Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: gdzie i jak można wrzucic grafike na server

Najbardziej trafne tematy dla "gdzie i jak można wrzucic grafike na server"

2

Gdzie co i jak ?

Niedawno nauczyłem sie robic demko. Chcem zrobic filmik w Windows Movie Marker i do tego potrzebne są mi dzwieki tego typu headshot ale w takiej oprawce jak na porządnych serwach Druga sprawa to czy w jakimś katalogu są zdjęcia broni ? typu np. ...

Odpowiedzi do Gdzie co i jak ? :

6

Jak Zrobić server?

Witam... Mam Pytanie... Szukałem na www.google.pl i nie mogłem znaleść... Chodzi mi oto "jak Zrobić server W Cs Source NonSteam" W CS 1.6 Jest zrobić banalnie i teraz jest tego pelno na necie ========================================= - ...

Odpowiedzi do Jak Zrobić server? :

7

Jak wyłączyć server?

Witam mam pytanie... Mam server na pipni.cz i teraz takie pytanie?Czy jest mozliwosc wylaczenia server'a komenda??WIem ze mozna wylaczyc przed down ale chodzi mi o to zeby go wylaczyc bez zamykania ...

Odpowiedzi do Jak wyłączyć server? :

8

Jak postawić server z Zombie mod..

Witam chciałbym postawić server z zombie modem.. Mam już Meta i AMX ale strasznie ciężko jest mi znaleźć zombie pod 1.6 z opisem instalacji.. Znalazłem 2 linki na tym forum, ale są po ang.. http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=29626 ...

Odpowiedzi do Jak postawić server z Zombie mod.. :

9

Jak postawić server z Zombie mod..

Witam chciałbym postawić server z zombie modem.. Mam już Meta i AMX ale strasznie ciężko jest mi znaleźć zombie pod 1.6 z opisem instalacji.. Znalazłem 2 linki na tym forum, ale są po ang.. http://forums.alliedmods....ead.php?t=29626 ...

Odpowiedzi do Jak postawić server z Zombie mod.. :

10

Co tszeba miec :+JAk-SIE-CHCE-MIEC SERVER HLDS NOnSteam @_@

:arrow: Co jest potrzebne do postawienia servera Nonsteam na hlds mam routera :!: żeby wszyscy z Nonsteam mogli sie dołaczyc Mam cs 1.6 Piszcie :!: :!: poniżej jest instrukcja z livebox jak skonfigurować CS-a 1.6 i HLDS (NON STEAM) pod LIVEBOXA!!!!! ...

Odpowiedzi do Co tszeba miec :+JAk-SIE-CHCE-MIEC SERVER HLDS NOnSteam @_@ :

Trafność: 33.33%

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "gdzie i jak można wrzucic grafike na server"

1

jak bede na kompie gdzie jest server to ci podam jakie pliki sma byly odrazu bo

jak bede na kompie gdzie jest server to ci podam jakie pliki sma byly odrazu bo ta playluista byla odrazu z amxx nie wgrywalem jej a ze chcem muze na serv to sie przyda. --zedytuje posta jak bede wiedzial tak na chybił traił nie ...

Trafność: 50%

2

Ale jak kupujesz server to jest STEAM. Musisz wrzucic na Server przez FTP

Ale jak kupujesz server to jest STEAM. Musisz wrzucic na server przez FTP biblioteki i w server.cfg zmienic z sv_lan 0 Na sv_lan 1 I Juz bedzie ns (non ...

3

tylko ze jak wchodze w internet i w server to wyskakuje invalid key.... gdzie

tylko ze jak wchodze w internet i w server to wyskakuje invalid key.... gdzie mam wpisac te ...

4

dzieki! a powiedz, jak i gdzie go wrzucic?

dzieki! a powiedz, jak i gdzie go wrzucic? ...

5

i jak, dzialaja ? bo tez nie wiem gdzie wrzucic waypointy

i jak, dzialaja ? bo tez nie wiem gdzie wrzucic waypointy ...

6

a gdzie jest ten pilk server.cfg???i jak juz to tam dopisze to niebęde musiał

a gdzie jest ten pilk server.cfg???i jak juz to tam dopisze to niebęde musiał dopisywać tego w ...

7

a i jeszcze jedno pytanie jak np. na server wrzucic pliki z muzyka ITD xD PS.

a i jeszcze jedno pytanie jak np. na server wrzucic pliki z muzyka ITD xD PS. Moze mi ktos Seby link przetlumaczyc na polski ? najlepiej zebys seba dal to co jest potrzebne ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "gdzie i jak można wrzucic grafike na server"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam