Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: gdzie zainstalować patcha do cs

Najbardziej trafne tematy dla "gdzie zainstalować patcha do cs"

1

Gdzie zainstalować patch?

Ściągnąłem patch v24 do cs 1.6. gdzie go mam zainstalować, aby móc grać przez internet? Szukałem, ale nie znalazłem info. Z góry ...

Odpowiedzi do Gdzie zainstalować patch? :

2

Cziter z spedhacem a gdzie ADMIn??

w dniu 3.12.2006 na serwer Wiaderko gral po nickiem Phomix gral na aim ,spedhack,wh. to jest smieszne ze taki serwer jak wiaderko nie moze tak zorganizowac adminow zeby kts byl caly czas na serwie ...

Odpowiedzi do Cziter z spedhacem a gdzie ADMIn?? :

5

SZUKAM SERWEROW NON-STEAM GDZIE MOZNA POSKAKAC (BH)

Szukam serwerkow tam gdzie mozna poskakac np na bunny hopie. Napewno wiecie o co mi chodzi tam sie nie zabija tylko skacze po roznych miejscach na czas i takie bajery. Zna ktos jakis prosze o napisanie jesli tak ...

Trafność: 33.33%

7

Gdzie co i jak ?

Niedawno nauczyłem sie robic demko. Chcem zrobic filmik w Windows Movie Marker i do tego potrzebne są mi dzwieki tego typu headshot ale w takiej oprawce jak na porządnych serwach Druga sprawa to czy w jakimś katalogu są zdjęcia broni ? typu np. ...

Odpowiedzi do Gdzie co i jak ? :

8

Gdzie się podział kurna mój celownik

Mam taki "mały" problem. Włączam sobie CS (normalnie jak zwykle) zaczynam grać kupuje sobie AWP klikam na przycisk odpowiadający zoomowi a tu zamiast ładnego odzwierciedlenia widoku przez snajperską lunete mam zwykłe kułko (patrz fotka ...

Odpowiedzi do Gdzie się podział kurna mój celownik :

9

SERVERY CSS NON STEAM V33 Do Patcha 1-16

1 - MANIA CSS CLASSIC #1 IP - 89.190.205.236:27015 2 - MANIA CSS CLASSIC #2 IP - 89.190.205.236:27016 3 - MANIA CSS DEATHMATCH #1 IP - 89.190.205.235:27015 4 - MANIA CSS DEATHMATCH #2 IP - 89.190.205.235:27016 5 - CSS Public #1 <Rus-Tula> ...

Odpowiedzi do SERVERY CSS NON STEAM V33 Do Patcha 1-16 :

Trafność: 33.33%

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "gdzie zainstalować patcha do cs"

1

no instalowałem ponownie patcha powiedz gdzie mam go zainstalować. Tu jest c-s

no instalowałem ponownie patcha powiedz gdzie mam go zainstalować. Tu jest c-s D:\CS\Valve\cstrike to gdzie wstawić ...

Trafność: 100%

2

a gdzie mam zainstalować tego patcha??

a gdzie mam zainstalować tego patcha?? ...

3

Maniek_PL, musisz zainstalować patcha, tam gdzie masz zainstalowanego CS'a

Maniek_PL, musisz zainstalować patcha, tam gdzie masz zainstalowanego CS'a (chodzi tu o dysk C,D , a dalej to już sam wiesz gdzie to umiściłeś) i tam instalujesz ...

4

Cytat: Napisał `x3R0f!x' Maniek_PL, musisz zainstalować patcha, tam gdzie masz

Cytat: Napisał `x3R0f!x' Maniek_PL, musisz zainstalować patcha, tam gdzie masz zainstalowanego CS'a (chodzi tu o dysk C,D , a dalej to już sam wiesz gdzie to umiściłeś) i tam instalujesz patcha. Nie wiem gdzie :/ Może mi ktoś po prostu napisać to ...

5

z tego co rozumiem powinieneś zainstalować patcha dokładnie tam gdzie znajduje

z tego co rozumiem powinieneś zainstalować patcha dokładnie tam gdzie znajduje sie half life :) czyli wybrać przy instalacji folder w którym on sie znajduje (ten half life) [ Dodano: Czw 13 Mar, 2008 ] sorry sorry ! Cytat: Napisał r@Dz!o You are ...

6

Cytat: Napisał Zibek1 Do jakiego folderu mam go zainstalować ziomeczq patcha

Cytat: Napisał Zibek1 Do jakiego folderu mam go zainstalować ziomeczq patcha sie instaluje tam gdzie Cs'a . pozdro ...

Trafność: 66.67%

7

ale gdzie je zainstalować??

ale gdzie je zainstalować?? ...

Trafność: 66.67%

Tagi powiązane z tematami szukania dla "gdzie zainstalować patcha do cs"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam