1
A co zrobic zeby byly tylko servery non steam? Napisalem to bo zawsze jak wylaczam kompa i ide spac a potem ide do szkoly to wlaczam CS:s i wszystkie servy sa non steam!!! i to jest wlasnie najdziwniejsze mzoe teraz wylacze listwe i wlacze od ...
Trafność: 57.14%
2
Nastepny bot to jest forum non steam a nie steam wypad boty ...
3
Nastepny bot to jest forum non steam a nie steam wypad boty przeciez to dział klany steam idiotko ...
4
elo wie ktos jak zrobic serwer non steam na steam zeby mogly wejsc za zrobienie tak na serwie admina daje gratis gg ...
5
Czy moze mi ktos powiedziec jak zrobic serwer na non steam bo tez wykupilem wlasnie ze Shhoters.pl ale zrobili mi na steam serwer i napisali ze nie stawiaja non steam bo jest niezgodne z prawem. no i mowiac krotko ZDENERWOWALEM SIE I PROSZE O POMOC ...
Trafność: 42.86%
6
zakupić w valve, albo na alegro. Jak chcesz grać non steam to na tym forum jest duzo serwerów(do serwerów non steam nie potrzeba mieć oryginalnego cd ...
7
Mam taką sugestię aby wyciągnąć forum Pluginy AMX ze kategorii CS non steam i zrobić własną kategorię AMX (fora np: Instalacja, pluginy ...