Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: gdzie zainstalowac gfx.wad

Najbardziej trafne tematy dla "gdzie zainstalowac gfx.wad"

2

Gdzie wkleic .WAD?

Witam. Mam problem. Ściągnałem mapkę i chce ją wrzucić na serwer. Mam 2 pliki jeden bmp a drugi wad. I gdzie wkleic ten wad? do jakiego folderu? ...

Odpowiedzi do Gdzie wkleic .WAD? :

3

Błąd "W_loadWadFile: Couldn't load gfx.wad"

Jeżeli przy próbie włączenia CS'a wyskakuje Ci błąd Kod: W_loadWadFile: Couldn't load gfx.wad to oznacza iż musisz zainstalować patcha. Instalujesz go do katalogu z grą (np. c:\program files\valve). Skąd go ściągnąć? ...

Trafność: 66.67%

4

W_LoadWadFile: couldn't load gfx.wad

Witam! Mam problem... Jak uruchamiam CS-a to nagle sie wyłącza i pisze "W_LoadWadFile: couldn't load gfx.wad" Jak to naprawić?? Prosze o pomoc (dam ...

Odpowiedzi do W_LoadWadFile: couldn't load gfx.wad :

5

W_LoadWadFile: couldn't load gfx.wad (o co chodzi)

Witam!Dziś z rana jeszcze grałem w cs'a przyszedłem ze szkoły włączyłem a tam w prawym dolnym rogu pisze jakies fps i tam jakis dane.Patrze nie ma żadnych serwerów, ustawienia do chodzenia itp też nie ma.Dobra wyłączyłem.Chciałem odpalic Olympus ...

Odpowiedzi do W_LoadWadFile: couldn't load gfx.wad (o co chodzi) :

6

Nie włacza mi się CS... W_LoadWadFile: couldn't load gfx.wad

Siema. Jak chcę włączyc CS Non Steam to wyskakuje mi taki błąd widoczny na screenie: http://img78.imageshack.us/img78/6258/beztytuutk6.jpg a jak właczam CSa przez ikonke Counter-Strike to nie widze napisów jak inni pisza tylko #Cstrike_Chat_AllDead ...

Odpowiedzi do Nie włacza mi się CS... W_LoadWadFile: couldn't load gfx.wad :

8

Cziter z spedhacem a gdzie ADMIn??

w dniu 3.12.2006 na serwer Wiaderko gral po nickiem Phomix gral na aim ,spedhack,wh. to jest smieszne ze taki serwer jak wiaderko nie moze tak zorganizowac adminow zeby kts byl caly czas na serwie ...

Odpowiedzi do Cziter z spedhacem a gdzie ADMIn?? :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "gdzie zainstalowac gfx.wad"

1

maniak to jakiego patcha zainstalowac? gutierrez gdzie jest plik gfx.wad

maniak to jakiego patcha zainstalowac? gutierrez gdzie jest plik gfx.wad ...

Trafność: 133.33%

2

Devils, couldnt load gfx.wad? Resinstall CS'a ++ patch

Devils, couldnt load gfx.wad? Resinstall CS'a ++ patch ...

3

jeżeli pojawia ci sie taki błąd Cytat: Napisał seba couldnt load gfx.wad lub

jeżeli pojawia ci sie taki błąd Cytat: Napisał seba couldnt load gfx.wad lub coś w tym stylu reinstall ci pomoże. aha, nie wiem czy wiesz ale musisz instalować patche jeden po drugim v1-->v2-->itd., chyba że ściągnałeś jakiś mega patch v1-v17 ...

4

Gdzie musze zainstalowac sXe??Moge byle gdzie czy jak??nie znam sie natym

gdzie musze zainstalowac sXe??Moge byle gdzie czy jak??nie znam sie natym mozesz krotko ...

5

Cytat: Napisał Dark Eldo Gdzie musze zainstalowac sXe??Moge byle gdzie czy

Cytat: Napisał Dark Eldo gdzie musze zainstalowac sXe??Moge byle gdzie czy jak??nie znam sie natym mozesz krotko opisac??:D gdziekolwiek, tylko pierw włączaj sXe a dopiero później CS'a ...

6

sciaglem tego patcha i gdzie mam go teraz zainstalowac? do tego folderu co mam

sciaglem tego patcha i gdzie mam go teraz zainstalowac? do tego folderu co mam gre? i odpalac ikonka z pulpitu co wczesniej? czy ...

7

zainstalowałem i wyskoczyło mi W_LoadWadFile: couldn't load gfx.wad co teraz?

zainstalowałem i wyskoczyło mi W_LoadWadFile: couldn't load gfx.wad co teraz? ja już nie wiem ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "gdzie zainstalowac gfx.wad"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam