Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: fast download cs

Najbardziej trafne tematy dla "fast download cs"

1

fast download [ nie tylko mapy]

potrzebuje linka strony gdzie mozna wrzucic katalogi i dodac do server.cfg sv downloadurl : stronka prosze o linki do stronek gdzie takie cos moge ...

Odpowiedzi do fast download [ nie tylko mapy] :

2

Fast Download nie działa ???

Witam mam problem ze zrobieniem szybkiego pobierania wogule jakby nie widział tego że chcę żeby pobierał z www niczego nie pobiera z www tylko z serwera :( taką komendę dodałem sv_downloadurl http://www.mm.pl/~c-s/cstrike a z kąd wiem ze nie pobiera ...

Odpowiedzi do Fast Download nie działa ??? :

3

Pomocy z Fast download

Witam! Mam problem bo chce zrobic na serverze fast download i proboje zrobic na wielu hostingach probowalem na boo.pl , ugu.pl cba.pl itd. Wklejalem tam katalog z cstrike i soundami do servera to wpisywalem w przegladarce adres np. ...

Odpowiedzi do Pomocy z Fast download :

4

Nie działa fast download przez ftp

Witam. Mam problem z fast downloadem. Mianowicie zrobiłem sobie swój własny serwer ftp, wgrałem tam pliki w odpowiednich katalogach, no i nie mam pojęcia czemu, ale pliki nadal ściągają sie z mojego komputera. Próbowałem robić to tez na serwerach ...

Odpowiedzi do Nie działa fast download przez ftp :

Trafność: 100%

5

fast download

Witam! Jak wlaczyc fastdowload na sewerze Hosting z gamepad ...

Odpowiedzi do fast download :

6

Problem z fast download, prosze o pomoc

Witam, mam problem z fastdownload. Mam strone www z ftp do ktorego mam dostep, a mianowicie World of Counter-Strike :: Strona Główna Wszedlem na ftp, i zrobilem strukture cstrike a tam maps, sound/misc, models itp. Te pliki, ktore chce zeby sie ...

Odpowiedzi do Problem z fast download, prosze o pomoc :

7

Fast Download, muzyka ? ;// Dziwny Problem ;/

A więc tak. Mam muzykę na serwerze, korzystam z alt_end_round_sound, i gdy muzykę miałem na serwerze wszystko było ok. Problem się zaczął, gdy zrobiłem na serwerze fast download. Niby wszytsko jest ok, zrobione z instrukcjami, ale muzka się ani nie ...

8
9

FasT*Killer$ Clan serwer ruszył zapraszam

fast*Killer$ Clan serwer ruszył ...

Trafność: 50%

10

Download Counter Strike / Download CS

Counter Strike 1.6 download + More other files. === Glowne pliki / Main files === Glowny plik instalacyjny CS 1.6 NonSteam/ Main install file Kod: ftp://ftp.snt.utwente.nl/pub/games/h...s16full_v7.exe http://cs.amigo.od.ua/downloads/cs16full_v13.exe ...

Trafność: 50%

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "fast download cs"

1

9siwy3, na FTP serwera nie bedziesz miał fast download

9siwy3, na FTP serwera nie bedziesz miał fast download ...

2

serwer dość fajny:) ale jedna poważna uwaga: -dajcie fast download i zaaaa

serwer dość fajny:) ale jedna poważna uwaga: -dajcie fast download i zaaaa długo czeka się na początek rundy ...

3

Cytat: Napisał Pronto PS. Male pytanko dotyczace fast download. Jak np. jakis

Cytat: Napisał Pronto PS. Male pytanko dotyczace fast download. Jak np. jakis bedzie nowy model, ale nie bedzie go na stronce to wyskoczy jakis blad czy bedzie sciagalo ten model normalnie jak bez fast download? Jak masz ten model na serwerze to ...

4

Zapraszam Serdecznie na Serwer :) FAST DOWNLOAD: ON

Zapraszam Serdecznie na Serwer :) fast download: ON ...

5

Plugin Fast Download ;)

Plugin fast download ;) ...

6

Cytat: Plugin Fast Download haha nice. .. żaden plugin tylko poczytaj sobie na

Cytat: Plugin fast download haha nice. .. żaden plugin tylko poczytaj sobie na forum lub . I. Zaczynamy od przygotowania struktury plików na naszym zewnętrznym ftp. 1. Tworzymy folder cstrike i do niego chodzimy. 2. W nowo-utworzonym cstrike ...

7

Ja mam fast download na FTP pod ugu.pl i Jest super :P

Ja mam fast download na FTP pod ugu.pl i Jest super :P ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "fast download cs"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam