Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: forum dlaczego nie moge grać na serwerze z jednym ip

Najbardziej trafne tematy dla "forum dlaczego nie moge grać na serwerze z jednym ip"

1

Dlaczego nie moge grać na Open GL :/

Wyskakuje mi takie gówno :mad: the specified video mode is not supported. The game will now run in sowtware mode :mad: nie kumam o co chodzi prosze o pomoc :!: :!: :!: :!: ...

Odpowiedzi do Dlaczego nie moge grać na Open GL :/ :

Trafność: 57.14%

2

Nie moge grać

Sory że tak pisze ale jestem poczatkującym i mam problem: http://img234.imageshack.us/img234/3...ytu322ujo5.jpg Po wejścu w gre chce dołączyć do jakiegoś Serva to własnie ten komunikat mi wyskakuje cyz można coś z tym ...

Odpowiedzi do Nie moge grać :

3

Pomocy nie moge grać w CS !!

mam problem kiedy załączam CS 1.6 to wyskakuje mi raport o błędach "Wystąpił problem z aplikacją Half-Life Launcher i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty" i Cs sie wyłącza prosze pomóżcie wcześniej nie mialem tego problemu ...

Odpowiedzi do Pomocy nie moge grać w CS !! :

Trafność: 42.86%

4

Nie mogę grać z botami:(

Kiedy mam wysoki ping i net słabo chodzi, chciałbym zagrać sobie z botami. Zainstalowałem co trzeba( mam patch V23 ), włączyłem Dedicated Serwer, ustawiłem wszystko, a gdy chcę wejść na serwer który stworzyłem to wyskakuje mi: VALVE validation ...

Odpowiedzi do Nie mogę grać z botami:( :

5

Nie mogę grać przez internet

nie mogę grać przez internet bo wyskakuje mi taki komunikat Your version does not match servers.Please restart the game. Prosze ...

Odpowiedzi do Nie mogę grać przez internet :

6

Dlaczego na serwerze nie rankinguje tylko mnie?

Witam, mam swój serwer na pukawce i adma ustawionego na steam id oraz na nick. Na serwerze jest ranking na nick. Działa on poprawnie wszystkim, tylko nie mi.... Ciągle jestem 3 miejsca od końca, niezależnie ile osób w tym rankingu dojdzie, czy ile ...

Odpowiedzi do Dlaczego na serwerze nie rankinguje tylko mnie? :

7

Nie mogę wyłączyć vacka na serwerze ns.

Witam, mam serwer ns i nie mogę wyłączyć na nim vacka. Wchodzę w lblist.gam zmieniam security na "0" daję resa i nic. Proszę nie zadawać głópich pytać "czy zrobiłeś napewno resa..." itp. Jeśli ktoś pomoże rozwiązać mi problem dam ...

Odpowiedzi do Nie mogę wyłączyć vacka na serwerze ns. :

8

Nie moge grać na botach

Kiedy w menu głównym klikam na New Game, wybieram mapę i klikam Start Game to wszystko ładnie się ładuje ale pod koniec ładowania powraca mnie do menu głównego. Kiedy próbuje grać na jakimś serverze to wszystko jest OK. Ostatnio ściągnęłem sporo ...

Odpowiedzi do Nie moge grać na botach :

9

Czy mając Cs 1.6 oryginalny mogę grać na 1.6 non steam?

Czy mając Cs 1.6 oryginalny mogę grać na 1.6 non steam? ...

Odpowiedzi do Czy mając Cs 1.6 oryginalny mogę grać na 1.6 non steam? :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "forum dlaczego nie moge grać na serwerze z jednym ip"

1

Kiedy wgrywam patcha v23 nie mogę grać na prawie żadnym serwerze :evil:

Kiedy wgrywam patcha v23 nie mogę grać na prawie żadnym serwerze :evil: ...

Trafność: 57.14%

2

hmm... ale czy reinstalacja CS pomorze... jeżeli tylko na H2 nie mogę grać ???

hmm... ale czy reinstalacja CS pomorze... jeżeli tylko na H2 nie mogę grać ??? ...

3

Właśnie nie moge. Bo dostałem na tym forum bana bo anpisałem w odpowiedzi ze

Właśnie nie moge. Bo dostałem na tym forum bana bo anpisałem w odpowiedzi ze mam non steama ...

4

tiaaa ale ja teraz nie moge w nic grać bo co średnio 2 minuty wyskakuje mi

tiaaa ale ja teraz nie moge w nic grać bo co średnio 2 minuty wyskakuje mi jakiś ...

5

Dark Eldo, nie. Nie możecie grać tylko naraz na jednym.

Dark Eldo, nie. nie możecie grać tylko naraz na jednym. ...

6

riper, ale co znaczy "nie moge zacząć grać" ? :|

riper, ale co znaczy "nie moge zacząć grać" ? :| ...

7

jak sie pozbyć tej informacji scriptsdsp_presets.txt. Przez to nie moge grać.

jak sie pozbyć tej informacji scriptsdsp_presets.txt. Przez to nie moge grać. pomocy [ Dodano: Sro 10 Paź, 2007 ] przy ładowaniu serwa pokazuje mi sie ten komunikat. scripts/dsp_presets.txt Co mam zrobić? [ Dodano: Sro 10 Paź, 2007 ] 9557740 moje GG ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "forum dlaczego nie moge grać na serwerze z jednym ip"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam