Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Popularne słowa kluczowe: serwery do cs-a, ip serwerów do cs-a, serwy do cs-a tp 1.6, fajne serwery tp, fajne non-steam serwery do cs-a, ip do fajnych serwerow do cs-a, fajne serwy cs'a, server ffa fajny, |a-squad| ip serwera

Wyniki szukania dla: fajne serwery ffa do csa

Najbardziej trafne tematy dla "fajne serwery ffa do csa"

1

Serwery Public FFA i TP !

IP : 62.181.5.6:27030 Nazwa : K@Team Public ffa Hasło : lot Sloty : 16 HA : k2 IP : 62.181.5.4:27042 Nazwa : K@Team Public TP Hasło : lot Sloty : 16 HA : k2 forum : www.kateam.internetdsl.pl POLECAM ...

Odpowiedzi do Serwery Public FFA i TP ! :

2

bear-gryl.pl 2 Serwery FFA,TP

...

Trafność: 50%

5

Fajne serwery

================================================== Do jednego serwera jest potrzebne hasło, otrzymasz je na ...

6

Serwery Cs 1.6 Szczecin[ffa]

...

7

Serwery \\\[C]haos [M]akers/// |TP|SURF|FFA|DM|

- IP: 195.42.112.18:27066 - Hasło: 123 - Nazwa serwera: \\\[C]haos [M]akers///@ Shooters.pl - Czas mapy: 20 minut - Strona www: Nasza stronka - Ilość slotów: 12 - Friendlyfire: jak ludzie sobie życza - Opis: Miła atmosfera, admini prawie cały czas, ...

8

Serwery es-esport.pl # Diablo mod i FFA[BF2]

Serwer [Diablo MoD] IP: 193.143.121.134:27386 Serwer [ffa] [BF2] IP: 212.180.143.8:27346 Zapraszamy wszystkich. Jeżeli ktoś ma jakąś propozycje niech pisze na forum ...

9

Serwery GameManiak.pl (TP, FFA, 4fun)

GameManiak.pl [ffa] @ ProXneT GrouP » IP serwera: 87.101.31.74:27015 lub cs.proxnet.pl:27015 » Hasło: brak » Sloty: 24 + 1 rezerwowy » HeadAdmin: Miki » Kontakt: 9279497 ...

Odpowiedzi do Serwery GameManiak.pl (TP, FFA, 4fun) :

10

Serwery FFA TP Zombie i FUN

=============== Serwer ffa =============== Nazwa:CSCenter.PL[ffa] @ Gamepad.pl Typ: Non-Steam IP: 91.199.22.43:27321 Sloty: 20 (będzie więcej) Addons: AMX Mod X 1.8.1 + MetaMod 1.19-p Czas C4: 35 sekund Rekrutacja na adminów otwarta na forum. Typ ...

Odpowiedzi do Serwery FFA TP Zombie i FUN :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "fajne serwery ffa do csa"

1

Fajne Serwery:)) tylko że popularny jest FFA, lecz na innych gra mniej ludzi

fajne serwery:)) tylko że popularny jest ffa, lecz na innych gra mniej ludzi ale są pory kiedy wszystkie serwery są FULL :)) dlamnie bomba serwery:), mili admini, szczególnie KORNEL który jest zajeśmieszny <lol2> gratuluje wam go :) jak i ...

Trafność: 75%

2

wchodzisz na serwery steam a posiadasz wersje csa nonsteam. Jak chcesz wchodzić

wchodzisz na serwery steam a posiadasz wersje csa nonsteam. Jak chcesz wchodzić na te serwery musisz mieć oryginalny cd key. Na forum jest sporo serwerów non steam a z nimi będziesz mógł sie ...

3

fajne macie te serwery nawet dobzi gracze tam grają polecam ! stronke też

fajne macie te serwery nawet dobzi gracze tam grają polecam ! stronke też mają ...

4

o lol, ja sie nigdy nie moge dostac na serwery xD ale jak wejde na ffa to

o lol, ja sie nigdy nie moge dostac na serwery xD ale jak wejde na ffa to zawsze jakis cziter musi grać :/ na 4Fun jeszcze sie nie dostałem, ale mam zamiar ...

5

serwery fajne tylko ze na wc3ft mialem 9 lvl wchodze nastepnego dnia mam 0 :/

serwery fajne tylko ze na wc3ft mialem 9 lvl wchodze nastepnego dnia mam 0 :/ ...

6

Też mogę klepać paki na serwery: -4FuN -FFA -TP -SJ I Inne. Też za free i od

Też mogę klepać paki na serwery: -4FuN -ffa -TP -SJ I Inne. Też za free i od amxx 1.76b do amxx 1.8 Linux i Windows. + Darmowa ...

7

ffa n/c muzyka n/c jedynie fajne akcje

ffa n/c muzyka n/c jedynie fajne akcje ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "fajne serwery ffa do csa"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam