowac? czekam na ...

Odpowiedzi do Jak grac przez neta w cs1.6 :

7

Filmiki z CS1.6

Witam all. Jak ktos ma ochote ogladnac sobie moja osobe w akcji :lol: to bardzo prosze: http://www.podzamcze.eu Wiem ze stronka to porazka ale pracuje nad nia, wiec niedlugo bedzie lepiej :oops: Narazie testuje pare sposobow (programow), do ...

Odpowiedzi do Filmiki z CS1.6 :

8

serwer cs1.6 NonSteam Zapraszam

Serwer publiczny 10 slot IP:193.86.233.251:27015 Szukam osoby która mi zrobi perfekcyjnie serwer z modem amx mod W ZAMIAN DAJE ADMINA. Kontakt GG: ...

Odpowiedzi do serwer cs1.6 NonSteam Zapraszam :

9

Ogolna instalacja pluginow

...

Trafność: 33.33%

10

Pare pluginów

Potrzebuje : 1. Anty rash w którym CT na mapach de nie może rashowac a terro na mapach cs!(na boardzie jest antyrash, ale nie dziala nei ma w nim pliku .amxx i nie wiem jak go zainstalować) 2. Jeżeli gracz wpisze jakas komende to pokazuje mu jakie ...

Odpowiedzi do Pare pluginów :

Trafność: 33.33%

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "duzo pluginów rr cs1.6"

1

B.duzo fajnych pluginow i mapek mili Admini Narazie jescze nikt nie dostal Bana

B.duzo fajnych pluginow i mapek mili Admini Narazie jescze nikt nie dostal Bana Tylko jest 1 - malo ...

2

w Duzo ciekawych pluginow chyba w 2 zakladce

w duzo ciekawych pluginow chyba w 2 zakladce ...

3

Moze masz za duzo pluginow ,ktore obciazaja strasznie proca

Moze masz za duzo pluginow ,ktore obciazaja strasznie proca ...

4

Cytat: Napisał 54321 ale ja nie chce bo mam za duzo pluginow i bedzie duzo

Cytat: Napisał 54321 ale ja nie chce bo mam za duzo pluginow i bedzie duzo roboty. Pomocy! zrob kopie zapasowa .... btw jak Ci sie nie chce to nie nasza wina ...

5

Nie ten dzial! @Topic Mysle ze to wina calego AMX'a lub mas za duzo pluginow.

Nie ten dzial! @Topic Mysle ze to wina calego AMX'a lub mas za duzo pluginow. ...

6

Cytat: Napisał 9siwy3 mam na nim 40 pluginow troche duzo...

Cytat: Napisał 9siwy3 mam na nim 40 pluginow troche duzo... ...

7

Pluginow tego rodzaju jest bardzo duzo, ale wedlug mnie to na PGC 4fun

Pluginow tego rodzaju jest bardzo duzo, ale wedlug mnie to na PGC 4fun najfajniejszy ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "duzo pluginów rr cs1.6"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam