Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: flash logo url

Najbardziej trafne tematy dla "flash logo url"

1

Logo&banner flash

No wiec tak. 1.Prosiłbym o logo z napisem Klan DM's lub DM's 2. banner flash z napisem DM's lub Klan DM's -Rozmiary? czy ja wiem?;> jakie dacie takie beda dobre! pozdrawiam ;] elo elo 3 2 0 .... 3> cYa & ...

Odpowiedzi do Logo&banner flash :

2

Logo w Flash ?

Witajcie. Mam takie pytanie, robie szablon i chce żeby header był we flashu. Ktoś powie jak zrobić takie coś jak jest na tej stronie ? Armed and Dangerous | Multigaming Clan Może jakieś tutoriale, albo poprzez gotowy program, w którym wybiera się ...

Odpowiedzi do Logo w Flash ? :

3

Jak zrobic logo w cs 1.6 :D

SPOSÓB 1: 1. sciagasz program half life logo creator. 2. robisz sobie logo w programie graficznym. (lub szukasz gotowego obrazka) 3. Otwierasz obrazek przez HLLC 4. W programie klikasz 'auto-size'. 5. Nastepnie 'Make Wad' 6. W tym momecie w katalogu ...

Odpowiedzi do Jak zrobic logo w cs 1.6 :D :

Trafność: 33.33%

4

Logo dla klanu |LanKlan|

...

5

Problem ze spray logo

Jak od roku gram w CS 1,6 tak dzisiaj nagle łup . próboje zrobić se spray logosa na ścianie i go nie widze... inni tez robą ... tez ich nie widze... myśle a moze to taki server... wchodzę na inny a tam to samo... co robić P.S Jeśli kogoś irytuje ...

Odpowiedzi do Problem ze spray logo :

6

logo

Jak sie robi swoje logo zeby bylo wielokolorowe i zeby mialo wiekszy rozmiar, np. wstawic jaki swoj rysunek i zeby byly takie same ...

Odpowiedzi do logo :

7

Logo-spray-przezroczystość

Gdy robie przezroczyste logo to zawsze po bokach zostaje niebieski kolor ktory odpowiada za przezroczystość, jest na to jakas rada? ...

Odpowiedzi do Logo-spray-przezroczystość :

9

[Logo] Bombsite B

Chciałbym mieć na spreyu literkę sektoru B. Szukałem lecz nie znalazłem (znalazłem ale brązową jak ją przerobiłem wyglądało bez sensu). Dlatego prosze abyście podali mi www, dali w tym temacie ten obrazek badz wysłali na adres ...

Odpowiedzi do [Logo] Bombsite B :

10

Krótki czas wyświetlania logo

Mam taki problem... Pobrałem sobie logo z fpsbanana i wrzuciłem wszystko jest ok ale gdy gram na servie publicznym jak je naspayuje to oe jest tylko ok 1 sek a potem znika... co sie dzieje czy mozna wydluzyc jakos ten ...

Odpowiedzi do Krótki czas wyświetlania logo :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "flash logo url"

1

ja mam inny problem. wszyscy widza moje logo tylko nie ja :( a mam steam i

ja mam inny problem. wszyscy widza moje logo tylko nie ja :( a mam steam i wszystko zrobione poprawnie :( ...

2

a mi sie Fisman kojarzy z ta ryba z logo Fishbona haha <lol2>

a mi sie Fisman kojarzy z ta ryba z logo Fishbona haha <lol2> :lol: ...

3

ściągnij program half life logo creator i w nim każdy obrazek możesz na

ściągnij program half life logo creator i w nim każdy obrazek możesz na tag ...

4

kurde logo... Ile już było takich tematów?? Użyj opcji szukaj. Żeby nie było że

kurde logo... Ile już było takich tematów?? Użyj opcji szukaj. Żeby nie było że tlyko mówie szukaj szukaj to już znajdę za ciebie podobne tematy Mysle ze ten jeden wystarczy http://www.forum.wiaderko.com/topics...highlight=logo Wszystko jasno i ...

5

"primammo ;secammo ;flash ;flash ;hegren ;sgren" Prosze bardzo

"primammo ;secammo ;flash ;flash ;hegren ;sgren" Prosze bardzo ...

6

Bind "przycisk" "primammo ;secammo ;flash ;flash

Bind "przycisk" "primammo ;secammo ;flash ;flash ;hegren ...

7

jeżeli chodzi o logo to trochę nie zrozumiałeś. Mam nastawione własne logo,

jeżeli chodzi o logo to trochę nie zrozumiałeś. Mam nastawione własne logo, które zrobiłem i jak je sprayuje to jest takie czarne "B", tak samo jak inni mają własne logo też jest te czarne "B". To tj. mój CS miał nastawione, aby ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "flash logo url"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam