Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: forum co zrobic zeby boty dzialaly cs non steam

Najbardziej trafne tematy dla "forum co zrobic zeby boty dzialaly cs non steam"

1

Boty na serwer non steam?

Witam, chciałbym dodać na swój serwer (stworzony przez ikonkę Dedicated Server, po instalacji patcha v23) boty. Jak mam to zrobić? Za jakąkolwiek pomoc będę ...

Trafność: 42.86%

3

Forum o counter-strike non steam Do oceny ^^

Witam mam takie o to forum do oceny, narazie nad forum trwają prace i coraz lepiej to wszystko wygląda. No ale daje w takim stanie jakim jest teraz, bo myślę ze nie jest tak tragicznie jak te podemna ;) www.forum.csns.pl <------ forum ...

Odpowiedzi do Forum o counter-strike non steam Do oceny ^^ :

4

Instalacja Counter Strike 1.6 Non Steam

Na sam początek małem, ale ważne info. Korzystanie z CS non steam jest oczywiście nielegalne, niemoralne, niehumanitarne.. i wogóle bee... nie namiawiam do tego :D Valve walczy z CS NS, tak więc proces instalacji non steam może się zminiać... ...

Odpowiedzi do Instalacja Counter Strike 1.6 Non Steam :

Trafność: 28.57%

6

Stawianie Servera non-steam CS 1.6!!! Gotowy poradnik.

Artykół znajduje się na moim forum: http://www.marychasqad.forka.eu. Zapraszam do miłej lektury!!! PS. Dokładniej opisać się już nie dało :P. Aha i jeszcze oceniac mój poradnik na ...

Odpowiedzi do Stawianie Servera non-steam CS 1.6!!! Gotowy poradnik. :

7

(Polska) -=Public|Non Steam|Server|=- 62.179.42.236:27015

jest to serv bardziej for fun ale tez gramy na powaznie :d serv ma 3 adminow w kazdym tygodniu staram sie oddac nowe mapki. na serverze ejst odgroma pluginow :D:D wbijajcie to sie przekonacie :D zapraszam i czekam na opinie sloty-10 pingi- do male, ...

Odpowiedzi do (Polska) -=Public|Non Steam|Server|=- 62.179.42.236:27015 :

8

Czy mając Cs 1.6 oryginalny mogę grać na 1.6 non steam?

Czy mając Cs 1.6 oryginalny mogę grać na 1.6 non steam? ...

Odpowiedzi do Czy mając Cs 1.6 oryginalny mogę grać na 1.6 non steam? :

9

Server CS 1.6 Non Steam

Ip. 195.114.0.28:27045 Server jest postawiony na haslo w GAME PAD wiec jest zabronione publikowanie hasla :) Ale natomiast w opisie admina jest haslo :))) O to jego nr. GG - 7055971 Zapraszam WSZYSTKICH !! Server jest nowy ...

Trafność: 28.57%

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "forum co zrobic zeby boty dzialaly cs non steam"

1

A co zrobic zeby byly tylko servery non steam? Napisalem to bo zawsze jak

A co zrobic zeby byly tylko servery non steam? Napisalem to bo zawsze jak wylaczam kompa i ide spac a potem ide do szkoly to wlaczam CS:s i wszystkie servy sa non steam!!! i to jest wlasnie najdziwniejsze mzoe teraz wylacze listwe i wlacze od ...

Trafność: 57.14%

2

Nastepny bot to jest forum non steam a nie steam wypad boty

Nastepny bot to jest forum non steam a nie steam wypad boty ...

3

Nastepny bot to jest forum non steam a nie steam wypad boty przeciez to dział

Nastepny bot to jest forum non steam a nie steam wypad boty przeciez to dział klany steam idiotko ...

4

elo wie ktos jak zrobic serwer non steam na steam zeby mogly wejsc za zrobienie

elo wie ktos jak zrobic serwer non steam na steam zeby mogly wejsc za zrobienie tak na serwie admina daje gratis gg ...

5

Czy moze mi ktos powiedziec jak zrobic serwer na non steam bo tez wykupilem

Czy moze mi ktos powiedziec jak zrobic serwer na non steam bo tez wykupilem wlasnie ze Shhoters.pl ale zrobili mi na steam serwer i napisali ze nie stawiaja non steam bo jest niezgodne z prawem. no i mowiac krotko ZDENERWOWALEM SIE I PROSZE O POMOC ...

6

zakupić w valve, albo na alegro. Jak chcesz grać non steam to na tym forum jest

zakupić w valve, albo na alegro. Jak chcesz grać non steam to na tym forum jest duzo serwerów(do serwerów non steam nie potrzeba mieć oryginalnego cd ...

7

Mam taką sugestię aby wyciągnąć forum Pluginy AMX ze kategorii CS non steam i

Mam taką sugestię aby wyciągnąć forum Pluginy AMX ze kategorii CS non steam i zrobić własną kategorię AMX (fora np: Instalacja, pluginy ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "forum co zrobic zeby boty dzialaly cs non steam"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam