Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: film z kamery zajmuje duzo miejsca jak go zmniejszyc

Najbardziej trafne tematy dla "film z kamery zajmuje duzo miejsca jak go zmniejszyc"

1

Jak stworzyć film z cs'a

Opisze tu jak stworzyć własny flim z cs'a. Nagrywanie Na początek musimy mieć program do nagrywania filmów z gier. Ja polecam darmowy GameCam, Opisze tu jak nagrac nim film. Najpierw Ściągamy GameCam'a (A nie gamecam lite) z tąd: ...

Odpowiedzi do Jak stworzyć film z cs'a :

Trafność: 28.57%

2

Lagi - dajcie poradnik jak zmniejszyc

Witam, mam problem, nie mogę powstrzymać lagów :roll: Slyszalem, ze sa rozne poradniki, na to by zmniejszyc lagi.. szukalem tego okolo 1godz. tak wiec prosze nie piszcie ze mam poszukac.. Mam ping max 20... A lAgi sa takie jakbym mial ping 300.. ...

Odpowiedzi do Lagi - dajcie poradnik jak zmniejszyc :

3

jak zrobić Film Typu

Witam mam pytanie czym jest zrobiony ten film że idzie gościu z Kamerą i ma zboku HP itp I jak strzeli widać jakiś ogień z broni oto film chciałbym zrobić coś podobnego :) YouTube - Nie wierzcie elektrykom ...

Odpowiedzi do jak zrobić Film Typu :

4

JAK zrobić Kamery

takie jak są np. na assaulcie?:D ...

Odpowiedzi do JAK zrobić Kamery :

5

Jak zmniejszyc czas wycbuchu C4

Załozylem serer hlds wszystko jest dobrze sciagnalem sobie plugin ktory odlicza wybuch C4.Dziala bardzo dobrze.Tylko nie wiem jak zmienic zeby paka wybuchal w czasie 35 s. a nie po 45s. Prosze o pomoc.Z gory ...

Odpowiedzi do Jak zmniejszyc czas wycbuchu C4 :

6

Jak napisać zażalenie

Jeżeli dostałeś bana to własnie tu jest miejsce zeby npisac o ty... odzywki na gg bede ignorowal. jak napisac zażalenie ? -napisz nowy temat -napisz o ktorej godzinie grales -napisz nick na jakim grales posty-zażalenia-prośby o odbanowanie bez tych ...

Trafność: 14.29%

8

Jak zapisać bana na forum.

Jeżeli zbanowałeś kogoś i od razu chcesz to tu napsiać, pisz to tak: Temat: [data] Kto A w poście: Nick: Data: Godzina: Za co: Kto zbanował: Dokumentacja: Link1 Link2 jakiś porzadek musi być ...

Odpowiedzi do Jak zapisać bana na forum. :

9

JAK NAPISAĆ SWOJĄ OPINIE O ADMINIE

Temat napisać wg formaty: [skarga] nick admina lub [pochwala] nick admina w treści napisać: - co nam sie konkretnie nie podoba lub tez podoba - jak jest to jakaś konkretna sytuacja, która miała miejsce na serwerze to opisać ja i dać datę i ...

Trafność: 14.29%

10

Jak dodawac info o banie permanentnym...

Witam! jako admin zostalem upowaznieony jak postawic posta po zbanowaniu delikwenta... 1.Sprawdzic i upewnic sie czy delikwent ma cheaty lub innego rodzaju wspomagacze 2.Nagrac demko z jego udzialem 3.Zobaczyc na zegarku ktora godzina i zapisac to w ...

Odpowiedzi do Jak dodawac info o banie permanentnym... :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "film z kamery zajmuje duzo miejsca jak go zmniejszyc"

1

LoL Jak nagrywasz przez konsole no to nie zajmuje on duzo i zmniejszyć sie nie

LoL jak nagrywasz przez konsole no to nie zajmuje on duzo i zmniejszyć sie nie da a do przeróbki filmów to są tutaki na forum ale masz program na kompie: Windows Movie ...

Trafność: 42.86%

2

omg ale ja wlaczam frapsa i nagrywam jak gram w cs a to duzo zajmuje.

omg ale ja wlaczam frapsa i nagrywam jak gram w cs a to duzo zajmuje. ...

Trafność: 42.86%

3

Cytat: po 3 jest juz duzo admow, to sa twoje slowa bulinek jak raq wystapil z

Cytat: po 3 jest juz duzo admow, to sa twoje slowa bulinek jak raq wystapil z kandydatura, skoro do innych tak piszesz to po co ty kandydujesz skoro jest za duzo adminow? w tym temacie co innego piszesz w innym co innego, skoro jest za duzo admow ...

4

jak wyzje kolega napisal nie ma co dupki lizac :P duzo wiaderek i co

jak wyzje kolega napisal nie ma co dupki lizac :P duzo wiaderek i co najwazniejsze dobrego klimatu po nich ...

5

Np jak zginiesz to na freeloku podjedz do tego miejsca i zobacz sobie

Np jak zginiesz to na freeloku podjedz do tego miejsca i zobacz sobie ...

6

Jak na pierwszy film całkiem niezle, ale następnym razem fragi lepsze pokaż

jak na pierwszy film całkiem niezle, ale następnym razem fragi lepsze pokaż ...

7

kupilem duzo większy :)) no więc co zrobić ?? jak nie wina monitora :P? PS: na

kupilem duzo większy :)) no więc co zrobić ?? jak nie wina monitora :P? PS: na starym wszystko chodzilo pięknie :)) na największych rozdzielczosciach !! a na nowym na 800/600 dopiero nie ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "film z kamery zajmuje duzo miejsca jak go zmniejszyc"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam