Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: gdzie zainstalowac patcha v19 do csa

Najbardziej trafne tematy dla "gdzie zainstalowac patcha v19 do csa"

1

Jak dodać server do ulubionych skoro mam patcha v19

...

Odpowiedzi do Jak dodać server do ulubionych skoro mam patcha v19 :

2

Cziter z spedhacem a gdzie ADMIn??

w dniu 3.12.2006 na serwer Wiaderko gral po nickiem Phomix gral na aim ,spedhack,wh. to jest smieszne ze taki serwer jak wiaderko nie moze tak zorganizowac adminow zeby kts byl caly czas na serwie ...

Odpowiedzi do Cziter z spedhacem a gdzie ADMIn?? :

5

SZUKAM SERWEROW NON-STEAM GDZIE MOZNA POSKAKAC (BH)

Szukam serwerkow tam gdzie mozna poskakac np na bunny hopie. Napewno wiecie o co mi chodzi tam sie nie zabija tylko skacze po roznych miejscach na czas i takie bajery. Zna ktos jakis prosze o napisanie jesli tak ...

Trafność: 20%

7

Gdzie co i jak ?

Niedawno nauczyłem sie robic demko. Chcem zrobic filmik w Windows Movie Marker i do tego potrzebne są mi dzwieki tego typu headshot ale w takiej oprawce jak na porządnych serwach Druga sprawa to czy w jakimś katalogu są zdjęcia broni ? typu np. ...

Odpowiedzi do Gdzie co i jak ? :

8

szukaM pomocy w zainstalowaniu csa !!! z kad go zciagnac itp

Witam wszystkich!! niestety lecz potrzebuje pomocy nie mam zielonego pojecia z kad zciagnac najlepiej csa i jakis program 9 darmowy nie jak steam do grania online! jakis rok temu grywalem w to czesto lecz teraz jestem jak noob i niemam pojecia co i ...

Odpowiedzi do szukaM pomocy w zainstalowaniu csa !!! z kad go zciagnac itp :

9

Gdzie się podział kurna mój celownik

Mam taki "mały" problem. Włączam sobie CS (normalnie jak zwykle) zaczynam grać kupuje sobie AWP klikam na przycisk odpowiadający zoomowi a tu zamiast ładnego odzwierciedlenia widoku przez snajperską lunete mam zwykłe kułko (patrz fotka ...

Odpowiedzi do Gdzie się podział kurna mój celownik :

10

TURNIEJ CSA W SZKOLE

Chcialbym zoorganizowac turniej csa w szkole tylko nie wiem jak sie do tego zabrac co zrobic prosze o jakies madre osoby o przekazanie mi istotnych informacji!!!! od czego zaczac jak szukac sponsorow co i ...

Odpowiedzi do TURNIEJ CSA W SZKOLE :

Trafność: 20%

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "gdzie zainstalowac patcha v19 do csa"

1

sciaglem tego patcha i gdzie mam go teraz zainstalowac? do tego folderu co mam

sciaglem tego patcha i gdzie mam go teraz zainstalowac? do tego folderu co mam gre? i odpalac ikonka z pulpitu co wczesniej? czy ...

Trafność: 60%

2

maniak to jakiego patcha zainstalowac? gutierrez gdzie jest plik gfx.wad

maniak to jakiego patcha zainstalowac? gutierrez gdzie jest plik gfx.wad ...

Trafność: 60%

3

na kazdym wyskakuje??mhmm mi dzialalo ale patcha do cs warto zainstalowac ;p

na kazdym wyskakuje??mhmm mi dzialalo ale patcha do cs warto zainstalowac ;p ...

Trafność: 40%

4

hmmm wejdz tam gdzie masz zainstalowanego csa i daj cd key bo moze musisz cd

hmmm wejdz tam gdzie masz zainstalowanego csa i daj cd key bo moze musisz cd keya ...

5

ja miałem tego samego csa i żadnego patcha nie instalowałem,wszystko mi

ja miałem tego samego csa i żadnego patcha nie instalowałem,wszystko mi elegancko ...

6

Mam identyczny problem. Zrobilem reinstal csa, zainstalowalem patcha v23 i

Mam identyczny problem. Zrobilem reinstal csa, zainstalowalem patcha v23 i dalej nie ...

7

reinstal csa i instalacja patcha

reinstal csa i instalacja patcha ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "gdzie zainstalowac patcha v19 do csa"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam