Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: gdy gram zawiesza mi sie komputer

Najbardziej trafne tematy dla "gdy gram zawiesza mi sie komputer"

1

gdy gram w cs'a internet po jakiś 15 min mi sie rozłącza

Jak napisane jest w tytule gram w cs'a i po ok 15 min ping skacze do ~290 i mi się net rozłącza. Dodam ze wczesniej nie mialem tych problemow dopiero od kilku dni jak kupilem router. pomocy :) edit : kurcze kliknelem 2x :* może jakiś mod to usunać ...

Trafność: 60%

5

Gra zawiesza się tuż po starcie.

Witam, Mam pewien problem z grą Counter Strike Source (w wersji NonSteam). Ściągnąłem z sieci Torrent CS:S (by Fr33k) i instaluję grę, a potem patcha. Włączam grę i zawiesza się komputer na SplashScreenie. komputer nie reaguje, a grę muszę wyłączać ...

Odpowiedzi do Gra zawiesza się tuż po starcie. :

6

Gra się zawiesza

Mój 1 post na forum ^^ Ostatnio miałem problemy z kompem ale już wiem co mi się stało. Rozwalone miałem ramy więc wyciągnąłem kostkę z 256 mb ram bo to ona szwankowała i zostało mi teraz w kompie tylko 128 ram. Wymagania cs to zalecane 128 ram. Ja ...

Odpowiedzi do Gra się zawiesza :

7

zawiesza mi się przy wbijaniu na new game

od niedawna tzn po formacie zainstalowałem csa i jak zawsze biore new game to mi się zacina i dopiero po minucie się odwiesza co jest ? a przed formatem lux chodziło i np zacina mi się w trakcje gry ale lagów nie mam ...

Odpowiedzi do zawiesza mi się przy wbijaniu na new game :

8

Zawiesza się

Ścigałem sobie CS1.6 patchV31. gdy włączam dowolną mapę to po pół minuty zawiesza mi się gra :evil: ...

Odpowiedzi do Zawiesza się :

9

Problem ze steam'em - komp mi sie zawiesza

No to tak: właczam steama, updatuje sie, wpisuje swoje passy i kupa pisze, connecting to account (czy cos takiego), a pozniej mi sie komp zawiesza i nie moge nawet myszka ruszyc! Kiedyś mi chodziło... ...

Odpowiedzi do Problem ze steam'em - komp mi sie zawiesza :

Trafność: 40%

10

Da sie cos zrobic zeby serwer byl wlaczony gdy komp off ????

Da sie zrobic zeby server byl wlaczony nawet gdy kompuet jest wylaczony ?? plx dam ,,+" Przy okazji, chce podziekowac JaCo, dzieki ci za szybka i perfekcyjna pomoc ... ...

Odpowiedzi do Da sie cos zrobic zeby serwer byl wlaczony gdy komp off ???? :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "gdy gram zawiesza mi sie komputer"

1

Resetuje się gdy włączasz czy jak pograsz chwilę? Zapewne komputer Ci sie

Resetuje się gdy włączasz czy jak pograsz chwilę? Zapewne komputer Ci sie przegrzewa. Z innymi grami też tak masz? I czy to oryginalny ...

2

Ja mam problem z sxe 4.5 gdy gram nagle gra sama zamyka się i mam komunikat ze

Ja mam problem z sxe 4.5 gdy gram nagle gra sama zamyka się i mam komunikat ze sxe zostało zamknięte klikam nie wysyłaj hmmm powie mi ktoś dlaczego trak się ...

3

I dalej sie zawiesza myszka i pozatym ping mi skacze P.S gram bez podkladki.

I dalej sie zawiesza myszka i pozatym ping mi skacze P.S gram bez podkladki. Pomozcie nie moge sobie pograc na miano moich ...

4

Problem powtarza sie nawet gdy resetujesz komputer?

Problem powtarza sie nawet gdy resetujesz komputer? ...

5

Wyświetla się to wtedy gdy serwer jest STEAM, a Ty masz NS'a. Ale rzadko gram

Wyświetla się to wtedy gdy serwer jest STEAM, a Ty masz NS'a. Ale rzadko gram na serwerach wiaderko i dlatego nie wiem, który jest STEAM, a który ...

6

Najgorsze jest to, że przy rozdziałce 800x600 niektórym zawiesza się gra, gdy

Najgorsze jest to, że przy rozdziałce 800x600 niektórym zawiesza się gra, gdy chce zobaczyć scoreboard, jest to pełnie zasługa tych avatarków, których nie widać przy tej rozdzielczości...A ogólnie to ten update nie jest tragiczny, w końcu znikną ...

7

Invalid cd-key wyswietla sie (jak masz NON-STEAM) gdy probojesz podlaczyc sie

Invalid cd-key wyswietla sie (jak masz NON-STEAM) gdy probojesz podlaczyc sie do servera postawionego na STEAM, i zmien patcha na ...

Trafność: 40%

Tagi powiązane z tematami szukania dla "gdy gram zawiesza mi sie komputer"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam