Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: gdzie jest nóż na serwerze klanu cs

Najbardziej trafne tematy dla "gdzie jest nóż na serwerze klanu cs"

2

gdzie jest blad?

; Client Commands Menu: ; < description > < command > < flags > < access level > ; "a" - execute from server console ; "b" - execute from admin console ; "c" - execute on selected player ; ...

Odpowiedzi do gdzie jest blad? :

3
4

Gdzie jest blad?

co zle robie ze podczas przerabiania na amxx wychodzi taki blad: Kod: /home/groups/amxmodx/tmp3/phpDWHVgp.sma(89) : error 032: array index out of bounds (variable "menuoption") 1 Error. Could not locate output file ...

Odpowiedzi do Gdzie jest blad? :

5

moja opinia o serwerze klanu scs

witam, gram sobie w csa juz okolo 3 miechow, od jakiegos czasu gram na serwerze klanu scs, bo znajomy dal mi ip i haslo, wszytsko ok fajnie, czasem nawet dobrzy pro graja, takze mozna sie podszkolic, czasem jakis cheat sie trafi, ale ogolnie ...

Odpowiedzi do moja opinia o serwerze klanu scs :

8

Czcionka - Gdzie jest folder Windows?

Witam! Chciałem zmienić wygląd CS'a i... wszystko super tylko, że nie umie znaleźć tego folderu ;/ Czy ktoś może mi dokładnie powiedzieć? Ja mam tak: Na Dysku F mam folder Conter Strike i do niego all instalowałem to gdzie ten folder jest? Z góry ...

Odpowiedzi do Czcionka - Gdzie jest folder Windows? :

Trafność: 40%

9

problem z polaczeniem sie z serwerem gdzie jest haslo

tak jak w teamcie mam problem z wejsciem na serwa gdzie jest haslo.... gdy chce sie polaczyc wyskaskuje takie cos w consoli: Invalid server password. Info string length exceeded Could not establish connection to Steam servers (steamclient2). ...

Odpowiedzi do problem z polaczeniem sie z serwerem gdzie jest haslo :

10

Cofing w Serwerze HLDS? Gdzie sa pliki?

Cześć, mam pytanie bo sam nie mogę znalesc gdzie jest plik cfg od Cofingu w okienku serwera? Bo za kazdym razem jak włączam serwer musze go ustawiać i czy wogule można tak zrobic że ustawie raz a potem bendzie tak samo jak z hasłem rcon :D ...

Odpowiedzi do Cofing w Serwerze HLDS? Gdzie sa pliki? :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "gdzie jest nóż na serwerze klanu cs"

1

pewnie grałeś na serwerze gdzie jest mod WarCrafta :)

pewnie grałeś na serwerze gdzie jest mod WarCrafta :) ...

Trafność: 60%

2

Kutwa szukacie do klanu STEAM,to jakiego uja piszecie to tutaj, gdzie jest NON

Kutwa szukacie do klanu STEAM,to jakiego uja piszecie to tutaj, gdzie jest NON STEAM ?? to takie trudne, pare linijek dalej jest dzial dla ...

3

Cytat: PS. Jest nie oficjalna strona klanu ? Gdzie ci to pisze ?? w górze

Cytat: PS. jest nie oficjalna strona klanu ? gdzie ci to pisze ?? w górze pisze Strona Clanu HooliGans ...

4

Jesli grasz na serwerze gdzie w serwer.cfg jest sv_allowupload 0 to zadne loga

Jesli grasz na serwerze gdzie w serwer.cfg jest sv_allowupload 0 to zadne loga nie beda dzialaly. Jak to nie to to proponuje reinstalke cs'a i patch v23 ; ...

5

jest temat gdzie ejst podana stronka i serwer ich klanu ;)

jest temat gdzie ejst podana stronka i serwer ich klanu ;) ...

6

Juz sobie nie pograsz na tym serwerze a fajny jest uwierz:)...trzeba bylo sie

Juz sobie nie pograsz na tym serwerze a fajny jest uwierz:)...trzeba bylo sie dobrze informacji zaczerpnac...fajnych masz kumpli jak to oni ci zaproponowali...zal szukaj serwera po ...

7

Cytat: Napisał TUPTUS_pl ... STRZAL - GDZIE TU JEST PRZELKEŃSTWO??? Cytat:

Cytat: Napisał TUPTUS_pl ... STRZAL - gdzie TU jest PRZELKEŃSTWO??? Cytat: Napisał NATUR-alny (wiem ze np za slowo "zal" tez jest kara :D ). i masz rozwiązanie zagadki... wyprzedzając wasze pytanie dlaczego 'zal' jest w bluzgach... rzygac ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "gdzie jest nóż na serwerze klanu cs"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam