Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: gra co się chodzi się na mapie i są na ini gracze

Najbardziej trafne tematy dla "gra co się chodzi się na mapie i są na ini gracze"

1

Gra zawiesza się tuż po starcie.

Witam, Mam pewien problem z grą Counter Strike Source (w wersji NonSteam). Ściągnąłem z sieci Torrent CS:S (by Fr33k) i instaluję grę, a potem patcha. Włączam grę i zawiesza się komputer na SplashScreenie. Komputer nie reaguje, a grę muszę wyłączać ...

Odpowiedzi do Gra zawiesza się tuż po starcie. :

2

Gra się zawiesza

Mój 1 post na forum ^^ Ostatnio miałem problemy z kompem ale już wiem co mi się stało. Rozwalone miałem ramy więc wyciągnąłem kostkę z 256 mb ram bo to ona szwankowała i zostało mi teraz w kompie tylko 128 ram. Wymagania cs to zalecane 128 ram. Ja ...

Odpowiedzi do Gra się zawiesza :

3

Jak sprawdzic czy dana gra odpali sie na Twoim sprzecie

...

Odpowiedzi do Jak sprawdzic czy dana gra odpali sie na Twoim sprzecie :

4

Nowy Nosteamowy Serwer, Zapraszam bardzo miło się gra!

Adres IP: s1.hitme.pl:27016(Domena na wypadek, zmiany dedyka, jeżeli serwer będzie wyłączony proszę spróbować wpisać nowe IP) PS : serwer nie ma zmiennego IP!! Typ: TeamPlay[TP] - gra zespołowa, musisz wykonywać cel mapy. Sloty: 18 Addons : AMXX ...

Odpowiedzi do Nowy Nosteamowy Serwer, Zapraszam bardzo miło się gra! :

5

gracze sami sie transferuja do ct albo do tt ;/;/

siema mam problem !!! jak zrobic zeby podczas gry na moim serwie amx sam niewybieral i nieprznosil graczy bo co kilka rund tak jest niewime czy to taki amx czy co ;p ale slyszalem ze moze to byc wina jakiegos pluginu tylko niewiem jaki PPPPPOMOCY ...

Odpowiedzi do gracze sami sie transferuja do ct albo do tt ;/;/ :

Trafność: 42.86%

6

Nie Wlaczajaca sie GRA

Zainstalowałem CSS pacht 1-16 i 17,tekstury .klikam na ikonę i nic sie nie dzieje.Włącza sie tylko bez pachtów i tekstur ale wtedy żaden serw nie chce chodzić.Gdy wgram 1-16 to już nie. Grę ściągnąłem z: http://baltgames.lv/v2/dl2.php?id=255 Już ...

Odpowiedzi do Nie Wlaczajaca sie GRA :

7

GRA sama sie wylacza (CS)

Jest taki moment co jakies 5 minut na kazdym serwie gdzie by nie bylo wywali mnei do menu a przed tym na sekunde gra sie zatnie... Jezeli ktos mi pomoze bede bardzo wdzieczny Wgralem patcha v23 i tez nie pomoglo bez patcha moge dluzej grac sciagalem ...

Odpowiedzi do GRA sama sie wylacza (CS) :

8

Samoczynnie wylaczajaca sie gra...

Witam chlopaki. Mam problem. Podczas wlaczanie CS on odrazu mi sie wylacza czy ktos wie co mozna zrobic abym mogl sobie pograc? gra zostala odinstalowana i zainstalowana od nowa to nic nie pomoglo... Moim zdaniem to moze byc wina jakiejsc ...

Odpowiedzi do Samoczynnie wylaczajaca sie gra... :

9

Samowylaczajaca sie gra Tylko na serwerach z amx

Mam taki problem jak w temacie wywala mnie do menu bez zadnego komunkatu na serwerach z amxem np ja taki stawiam i mnei wywali kiedy sie zatnie ...

Odpowiedzi do Samowylaczajaca sie gra Tylko na serwerach z amx :

10

Problem - gra się nie odpala CSS

Witam Mój problem polega na tym, że gdy klikam na ikonkę odpalenia gry na pulpicie komp chwilę myśli i wyskakuję błąd : Wystąpił błąd z aplikacją hl2.exe i zostanie ona zamknięta. W szczegółach jest napisane, że to przez plik shaderapidx9.dll Dodam, ...

Odpowiedzi do Problem - gra się nie odpala CSS :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "gra co się chodzi się na mapie i są na ini gracze"

1

Gra się zacina, ja, jak i wszyscy inni na mapie, tak mi się wydaje.

gra się zacina, ja, jak i wszyscy inni na mapie, tak mi się wydaje. ...

Trafność: 57.14%

2

nie nie chodzi mi oto ze normalnie jest gra i rozpoczyna sie nowa runda i

nie nie chodzi mi oto ze normalnie jest gra i rozpoczyna sie nowa runda i patrzyc a tu ze 2 osob y na servie zostaja.ocb ...

3

Gra się na jednej mapie 12 rund np.wygranych w ct,potem w terro i na drugiej

gra się na jednej mapie 12 rund np.wygranych w ct,potem w terro i na drugiej tak samo i w zalezności ile rund wygracie tyle macie punktów :). Na ligach to nie wiem jak się to liczy :D ...

4

no wiem ze sie nie gra ale my chcemu pocwiczyc na tej mapie

no wiem ze sie nie gra ale my chcemu pocwiczyc na tej mapie ...

5

Nie wiem czy mi się wydaje,ale po zainstalowaniu tego patcha gra chodzi

Nie wiem czy mi się wydaje,ale po zainstalowaniu tego patcha gra chodzi znacznie ...

6

o to chodzi ze nic nie pisze ze jak wejde na new game to odrazu gra sie wylacza

o to chodzi ze nic nie pisze ze jak wejde na new game to odrazu gra sie wylacza jak dodam ...

7

Polecam gracze , fajnie się z nim gra

Polecam gracze , fajnie się z nim gra ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "gra co się chodzi się na mapie i są na ini gracze"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam