Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: gdzie się zapisuje filmy demo w cs

Najbardziej trafne tematy dla "gdzie się zapisuje filmy demo w cs"

1

Gdzie i czy wogule sie zapisuje rank :)

Jak w temacie : gdzie(w jakim folderze) i czy wogule zapisuje sie rank ;] ...

Odpowiedzi do Gdzie i czy wogule sie zapisuje rank :) :

3

Gdzie się podział kurna mój celownik

Mam taki "mały" problem. Włączam sobie CS (normalnie jak zwykle) zaczynam grać kupuje sobie AWP klikam na przycisk odpowiadający zoomowi a tu zamiast ładnego odzwierciedlenia widoku przez snajperską lunete mam zwykłe kułko (patrz fotka ...

Odpowiedzi do Gdzie się podział kurna mój celownik :

4

Gdzie sie wkleja cd-keya

Mam pytanko mam non-steama i pisze mi czasami invalid cd-key i nie wiem gdzi [ Dodano: Wto 13 Lis, 2007 ] nie wiem gdzie wklejic cd-keya ...

Odpowiedzi do Gdzie sie wkleja cd-keya :

5

Spray sie nie zapisuje

Witam, moj problem polega na tym iz robie sobie logo na STEAMA i dziala ono jedynie na tym serwerze na ktory wszedlem zaraz po zrobieniu i wpisaniu kilku komend. Jak wyjde z serwera i wylacze gre i potem znowu wjde to spray juz sie nie zrobi ...

Odpowiedzi do Spray sie nie zapisuje :

6

podanie o slota dla gdzie sie szlajasz

Czesc.Pisze prosbe o slociwo na h1 gdyz duzo gram w countera i tylko na h1.to juz 2 rok jak baluje na tym serwerze i bardzo bym chcial aby mosh docenil to.prosze o slota poniewaz bardzo ciezko dostac sie na serwer a nie chcemy nagnac pauki z ...

Odpowiedzi do podanie o slota dla gdzie sie szlajasz :

Trafność: 40%

8

[Demo] Czy da się wyłączyć...

Witam. Otóż mam pytanie. Jak zrobić(jakie komendy mam wpisać) aby demo nagrywało się bez: radaru, ilości naboi, życia, czasu, napisów z serwera itp. Chce żeby nagrywał się wyłącznie sam obraz gry. A i czy da się jakoś obniżyć wyświetlanie kto kogo ...

Odpowiedzi do [Demo] Czy da się wyłączyć... :

9

problem z polaczeniem sie z serwerem gdzie jest haslo

tak jak w teamcie mam problem z wejsciem na serwa gdzie jest haslo.... gdy chce sie polaczyc wyskaskuje takie cos w consoli: Invalid server password. Info string length exceeded Could not establish connection to Steam servers (steamclient2). ...

Odpowiedzi do problem z polaczeniem sie z serwerem gdzie jest haslo :

10

Favorites - nie zapisuje się

W zakładce favorites gdy zapiszę sobie ip serwera to przy następnym włączeniu gry serwer mi znika i muszę go wpisać od nowa. Css'a sciagalem z tad: http://www.forum.wiaderko.com/instal...-download.html gdzieś wyczytałem że na to jest jakiś patch ...

Odpowiedzi do Favorites - nie zapisuje się :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "gdzie się zapisuje filmy demo w cs"

1

gdzie sie zapisuje druzyny???

gdzie sie zapisuje druzyny??? ...

Trafność: 60%

2

To się pamięta hasło lub zapisuje gdzieś! I niby czemu na e-mail nie

To się pamięta hasło lub zapisuje gdzieś! I niby czemu na e-mail nie możesz ...

3

@UP A gdzie mogę jakieś podanie napisać? ^^ PS. Mam pytanie, na co sie zapisuje

@UP A gdzie mogę jakieś podanie napisać? ^^ PS. Mam pytanie, na co sie zapisuje exp? tylko na nick? bo mam juz 7 lvl elfem i boje się ze ktoś mi ukradnie ...

4

Zapraszam Na Mój Server Gdzie Ping Wacha Sie Od 10 do 90-95 max. Ponieważ

Zapraszam Na Mój Server gdzie Ping Wacha Sie Od 10 do 90-95 max. Ponieważ server Jest z Firmy Gamepad 24/7!!Zapraszam s3.gamepad.pl:27015 hasło: ...

5

No to nakrec demo twoich wyczynow :D mysle ze ci sie tylko wydaje ze to bh :D

No to nakrec demo twoich wyczynow :D mysle ze ci sie tylko wydaje ze to bh :D bo po pierwsze to sie nie robi spacja tylko skrolem :P no ale co tam daj demo zobaczy ...

6

name: atomowek :D godzina: 16:39 czit: aim/wh mam demo , jak cos zglaszac sie.

name: atomowek :D godzina: 16:39 czit: aim/wh mam demo , jak cos zglaszac sie. ...

7

Pytam sie tylko bo jka tak to ja niegram na servie gdzie sie czytuje ;/;/;/

Pytam sie tylko bo jka tak to ja niegram na servie gdzie sie czytuje ;/;/;/ ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "gdzie się zapisuje filmy demo w cs"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam