Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: gdzie trzeba wpisac s steam zeby miec admina forum

Najbardziej trafne tematy dla "gdzie trzeba wpisac s steam zeby miec admina forum"

1

SZUKAM SERWEROW NON-STEAM GDZIE MOZNA POSKAKAC (BH)

Szukam serwerkow tam gdzie mozna poskakac np na bunny hopie. Napewno wiecie o co mi chodzi tam sie nie zabija tylko skacze po roznych miejscach na czas i takie bajery. Zna ktos jakis prosze o napisanie jesli tak ...

Trafność: 25%

3

Co trzeba zrobic zeby wrzucic button

Mam taki problem nie moge wrzucic butonu pisze ze strony nie ma link do buttona: <a href="http://www.pr0-team.yoyo.pl" title="counter strike"> ...

Odpowiedzi do Co trzeba zrobic zeby wrzucic button :

4

DAM ADMINA ZA ZROBIENBIE FORUM SERVERA

Witam .. szukam kogos kto zrobil by forum, (cos takiego jak to :P) w zamian oferuje admina na moim serverze 24/7 89.149.234.184:27015 POLSKI NON steam 24/7 -= W@RCR@FT FT =- Moje GG znajdziesz przy wejsciu na server ...

Odpowiedzi do DAM ADMINA ZA ZROBIENBIE FORUM SERVERA :

5

Avatar na Steam. Będzie Gibon i Vip na forum!

Potrzebuje avka na steama. Wymiary: 100x100 Napis: daMn Tematyka: Counter-Strike Kolorystyka: Byle jaka Czcionka: Dobra Z ładne prace stawiam Gibona I daje w zamian range Vip lub Zasłużony na forum ...

Odpowiedzi do Avatar na Steam. Będzie Gibon i Vip na forum! :

6

Forum o counter-strike non steam Do oceny ^^

Witam mam takie o to forum do oceny, narazie nad forum trwają prace i coraz lepiej to wszystko wygląda. No ale daje w takim stanie jakim jest teraz, bo myślę ze nie jest tak tragicznie jak te podemna ;) www.forum.csns.pl <------ forum ...

Odpowiedzi do Forum o counter-strike non steam Do oceny ^^ :

7

gdzie zakupić steam

nie wiem gdize zakupić steam bo podobno w MM badz w empiku krada czy cos takiego i prosze powiedziec co mam powiedziec w sklepie( nie gram dlugo w cs'a ok 2 tyg) wiec bardzo bym o to prosil ...

Odpowiedzi do gdzie zakupić steam :

8

Problem z CS:S STEAM (nie wiem gdzie o tym pisać)

No to kupiłem se CSS'a wszystko spoks i ten tegez, ale mam kłopot, Jak wchodze w AUDIO to tam mam "Speakers " i pod nimi takie opcje: Headphones 2 Speakers 4 Speakers 5.1 Speakers 7.1 Speakers Mi działa tylko na "2 speakers". No ...

Odpowiedzi do Problem z CS:S STEAM (nie wiem gdzie o tym pisać) :

9

Gdzie trzeba wejść ,żeby te napisy znikły ???

Witam Sorry za nowy Temat ,ale starego nie znalazłem (i możliwe jest to ,że już jest zamknięty) gdzie muszę wejść ,żeby usunąć o to te napisy ??? Z góry Dzięki za POMOC ...

Odpowiedzi do Gdzie trzeba wejść ,żeby te napisy znikły ??? :

10

SErwer STEAM DAJE ADMINA !!!!!

...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "gdzie trzeba wpisac s steam zeby miec admina forum"

1

Zeby przerobic serwer steam na nonsteam trzeba miec dostep do konta ftp. 1.Na

zeby przerobic serwer steam na nonsteam trzeba miec dostep do konta ftp. 1.Na poczatek sciagamy biblioteki Kod: http://www.sendspace.pl/file/ETHLEfMT/ 2.Nalezy je rozpakowac 3.Logujemy sie na konto ftp 4.Podmieniamy biblioteki 5.Do pliku server.cfg ...

Trafność: 50%

2

tomert, a więc Cytat: Napisał tomert tam jest że trzeba miec kogos zeby sie

tomert, a więc Cytat: Napisał tomert tam jest że trzeba miec kogos zeby sie dolaczyl na hamaczi w tej sieci . A jak nikt nie dołączy to co?? Jeżeli się nie dołączy to nie pogra na serwie - proste Cytat: Napisał tomert A i jeszcze coś, jak wpisać tam ...

Trafność: 37.5%

3

Temat poruszany wiele razy na forum: Trzeba ustawić sobie konto Admina Kod: -

Temat poruszany wiele razy na forum: trzeba ustawić sobie konto admina Kod: - Rozpakowywyjemy amx do katalogu: ...\cstrike\addons\amx\ - Po czym edytujemy plik plugins.ini (znajduje się w metamodzie) i dodajemy do niego linijke: win32 ...

4

to tez mam [ Dodano: Sro 25 Lip, 2007 ] tylko mi chodzi gdzie i co wpisac zeby

to tez mam [ Dodano: Sro 25 Lip, 2007 ] tylko mi chodzi gdzie i co wpisac zeby grala moja muza ktora muza sam zrobilem Cstrikesoundmisccbool1.wav [ Dodano: Sro 25 Lip, 2007 ] ???? mam roundsoud.amxx ale niewiem jak swoja muze ...

5

A do teog pacSteam trzeba miec konto w steam?czy jak xD

A do teog pacsteam trzeba miec konto w steam?czy jak xD ...

6

Ohhh Thx :) JEscze Pytanko Gdzie Trzeba Zmienic zeby: Jak Wchodzisz w Cs FinD

Ohhh Thx :) JEscze Pytanko gdzie trzeba Zmienic zeby: Jak Wchodzisz w Cs FinD server>Favorites i tam mam ulubione servery i pisze tam Game i samo bierze sie Counter-Cstrike Jak zmienic na Co ...

7

Zeby bez zooma idealnie walic , to trzeba miec NoSpread - to jest czit wiec n/c

zeby bez zooma idealnie walic , to trzeba miec NoSpread - to jest czit wiec n/c . Celownik aczkolwiek przydatny do wycelowania bez zooma , dajesz zoom i przeciwnik lezy ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "gdzie trzeba wpisac s steam zeby miec admina forum"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam