Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: gdzie jest cs config.cfg

Najbardziej trafne tematy dla "gdzie jest cs config.cfg"

2

plik config.cfg i bronie

Mam problem jakie trzeba komendy albo coś wpisać do pliku config.cfg żeby jak np. nacisnę delete to mi sie kupią od razu jakieś bronie bez wchodzenia i kupowania wszystkiego po kolei. Już raz próbowałem tak zrobić wpisując komendy do tego pliku ale ...

Odpowiedzi do plik config.cfg i bronie :

3

gdzie jest blad?

; Client Commands Menu: ; < description > < command > < flags > < access level > ; "a" - execute from server console ; "b" - execute from admin console ; "c" - execute on selected player ; ...

Odpowiedzi do gdzie jest blad? :

4

Gdzie jest plik...

Witam, mam pytanie. W jakim folderze i pod jaką nazwą jest schowany plik z obrazkiem Bomb Site i Drabiny. Mam nadzieje że wiecie o co chodzi ...

Odpowiedzi do Gdzie jest plik... :

Trafność: 66.67%

5

Gdzie jest blad?

co zle robie ze podczas przerabiania na amxx wychodzi taki blad: Kod: /home/groups/amxmodx/tmp3/phpDWHVgp.sma(89) : error 032: array index out of bounds (variable "menuoption") 1 Error. Could not locate output file ...

Odpowiedzi do Gdzie jest blad? :

6

Potrzebny mi Orginalny Config.cfg

Witam. Mam niewielki problem xD A chodzi o to ze nie mam config.cfg orginalnego w CS mym bo usunolem wszystkie config.cfg (jest ich 4 w grze) i zamienilem innymi znanych graczy ale ze mi nie odpowiadaja i mieszaja w ustawieniach to chce spowrotem ...

Odpowiedzi do Potrzebny mi Orginalny Config.cfg :

7

Dziwny Config.cfg

Powitać Mam taki dziwny problem z plikiem config.cfg że tak jakby zamarł. Gdy otwieram go wordpadem to ciągle sa te same ustawienia pomimo zmieniania opcji w grze. Troche to denerwujące gdy naprzyklad chce sobie pograc na war3 i ustawic binda na ...

Odpowiedzi do Dziwny Config.cfg :

8

config.cfg

SIemka, moglby ktos napisac dobry config zebym wyciagal jak najwiecej fpsow? No i wytlumaczyl jak gdzie co wkleic ;> Dam ...

Odpowiedzi do config.cfg :

9

Czcionka - Gdzie jest folder Windows?

Witam! Chciałem zmienić wygląd CS'a i... wszystko super tylko, że nie umie znaleźć tego folderu ;/ Czy ktoś może mi dokładnie powiedzieć? Ja mam tak: Na Dysku F mam folder Conter Strike i do niego all instalowałem to gdzie ten folder jest? Z góry ...

Odpowiedzi do Czcionka - Gdzie jest folder Windows? :

10

Pingi/Mikrofon/Config.Cfg

// This file is overwritten whenever you change your user settings in the game. // Add custom configurations to the file "userconfig.cfg". unbindall bind "TAB" "+showscores" bind "ENTER" "+attack" ...

Odpowiedzi do Pingi/Mikrofon/Config.Cfg :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "gdzie jest cs config.cfg"

1

Drill gdzie jest ten userconfig.cfg dokładnie ,bo tych config.cfg jest pare w

Drill gdzie jest ten userconfig.cfg dokładnie ,bo tych config.cfg jest pare w folderze z ...

Trafność: 133.33%

2

Gr1gor: gdzie jest userconfig.cfg? I co zrobić w takim razie z config.cfg?

Gr1gor: gdzie jest userconfig.cfg? I co zrobić w takim razie z config.cfg? ...

Trafność: 133.33%

3

jeszcze otwórz go w konsoli. wpisz config.cfg i chyba jest poprawny, może być

jeszcze otwórz go w konsoli. wpisz config.cfg i chyba jest poprawny, może być też taka możliwość że się zle zapisał tzn nie w tym formacie co trzeba. On musi być o rozszerzeniu cfg. A te komendy spowodują że celownik podczas biegania cie się nie ...

Trafność: 100%

4

w amxx.cfg (katalog config) i tam jest Kod: // Frequency in seconds and text of

w amxx.cfg (katalog config) i tam jest Kod: // Frequency in seconds and text of scrolling message amx_scrollmsg "%hostname%" 600 // Center typed colored messages (last parameter is a color in RRRGGGBBB format) amx_imessage ...

5

wejdz do config.cfg i zobacz czy nie ma jakiegos starego hasła, jak jest to je

wejdz do config.cfg i zobacz czy nie ma jakiegos starego hasła, jak jest to je podmien na nowe lub usuń całą linijkę setinfo ...

6

Nie serwer.cfg tylko config.cfg.Jak nie działa to pytanie Jestś na swoim

Nie serwer.cfg tylko config.cfg.Jak nie działa to pytanie jestś na swoim komputerze ...

7

w cstrike jest config.cfg

w cstrike jest config.cfg ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "gdzie jest cs config.cfg"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam