1
jak przekroczysz 10 postów to w prawym dolnym rogu posta czyjego :D taki znaczek :D A próbowałeś zrobić reinstal ?? Może masz za słąbego kompa czy neta ?? bo mi np. na steam troche wiekszy ping wyskakuje bo to zawsze dodatkowy program .. ...
Trafność: 66.67%
2
[quote][o]XyGe[N]~jak przekroczysz 10 postów to w prawym dolnym rogu posta czyjego :D taki znaczek :D/QUOTE] Ja nie przekroczyłem już miałem.. miałem 9 postów i wyświetliło się ...
Trafność: 66.67%
3
Chcialbym tez taki plugin z w prawym dolnym rogu pokazuje sie nazwa servera i ile do konca restartu.. 45 sekund restart..i ten napi caly czas kolor zminia,...zna kto s pplugin? poda ktos ...
Trafność: 50%
4
Ja Poprosze Logo : Najlepiej na Tle W prawym dolnym rogu napis vTM w Lewym górnym rogu napis ...
5
Znaczy z neta sciagalem.... ale cos nie tak bo u kolegi w dolnym prawym rogu jest "Loading" a u mnie w 1.6 nie ma!!! niewiem co jest grane ale bardzo prosze o pomoc... PS: moj kolega ma 700 procka a ja 900 i cos jest nie tak.. ...
6
I jeszcze w prawym dolnym rogu maleśki napis: black-cs.pl Sory ze tak nie wszytko w jednej wiadomości ale sie spieszylem ...
7
Zalety yoyo.pl ;D Postaw gibona masz w prawym dolnym rogu ...