Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: end round sounds plugin

Najbardziej trafne tematy dla "end round sounds plugin"

1

Muzyka na koniec rundy End Round Sounds - pliki mp3

Jak w temacie... Muzyka na koniec rundy w plikach mp3 - co za tym idzie mniej zajmują pliki, dzięki czemu gracze szybciej wejdą na Twój serwer. Jest to przerobiony plugin emdmapsounds, działa na 100%. Do pliku endroundsounds.cfg wpisujemy dokładne ...

Trafność: 75%

2

End Round Sounds - dziala tylko 1 muza z 3

Uzylem tego poradnika http://www.forum.wiaderko.com/topics...p3-vt10010.htm Zrobilem jak trzeba i odtwarza mi tylko 1 muzyke... a pozostalych nie rusza, zeby nie bylo szukalem na forum ale nic co moglo by pomoc nie ...

Odpowiedzi do End Round Sounds - dziala tylko 1 muza z 3 :

3

Muzyka na koniec rundy End Round Sounds - pliki mp3

Witam mam pytanie co do Muzyka na koniec rundy end round sounds - pliki mp3... wszystko fajnie gra ale mam wrzucone 2 piosenki, a na koniec rundy zawsze mi jedna i ta sama gra:// ...

Odpowiedzi do Muzyka na koniec rundy End Round Sounds - pliki mp3 :

4

problem z end rounds sounds

Kod: L 08/08/2007 - 10:15:09: -------- Mapchange to cs_assault -------- L 08/08/2007 - 10:15:09: Invalid multi-lingual line (file "cstrike\addons\amxmodx\data\lang\roundsounds.txt" line 1) ML_NOTFOUND: NOT_FOUND ML_NOTFOUND: LOAD_SUCCESS ...

Odpowiedzi do problem z end rounds sounds :

5

[PLUGIN] Ultimate Sounds PL (Polskie dźwięki i napisy)

Ultimate sounds PL / Polish Kill Streak, headshot, killingspree, godlike Opis: Wiele osób chce mieć dźwięki headshot, multikill, godlike itd. na swoim serwerze. Ja tutaj je daję, tylko w polskiej wersji zmodyfikowałem plugin Ultimate sounds. Użyłem ...

Odpowiedzi do [PLUGIN] Ultimate Sounds PL (Polskie dźwięki i napisy) :

Trafność: 50%

6

END ROUND SOUND

A więc mam problem z end round sound od seby, TUTAJ TEMAT ZA kazdym wczytaniem mapki pobiera i odtwarza mi inny dzwiek, jeden i ten sam, po kolejnym wczytaniu mapki pobiera nastepny i odtwarza tenze caly czas, niezaleznie ktory raz ktos ...

7

Round Sounds/Prośba

Siema, mam prośbę. A mianowicie chodzi o plugin "round sound" i plugin "pierwsza runda na noże + music" oraz taki plugin co jak player dostanie heada to leci muzyczka i tak powoli upada na ziemię (taki matrix). Widziałem go na ...

Odpowiedzi do Round Sounds/Prośba :

8

Problem plugin ultimate sounds

Witam mam problem poniewaz po wgraniu pliku ultimate sounds (nie PL) czesc osob nie moze wejsc na serva, przy wbijaniu na serva w polowie wylacza mu csa jak temu zaradzic?Czego to wina? Czy to wina servera czy ich csa lub czegos innego? Z gory ...

Odpowiedzi do Problem plugin ultimate sounds :

9

Quake Sounds na Mani admin plugin

Witam. Mam następujący problem z dźwiękami quake na serwerze srdcs. Mam zainstalowanego Maniego i wgrane wszystko tak jak w kilku poradnikiach, które czytałem i problem w tym, że nie działają. W cstrike/sound/quake mam wszystkie dźwięki w ...

10

Plugin

Moim zyczeniem jest dodanie do restzy pluginow xD plugin amx_ejl_nukem Jest to plugin na trzesienei ziemi mam go osobiscie na swoim komputerze i jest zarabisty bo sie sprawdza xD jak byscie chcieli to psizcie na gg 1781835 ...

Trafność: 25%

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "end round sounds plugin"

1

masz pewnie alternative end round sounds mam ten sam plugin i u mnie ten sam

masz pewnie alternative end round sounds mam ten sam plugin i u mnie ten sam problem jest, najlepiej sciagnij oryginalny endroundsound i w source zamieni odnosniki do ...

Trafność: 100%

2

Cytat: Napisał SoulsHunter masz pewnie alternative end round sounds mam ten

Cytat: Napisał SoulsHunter masz pewnie alternative end round sounds mam ten sam plugin i u mnie ten sam problem jest, najlepiej sciagnij oryginalny endroundsound i w source zamieni odnosniki do plikow mam zwykly round sound a muj sma wyglada tak ...

3

jakoś jest plugin Alternative End Round Sound i tam działa mp3 (ale wg mnie on

jakoś jest plugin Alternative end round Sound i tam działa mp3 (ale wg mnie on jest nie dobry bo potrafi sie zawiesic na 1 nucie i tam przez 10 ...

4

Alternative End Round Sounds v2.3b - [ Updated : 22 dec 2007 ] - AlliedModders

Alternative end round sounds v2.3b - [ Updated : 22 dec 2007 ] - AlliedModders Wszystkie nazwy piosenek wprowadzasz do pliku roundsound.sfg (w folderze config) Używam pluginu na swoim serwerze i działa bez zarzutów. Możesz dać mp3 jak i wav. Również ...

5

Alternative end round sounds v2.3b - [ Updated : 22 dec 2007 ] - AlliedModders ...

6

Alternative end round sounds v2.3b - [ Updated : 22 dec 2007 ] - AlliedModders ...

7

SoulsHunter, użyj pluginu end round sound.

SoulsHunter, użyj pluginu end round sound. ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "end round sounds plugin"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam