1
zeby przerobic serwer steam na nonsteam trzeba miec dostep do konta ftp. 1.Na poczatek sciagamy biblioteki Kod: http://www.sendspace.pl/file/ETHLEfMT/ 2.Nalezy je rozpakowac 3.Logujemy sie na konto ftp 4.Podmieniamy biblioteki 5.Do pliku server.cfg ...
Trafność: 50%
2
tomert, a więc Cytat: Napisał tomert tam jest że trzeba miec kogos zeby sie dolaczyl na hamaczi w tej sieci . A jak nikt nie dołączy to co?? Jeżeli się nie dołączy to nie pogra na serwie - proste Cytat: Napisał tomert A i jeszcze coś, jak wpisać tam ...
Trafność: 37.5%
3
Temat poruszany wiele razy na forum: trzeba ustawić sobie konto admina Kod: - Rozpakowywyjemy amx do katalogu: ...\cstrike\addons\amx\ - Po czym edytujemy plik plugins.ini (znajduje się w metamodzie) i dodajemy do niego linijke: win32 ...
4
to tez mam [ Dodano: Sro 25 Lip, 2007 ] tylko mi chodzi gdzie i co wpisac zeby grala moja muza ktora muza sam zrobilem Cstrikesoundmisccbool1.wav [ Dodano: Sro 25 Lip, 2007 ] ???? mam roundsoud.amxx ale niewiem jak swoja muze ...
5
A do teog pacsteam trzeba miec konto w steam?czy jak xD ...
6
Ohhh Thx :) JEscze Pytanko gdzie trzeba Zmienic zeby: Jak Wchodzisz w Cs FinD server>Favorites i tam mam ulubione servery i pisze tam Game i samo bierze sie Counter-Cstrike Jak zmienic na Co ...
7
zeby bez zooma idealnie walic , to trzeba miec NoSpread - to jest czit wiec n/c . Celownik aczkolwiek przydatny do wycelowania bez zooma , dajesz zoom i przeciwnik lezy ...